Sayfa 462/474 İlkİlk ... 362412452460461462463464472 ... SonSon
Arama sonucu : 3792 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Not: Bu; 2025 yılı sonu net kar tahmininde, yıl içi temel analize konu teşkil edebilecek gelişmeler, iştirak satışı, arazi satışı, birleşme, satın alma vs gibi gelişmeler hariç tutulmuştur...
    ...

2. Tavan dayiz şu anda ilk islemlerde..

3.  Alıntı Originally Posted by Wuhanlı Ejder Yazıyı Oku
    Tavan dayiz şu anda ilk islemlerde..
    Normale döndü tekrar..tavan kim biz kim

4. Anlamadigim nasil bir telefon trafiği oldu da,tavan dan bir suru lot islem varken notr e getirdiler. Bu Alarko dan korkulur..

Tavan olmaması benim acimdan iyi oldu,gap map,perisan ederlerdi bir kaç gün hisseyi

Alıntı Originally Posted by Wuhanlı Ejder Yazıyı Oku
    Normale döndü tekrar..tavan kim biz kim
    Teorik eşleşme seansları baya özel, benim de eksiğim varmış bu konuda, bu topikte arkadaşlar uyarmışlardı..Görüntüye giren %10 luk bir oynama bile olabiliyor, ama eşleşmede sadece görüntüye giren...
    ...

Tekfeni götüren spekülatör, Alarkoyu götüren spekülatörün yapamadığını yaptı 2025 yılı içinde...ve oldukça dirençli çıktı...(Bilançosu Alarkodan daha vasat olmasına rağmen sadece cek-cak, satacak, edecek, halka arz edecek gibi masallarla Tekfen Holdingi iteklediler..)....
    ...

7.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku

Not: Bu; 2025 yılı sonu net kar tahmininde, yıl içi temel analize konu teşkil edebilecek gelişmeler, iştirak satışı, arazi satışı, birleşme, satın alma vs gibi gelişmeler hariç tutulmuştur...
    Guzel rakam..insallah fazlasi olur eksigi olmaz.
    Tarimi ekledilermi acaba..

Ben tarimdan en az 150 milyon avro ciro bekliyorum bu sene.yarisi kemiksiz bize kalsa 3 milyar etki eder diye beklentim var..

Hisseyi götüren biraz takıntılı, gün içi yönü defalarca aşağıya çeviriyor..
    ilk çeyrek bilançoyu vatandaşa gösterip biraz rahatlasalar iyi olacak....
    Son düzenleme : loruhlano; 24-04-2025 saat: 10:26.
    ...

Sayfa 462/474 İlkİlk ... 362412452460461462463464472 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •