Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
Arama sonucu : 51 madde; 33 - 40 arası.

Konu: us20f portfolio reports

1. us20f 18 nisan seans sonu
    istediğin hayat sana verilmez. onu inşa edersin, tuğla tuğla, gün gün.

2. "Dünyada hem alimler hem cahiller bir batağa batmaktadırlar. Hiçbiri kendini kurtaramaz. Aralarında şu fark vardır ki: Alimler battıkları bataktan haberdardırlar. Bu nedenle insanın ilmi artıkça endişesi de artar."

René Descartes
    | Yöntem Üzerine Konuşmalar

3. Etrafta borsalar çakılacak resesyon olacak haberleri manşetleri gördükçe ne var ne yok satıp gerekirse kredi limitlerini zorlayıp borsaya sokasım geliyor. (Gerekçem ise basit böyle şeyler davul zurnayla gelmez.)

Bu size de oluyor mu?

4. us20f 21 nisan seans sonu

(portföyde kapanışa doğru yapı değişikliği yapıldı. kayma ve komisyon giderleri hesaplamalara dahil edildi.)

5. portföyde neden değişiklik yaptım? aslında oynamayı sevmem fakat son politik gelişmelerle birlikte okuduğum ve gerçekleşmesini öngördüğüm bir çerçeve var.

portföy yaparken hisse seçmem. hatta en sevmediğim hisseler bile bu portföy içinde yer alabilir. bir formülüm vardır o formülle mutfağa girerim. elimde ne kalırsa karşısına geçer bakarım. bu liste ve dağılım bana bir şey anlatıyor mu diye.

bugünkü değişiklik öncesinde dağılıma baktığımda gerçekleşmesini öngördüğüm jeopolitik çerçeveyle birebir örtüştüğünü farkettim. oradan aldığım teyitle birlikte portföyü yıktım.

6. us20f 22 nisan seans sonu

7. us20f 24 nisan seans sonu
    Son düzenleme : caylakborsaci; 24-04-2025 saat: 21:08.

8. us20f 25 nisan seans sonu

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •