Sayfa 163/347 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon
Arama sonucu : 2770 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Geç olsun güç olmasın.
    Belkim diğer tahtalar düşerken bu çıkar, bellimi olur
    Olsada olur olmasa da olur
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Son zamanlardaki duruşa bile sevinir olduk, oysaki birçok hisseden o kadar çok daha süründürdü ki. Ve hatta çok çıkmışlar yarıya bile düşse hala bundan daha iyi performanslari var, pandemi sürecini dip sayarsak. Aslında tam bir vecehat. Yazık. Ytd
    PETKM yatırım kağıdı değil maalesef. Tam anlamıyla zor bir trade kağıdı. Ant içmişler milletin ocağına incir ağacı dikeceğiz diye.

3.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    PETKM yatırım kağıdı değil maalesef. Tam anlamıyla zor bir trade kağıdı. Ant içmişler milletin ocağına incir ağacı dikeceğiz diye.
    Bu taktada başarılı trade yapabiliyorsan ne ala
    Yoksa mualla
    Herif 1 öpücük için romayı bile yakar
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Şimdilik Bulut'un icindeyiz üst sınırı yukarıda yazdım alt sınır bugünku açılış, orasida zaar 22-50 kesisimi. Hayırlı traslar o zaman.. ytd
    Kötü kapadık diyemem. Yarın bir sonraki günkü faiz artışını piyasa önceden yukarıdan karşılamak ister gibi düşüncem ağır basıyor. Tabi buna özel değil genel anlamda.
    Sadece fikir benimkisi. Faizler pas geçileceği fiyatlandırma elbette. Ha faizler yukarı olursa iyice yaprak sarar piyasa, faizlerde düşüs olursa da tam tersi olası gibi.
    Ama şöyle de bir durum var bu piyasada mantık olmadığı için, çoğunluk nereye işiyorsa, tam tersini yapıyorlar elleri gördükleri için. Ağanın boğu üstüne boğğ olmaz psensibi ile.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

5. Bana kalırsa
    Yani benim fikrim sorulursa
    Ben şüüüyle derdim.
    Bunca yaşanmışlıklardan sonra
    Zerre güven vermiyor.
    Tabii şaşgınlığımızıda gizleyemiyoruz
    Netice itibariyle 2 gün üst üste yeşil kapattı, güzel kapanış bence
    Ummak yada Ummamak
    Tüm mesele bu yeğen

Bu yükselişin devamı gelirse güzel olur
    Haa
    Gelmesede olur
    Olsa ne olur olmasa ne olur
    1 yıldır burdayık
    Hamdım Piştim Yandım

6. Petrol fİyatlari dÜŞmesİyle etİlen nafta toparladi kurda Şİmdİlİk stabİl kaldi petkİm ÖnÜ aÇik gÖrÜnÜyor
    tek sorun abd Çİn yaptirimlari netİcesİnde Çİnde oluŞacak arz fazlasinin fİyatlara olan olumsuz etkİsİ olucak bu etkİnİn kisa zamanda geleceĞİnİ dÜŞÜnmÜyorum 3. Çeyrek ve sonrasinda gelmesİ kuvvetle muhtemel,
    kisa vadede kur burda kaldikÇa Çok kisa zamanda 25-30 araliĞi bu sİyasİ konjoktÜre raĞmen olasi

7. Perşembeye az kaldı doktorum nerde, bir güzel kız yüzünden çıldıracağım. Fatih Erkoç bunu hangi gün söylemiş acaba. �� ytd

8. Ne beklerken ne oldu? Ytd

Sayfa 163/347 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •