NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Önümüzdeki birkaç hafta, Başkan'ın baskıyı ikiye katlayıp katlamayacağını ya da uzlaşma mı arayacağını gösterecek.
Uzun vadede hangi yolu seçerse seçsin, amperi 2'nin altına düştüğünde tekrar şarj edilemeyen bir pil gibi, Erdoğan yönetimi artık şarj olamayacak gibi görünüyor.
https://www.institutmontaigne.org/en...ance-regionale
Soli özel, son günlerde ki yaşanan politik olaylar ile ilgili çok önemli bir makale yazmış.
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Geberenene kadar kadar uğraşacak,adalet mekanizması üzerinden saldıracak,çünkü gücü sadece o,o adaleti ona teslim edenlerede fatih gibi lanetim olsun gün yüzü göremesin,aynen imamoğlunun babasıda buna benzer beddua etmiştir,bu beddular sahibine geri dönmez,çünkü suçlular suçtanda öte,bu vatan kanlan sulandı, yıkandı,bu vatan için canlarını verenlerinde enejirsel bedduası vardırki o çok daha kötüdür,zaten bu yüzden yürüyen ceset gibi,bunu ABD'deki temsilciler meclisindeki bireylerde belirtmiştir,yani son yakın hemde feci şekilde,o sandıki tekrar uyguladığım taktik tutar hesabındaydı,tutmadı,yargıtaydan bile uyarı geldi,zaten bekliyordum,hiçbir yargı mensubu bu yükün altına giremez sonunda onlarda patlar,zaten ileriki günlerde bu yönde çok sürprizler bizi bekliyor,çünkü bunu bizzat önüme açılan pencereden gördüm fezlekeler,soruşturmalar havada uçuşuyordu,bir ara davet üzerine katmanduya gitmiştim,orada öyle şeyler anlatıldıki şaşırmamak elde değil...
'KENDİMİZDEN GEÇTİK, TORUNLARIMIZ İÇİN GELDİK'
Yozgat’ta CHP’nin mitingine traktörle katılan kadın çiftçi Hatice Çekiç, cezalardan korkmadıklarını belirtti.
Çekiç, "Ceza yazacakmış, yazsın. Hiç korkmuyoruz. Ceza kurban olsunÇiftçiyiz, kazanamıyoruz. Emeklim yok. Bir eşim emekli o da yetmiyor bile. Biz torunlarımız için geldik buraya. Biz kendimizden geçtik" dedi
https://www.sozcu.com.tr/yasli-koylu...sozler-p164751
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
FB tuş 42700-GS 2 zor oluyor
Sportiflere yatırım bitmiş gibi,bir BJK var,R 0.16 önce 0.60 idi,4 kat bedelli açıklarsa olacağı odur,bunun bedellisi beni yaktığına göre hepsini yakmıştır,TS 0.90![]()
Yer İmleri