Sayfa 238/829 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 6631 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben destek atmasam tabana yapışacaktı

Real time online olarak 10140 den verdim, akşam akşam ne hareket oldu be, yarın oynamaya gerek kalmadı.
    Basıyom o zaman

2. Bu adam nasıl bu kadar net ve kesin konuşabiliyor ?. Kimlere güveniyor kimler bunu koruyor bu haberleri yaptırıyor. Akıllara ziyan işler.
    Yok soruşturma açılmış yok falanmış filanmış. Bu adam kaç zamandır aynı filmi yapıyor ve devam ediyor bu tarzına. Bugün şu söylentinin açtığı yaraya bak.

amerika borsaları bizim kapanışa göre % 2'den fazla düştü... sebebbini bilen varmı ? ne oldu ?

kayyum olayını atlatırsak, bu önemli olacak

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Basıyom o zaman
    Bence bugünlük yeter, çok zorlarsan kazandığını geri alırlar. Nassa borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    amerika borsaları bizim kapanışa göre % 2'den fazla düştü... sebebbini bilen varmı ? ne oldu ?

şimdi sıra ona geldi..Kapanışa göre dow 2% aşağıda..bizde uyduk
    EUR'da gidiyor..

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku

Fed Başkanı Powell: Federal borç sürdürülemez bir yolda. Tam istihdam seviyesinde olmamıza rağmen şu anda kriz düzeyinde bütçe açıkları veriyoruz.

Fed Başkanı Powell: Bu yılın geri kalanında hedeflerimizden uzaklaşacağız, belki gelecek yıl yeniden devam edebiliriz. Tarifeler, Fed’in en iyimser tahminlerinden bile daha büyük.

Powell konuştukça bastılar zaten tarifelerin üstüne tuz biber ekti..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7. Fay hattında ciddi titreşimler var.Kılıçlar çekildi.Kılıçlar bir kaç level için mi çekildi yoksa game over için mi .Önümüzde az bir zaman var bunu anlamak/ teyit etmek için....( Buz adamdan ancak bu kadar)

8. Viob kaç kapattı gece işlerini kafam almıyor meraktan soruyorum

Sayfa 238/829 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •