Sayfa 147/214 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197 ... SonSon
Arama sonucu : 1709 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Sanki piyasayı kuzu hoca yapıyor

baksanıza bankaların haline
    Benim grafiklerimle yazar öizer ve pozisyon alır o teres!
    😂😂😂

Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Kuzum sen merak etme. Herkes arkanda. Tık, tık, tık şampiyonu olacaksın...
    by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku

Kuzu yazsın, biz de arkasından tahlilini yapalım...

forum RUH doktoru teshisini kodu....topik boyunca yazdiklari her cumlede

arkasindan....arkandan....arka....

sorun kendi gotu ile ilgiliymis.....

teshisi su.....dediki...

BUNDA ABDULLAH SENDROMU VAR.....BU ABDULLAHI ARIYOR....

ODA NE KI DOCTOR....ABDULLAH SENDROMU NEKI dedim....

soyle dedi....

adam sokaklarda guzel kadinlari evlerine kadar takip ediyor....ve evlerini dikizliyormus....birgun....bir kadini taki[p edmis evine kadar....evin karsisina dikilmis....balkonda camasir asan kadini izlemis....ertesi gun gene....kadin durumu kocasi ABDULLAH a anlatmis...

ABDULLAH....ben yarin ise gitmiyecegim.....adam geldimi....onu iceri davet et....yatak odasina al....HEMEN SOYUN yataga gir de....

ADAM.....hemen soyunup yataga giriyor....yatak odasindaki dolap aciliyor....icinden IZBANDOT GIBI PALA BIYIK ABDULLAH cikiyor...

bununla yatakta bi saat helallesiyor....bu giyinip....kirita kirita yuruyup gidiyor....

ertesi gun ayni saatte geliyor....kadin balkonda...gel iceri diyor....bu soruyor....

ABDULLAH EVDE MI....kadin....yok diyor....yarin evde olacak diyor....IYI BEN YARIN GELIRIM BACIM diyor.....kiritakirita yuruyup gidiyor....

abdullah ve karisi....hemen tasiniyorlar....bu ogunden beri ABDULLAH i ariyor....seni ABDULLAH saniyor.....

ben ABDULLAH degilim dersen....bir daha topigine gelmez dedi

ben ABDULLAH degilim....guzel kardesim.
    Son düzenleme : kuzu; 19-04-2025 saat: 21:58.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,055
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku

ben ABDULLAH degilim dersen....bir daha topigine gelmez dedi

ben ABDULLAH degilim....guzel kardesim.

uleyn Kuzu, ırakı içerken güldürdün beni..

çok yaşa emi...
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

4. Bu topiği faydalı bir paylaşım bulabilirmiyiz diye okuyoruz ama gel gör ki adına topik açılan iki kişiden biri ben buraya graf koymakla uğraşamam der diğeri çelik çocuk gibi küser gider.Siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz?

5.  Alıntı Originally Posted by hayat Yazıyı Oku
    Bu topiği faydalı bir paylaşım bulabilirmiyiz diye okuyoruz ama gel gör ki adına topik açılan iki kişiden biri ben buraya graf koymakla uğraşamam der diğeri çelik çocuk gibi küser gider.Siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz?
    Aradıgınız kısı burada degıl.

SM-A207F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Kuzuma mesaj attım, buraya gelecektir. Artık burada boş yapmayın. Kuzumuzu okuyup feyz alalım.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

Alıntı Originally Posted by hayat Yazıyı Oku
    Bu topiği faydalı bir paylaşım bulabilirmiyiz diye okuyoruz ama gel gör ki adına topik açılan iki kişiden biri ben buraya graf koymakla uğraşamam der diğeri çelik çocuk gibi küser gider.Siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz?
    Şu ana kadar Toplam 147 sayfa olmuş bu topikte sadece hafta sonları koyduğum grafikler var

yani toplasan benim mesajlarım 147 de 1 sayfadır.

Haa bir de grafikleri buraya yapıştırmak için mi upraşacağım?

Bu kadar Laga Luga arasında kendinize başka bir hizmetkar bulun kardeşim.

Şaka gibi..

Verdiğim LİNK'e tıklarsan zaten grafiklerimi de benim yorumumu da okuyacaksın!

Armut piş, ağzıma düşcü seni!

Sayfa 147/214 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •