Sayfa 2173/2197 İlkİlk ... 11731673207321232163217121722173217421752183 ... SonSon
Arama sonucu : 17572 madde; 17,377 - 17,384 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. HÂCER

İbrahim'in eşi ve Hz. İsmail'in annesi. Hâcer, Sâre'nin cariyesidir. Sâre kendisinin çocuğa olmadığı için çocukları olur ümidi ile onu Hz. İbrahim'e hediye etti ...
    Hacer, Çerkes kökenlidir.
    @erefefik

Nereden belli?

Arnavut bir arkadaşım da "hz.adem arnavuttu" diyor. N'olucek şinci?

3. lt col temmuz
    @temmuz1919
    ·
    3s
    Bengaldeş ordusu yüksek alarma geçerek Hindistan sınırına takviye güçler gönderiyor.
    Abd, Hindistan, Japonya, Avusturalya bloğunun karşısına Çin, Pakistan, Bangladeş, Sri Lanka, Nepal, Malezya, Burma ile çıkıyor.
    En son Filipinler, Abd tarafına geçti ve Abd bize vermediği F16'ları, Filipinler'e verdi.
    Tabii burada Rusya'yı da denkleme yerleştirmek lazım. Rusya ve Hindistan ilişkileri mükemmel düzeydedir. Bu sebeple, Rusya'nın Hindistan karşıtı cephede olması mümkün değildir.
    Türkiye ve Azerbaycan orduları(deniz-hava-kara) tamamen entegredir. Yani tek bir ordu var.
    Türkiye- Pakistan Orduları da hızla entegre oluyor. Hava Kuvvetleri entegredir.
    Türkiye- Pakistan Stratejik ortaklığı, iki tarafa da angaje olmayacak şekilde gelişmeli. Fakat Pakistan, ekonomik anlamda Çin'e muhtaçtır.
    Türkiye'nin durumu ise ortada.
    Yanlış taraftayız...
    @erefefik

4.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Nereden belli?

Arnavut bir arkadaşım da "hz.adem arnavuttu" diyor. N'olucek şinci?
    Arnavut arkadaşının, ''Hz.Adem Arnavut'tu'' demesi, arkadaşın ve Arnavutlar açısından çok övünülecek bir durumdur. Doğru olabilmesi için, günümüze gelene kadar defalarca tekrarlanması gerekiyor.
    ''Hediye edilen bir cariye'' hiç övünülecek bir durum değildir. Ve tarih boyunca sürekli tekrarlanıyorsa, bundan utanmak gerekir.
    Hz.Adem'in Arnavut olmaması da mümkün değil.
    @erefefik

5.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Bugün kaç sefer okudun?

8 yasindaydım.
    Adapazarinda 1967 depremi olduğunda mevsim yaz idi.
    Hiç aklımdan çıkmaz;
    Mini etek de henüz moda olmuştu.
    Deprem sonrası komşu ablaları başlarına eğreti eşarp takmış, mini eteklerini aşağı doğru çekiştirirken görmüştüm..

Para bulunca sosyalizm
    Koca bulunca feminizm
    Deprem olunca ateizm
    Bitermiş
    01 ABİ ADANALISIN SANIYORDUM hemşeriymişiz ben 67 ye ermedim 99 depremine 20 yaşındaydım kanlı canlı tanık oldum dünde o zamandan beri ilk kez bu kadar büyük depreme tanık oldum sakaryada mısın abi ara ara gider gelirmisin ??

Alıntı Originally Posted by yıkıkkentli54 Yazıyı Oku
    01 ABİ ADANALISIN SANIYORDUM hemşeriymişiz ben 67 ye ermedim 99 depremine 20 yaşındaydım kanlı canlı tanık oldum dünde o zamandan beri ilk kez bu kadar büyük depreme tanık oldum sakaryada mısın abi ara ara gider gelirmisin ??
    Türkiye'nin tamamındanım..

Adaya senede birkaç sefer giderim.
    Akrabalar var.

67 depremi yazın ikindi vakti oldu.
    İnsanlar sokaktaydı. Yüksek bina yoktu. Sabiha Hanim ilkokulunun yanında 5 katli bir bina vardı. O yıkıldı.

Sakarya ilkokulunda okuyordum. O gece İstanbul'a tüydük.

Balçık zeminde betonarme olmuyor.
    Serdivan bayırları doğru tercih.

Yıkıkkent ismi adadan mı mülhem?
    Son düzenleme : 0101; 24-04-2025 saat: 16:27.

7. Cumhuriyet
    @cumhuriyetgzt
    #SonDakika I İmamoğlu'nun avukatının avukatı da gözaltına alındı!
    ))))))))))))) Doğru değilmiş be ya...

rob diyolar
    @raggedymannnl
    @grok
    bu doğru mu
    Grok

@grok
    ·
    18s
    Evet, Ekrem İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan 28 Mart 2025'te gözaltına alındı ve para aklama suçlamasıyla serbest bırakıldı. Ancak "İmamoğlu'nun avukatının avukatı" da gözaltına alındı iddiası doğru değil, bu konuda kanıt yok. Olay, siyasi tartışmaların parçası olarak görülüyor.
    @erefefik

Farklı @grok'lar var galiba...
    Benzer sorulara farklı cevaplar verebilen..

Acaba diyorum..
    Aywaaa kursa bir yapay zeka programı...
    Memlekete büyük hizmet eder....

Sayfa 2173/2197 İlkİlk ... 11731673207321232163217121722173217421752183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •