Sayfa 177/1002 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: Viop LXIV

youtube'dan alıp buraya basacam... züper makara valla

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    nerenin kralıymış aşkama kadar yataydı vop... ne kazanmışta kral olmuş
    Hep yazı tura kazanmaz diyip dik oynamış..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Hep yazı tura kazanmaz diyip dik oynamış..
    onunki bu saatten sonra dik gelmez... puahahahaha

İçiniz fesat arkadaş..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sindoma Amerika porftöyünü tamamladık..yarın da bizden 3 fon alıp dükkanı kapatacam..uzun süreli..

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ekonomik sıkıntıların olmasa terörden devam edeceklerdi belki yine oradan delik bulurlar. Ama öyle böyle bir şekilde İmamoğlu aday olamayacak RTE buradan bırakırsa İmamoğlu katlaya katlaya akp yi siler. İlk düğme yanlış arkası nasıl olacak RTE aday olmayacam mı diyecek
    AK-MHP-DEM anlaşırsa imamoğlu çıkar benim seneryomda
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Sindoma Amerika porftöyünü tamamladık..yarın da bizden 3 fon alıp dükkanı kapatacam..uzun süreli..
    Sakıncası yoksa özelden paylaşırsın.
    Ben ABD borsalarında biraz işlem yaptım üzerine yatıcağım pozisyon için biraz daha bekleyecem Dow 42.000 geçmesi için daha taze haber gerekli tepkinin şimdilik buralarda bitebilir olumlu haberler gelmezse.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    yanlış ata oynuyorsun... grafiklerini tekrar bi gözden geçir... derim nacizane

Sayfa 177/1002 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •