Sayfa 456/458 İlkİlk ... 356406446454455456457458 SonSon
Arama sonucu : 3663 madde; 3,641 - 3,648 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 3

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Tepkilerden sonra 1.750 TL ye sabitlediler...

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 3

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Acayip ****** bi millet olduk son 2 saatte ankaradaki kiralık ve satılık ilanlarının çoÄŸu güncellenmiÃ…Ÿ
    Normal. Bugune kadar cok deprem oldu. Ama insanlarin buyuk olacagini bildigi deprem ilk defa oldu. O nedenle yasayan herkese gecmis olsun.
    Insanlar gece rahat uyuyacaklarini dusundukleri yere gitmeyi planliyorlar. Arz talep dengesine gore fiyatlar guncelleniyor.

5. Deprem konusuna gelince istanbulda deprem beklenen fayla bu fayin ayni zamanda harekete gecmemesi nereden bakarsaniz bakin iyi bir sey.
    Dunyaya carpacak goktasina inanmayanlar gibi depremi kucumseyenlerin bunun olma olasiligini gormesi iyi bir sey.
    Celal sengore guveniyorum. Umarim oldu bitti denmez onlemler alinmaya devam edilir.

6. Kiraci ile yapilan kontratta TEFE TUFE yerine dukkan sahibi ben ENAG in esas alinmasini istiyorum diyebilirmi? Yani ENAG kontrata konabilirmi?

Bugun bir atelye sahibi ile tanistim aldigi kiranin soyle artti boyle artti diyince bende abi TEFE TUFE o kadar artmadi naaptin ya dedim

Dediki biz ENAG a gore hesapliyoruz

Acaba ticari kontratlar mesken lerin kontratlarina gore farkli mi oluyor?

7. Eminevim ile ev almış ya da bilgisi olan var mı?

8.  Alıntı Originally Posted by tcspirit Yazıyı Oku
    Eminevim ile ev almıÅŸ ya da bilgisi olan var mı?
    Alanı bilmem de, alamayan çok.
    Google'a "evim sistemleri" yazınca çıkan sonuçlar felaket.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Sayfa 456/458 İlkİlk ... 356406446454455456457458 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •