Bölünmüş fiyattan alanlar başka ödeme yapmayacak, onlara başka yeni hisse verilmeyecek. 2.10 TL ödeyip 1 hisse alırsın ve öyle kalır.
Bölünmüş fiyattan alanlar başka ödeme yapmayacak, onlara başka yeni hisse verilmeyecek. 2.10 TL ödeyip 1 hisse alırsın ve öyle kalır.
27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.
0.30 kuruş için mi kavga ediyorsun. O gördüğün 2.10 daha aşağıya düşerse 2-3 gün taban yaparsa rüçhan yine pahalı olacak…
Rüçhan en kötü sıfır olur. Ha senin yazdığın her satır yanlış.
27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.
Beşiktaş Geçen yıl %200 bedelliye gitmişti.95 tl civarlarındaydı hisse fiyatı sonası hüsran oldu. Beşiktaş son hisse fiyatı şu an 2,10 tl..
Geçen yıl ki bedelliyi yediler sıra yeni %600 bedelliye geldi.
Sadece yatırımcılardan para alıyorlar. Kulüp başkanı olanlar ise önce borç para veriyorlar sonrasında faizi ile geri alıyorlar.
Daha ne kadar yatırımcılarını üzecekler.
Bir başkanı al diğerine vur hepsi aynı ama kendi şirketlerine gelince kar üstüne kar ettiriyorlar.
Futbolcu alıyorlar alırkende satarkende cepleri doluyor ama kulübün beş kuruşluk karı olmuyor.
3,5 yıllık yol haritası ile bu bedelliyi yaptılar sonrasında ise kasasında 5 kuruş para kalmayacak yine zarar açıklayacaklar.
Sportif tüm şirketler ve diğer şirketler acilen incelemeye alınmalı sürekli zarar açıklayanlar borsadan atılmalıdır.
aynen denemelik 10 adet bedelli baş vurusu yaptım 80 tl ödedim,R küsüratıda var o hep ironi,yani 4.21 krş eklersek
,R fiatı bu vaziyette sıfır olması lazım,kısaca R hep satılmalı kanımca,bu bedelli çok pahallı,SPK denen kurumun suçu bu bu vaziyette onay vermemesi lazımdı,yani değneğin iki tarafıda moklu,bir tarafını tutmaya kalksan oluyor elin moklu,tamam kurtarırız iyi kötü desek o hep mok,çünkü takımdada iş yok resmen dökülüyor,gitti kupada göztepeye bile yenildi,avrupa kupası bile nanay,bu zamana kadar çok defa bedellilere katıldım devamlı sofralarından karla ayrıldım,nasıl bitr cendereye düştük anlamıyorum,041-42 R aldım sebebi yükselir belki diye,açılış 058-60 peşinden gel 0.40 yap
![]()
Hisse 2.06 dan, R ise 0.38 den kapattı bugün ama bu işte bir terslik var. Belki de R bugün taban fiyattan kapandığı içindir. Çünkü 2.06 bölünmüş hisse fiyatı eski fiyat bazında (2.06x5)-8= 2.30 eder, bu durumda R=2.30-2.06=24 kuruş olması gerekiyor ama R günü 38 kuruştan kapattı yani olması gereken seviyenin 14 kuruş üzerinden. %58 gibi çok büyük bir fark var arada. Bu bir fiyatlama anomalisidir. Yarın telafi etmesi lazım. Yarınki R tabanı bugünkü kapanışın yarısı yani 19 kuruş. 😊
Bugün ben de ruchan hissesi aldım değişik fiyatlardan ve sonrasında 49 kuruslardan hemen hemen kafa kafaya hiçbir kar elde edemeden sattım iyi ki de satmışım sonrasında 40 kuruşun altına düştü..
Yeni hissenin fiyatı 2,00 ve altına düştüğü an rüçhan satmanın ve oradan gelen parayla yenisini almanın karlı olacağını hesaplıyorum. hatta ruchan almak zararına olur 2 TL altı fiyatlarda. Bilemiyorum ama yeterli talep olmazsa belki de bedelli bile iptal olabilir (mi acaba? )
Yer İmleri