Ne kadar tekniğe uyar bilemem ama teknik analiz de günlük MACD bugün kesişim vermiş olur..
Yarından itibaren yukarı aksiyon yapması lazım.. Bakalım..
Ne kadar tekniğe uyar bilemem ama teknik analiz de günlük MACD bugün kesişim vermiş olur..
Yarından itibaren yukarı aksiyon yapması lazım.. Bakalım..
Sayın moonshodaw; problemleri olan hasta birisinden dolayı fazla sık yazmıyorum; zaten yazılacak her şeyi yazdım. Maliyetim 4.50 benim..Haberler tekniğin öncüsüdür. Dolar bazlı haftalık bakarsan durumu anlarsın. Resmiyete gelince; sürekli üst mahkemelere başvuran Halkbankası avukatları oldu ve 5 yıl bitti. Şimdi 2. kez Anayasa mahkemesine başvurduk ve 5 Mayısta dilekçemizi verme süremiz doluyor. Hakim sotomayor 10 Mayısa kadar dilekçemizi kabul edip/ etmeyeceğine karar verecek. Diyelim dilekçe kabul edilmedi mi? Dosya bölge mahkemesine geleceği için jürili duruşmalar başlamadan önce Anlaşma ihtimali çok yüksek...
PEKİ 5 MAYISTA DİLEKÇEMİZ KABUL EDİLİRSE NE OLACAK?
Bu kezde hakim sotomayor 2.kez dosyamıza duruşma takvimi verecek mi? veya dosyamızı duruşma yapmadan tekrar inceleyip- incelemeyeceğine karar verecek. Bu ihtimali çok düşük buluyorum ve 2/3 ay içinde yani en geç 1 Ağustosta durum belli olur.2.kez duruşma takvimine almazlarsa aynı şekilde dosya Bölge mahkemesine sevk edileceği için Anlaşma/ uzlaşma ihtimali geriye kalıyor. KISACASI 1 AĞUSTOS VEYA 10 MAYIS gibi takvimleri önemsiyorum.
NOT: Sayın shadow; birisi paramın bekçisi olmuş o yüzden maliyetimi bi kez daha yazdım. Ama meraklanmasın arkadaş 11 dolar gibi yüksek hedefim yok.))) YTD
KAYNAK: https://www.dunya.com/kose-yazisi/ab...r-dolar/392448
ALINTI : ABD Hazine Bakanlığı Yabancı Varlıkların Kontrolü Ofisi (OFAC) bu konuda geçmişte birçok bankaya farklı sebeplerden dolayı ceza kestiği biliniyor.YTD
Bu arada Abd Hazine bakanlığı tahsil eder. Geçmişte bankalara olan olumsuzluklarda Abd Hazine bakanlığı tahsil etmiş- konuşulmuş. HABER benim gözümde çok anlamlı.Çok teşekkür ediyorum Sayın shadow. YTD
GOODY HİSSESİNDEN ALINTI:1
apa
şu hisse 45 lira ya kadar yürüse kimse şaşırmaz.
Pozitif: 4,5 liraya düşse de kimse şaşırmaz.
****İnsanlar emeklerini yatırmış,üzüntülü ve dalga geçiyorsunuz.Çok mutlusunuz ve bunu aynı şekilde Halkbank sayfasında da yapıyorsun..
GOODY HİSSESİNDEN BAŞKA BİR ALINTI:2-
POZİTİF: ne lanetlik hisseymiş aldığım günden beri her gün düşüyor
------------------------------------------------------------------
POZİTİF: yani kazanmak uğruna ülkenin güzide bankasına ceza yazılmasına razısınız
bankanın ülkenin prestiji umrunuzda değil
bankanın geldiği içler acısı durumu rezilliği dile getirmeye devam edeceğim
hoşunuza gitsede gitmesede
CEVAP: Milliyetçi olarak üzüntüm BÜYÜKTÜR.İnşaAllah dava düşer hem ÜLKEM hem yatırımcılar adına hayırlı olur.
2.cümlene şöyle cevap vereyim: Bankanın içler acısı durumu,rezilliği senin görüşün-benim değil. Banka hakkında ki rahatsızlığını resmi makamlara dilekçe vererek işleme koydurabilirsin.
Sana acil şifalar diliyorum çünkü sıkıntıların sağlığına vurmuş.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD
Rica ederim Sayın Ozannn,görüşme gerçekleşmiş aşağıda haber detayı:
https://www.bloomberght.com/hazine-v...orustu-3747003
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, G20, IMF ve Dünya Bankası Bahar toplantıları kapsamında gittiği ABD'deki temaslarını sürdürürken, Washington'da ABD Hazine Bakanı Bessent ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Hazine ve Maliye Bakanlığından konuya ilişkin yapılan açıklamada, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın da katıldığı görüşmenin, yapıcı bir havada gerçekleştiğine işaret edildi.
Kısıtlamaların kaldırılmasının önemi vurgulandı
Görüşmede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump tarafından ortaya konan ortak siyasi irade uyarınca Türkiye ve ABD arasındaki ilişkilerin çok boyutlu olarak ilerletilmesi imkanları üzerinde durulduğuna dikkat çekilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Bu bağlamda, tarafımızca yatırım ve ticaret, ulaştırma ve enerji alanlarındaki işbirliği fırsatlarına değinilmiş, savunma sanayii alanında işbirliğinin geliştirilmesini teminen mevcut kısıtlamaların kaldırılmasının önemi vurgulanmıştır. Türkiye'de yürütülen ekonomik istikrar programı hakkında bilgi verilmiştir.
Görüşmede, ayrıca bölgesel barış ve istikrarın tesisi için Türkiye ve ABD tarafından atılabilecek adımlar ele alınmıştır. Bu bağlamda, tarafımızca Suriye'ye karşı uygulanan yaptırımların kaldırılması lüzumuna işaret edilmiş, Ukrayna'da ateşkes sağlanması ve barışa ulaşılması için Türkiye'nin sağlayabileceği katkılar izah edilmiştir."
TARİH: 15.04.2025
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Halk Bankası konusunda açıklama yaptı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Halk Bankası konusunun da ABD ile müzakere sürecinde çözüm hedefiyle ele alınacağını söyledi- Bloomberg muhabiri
TARİH: 26 HAZİRAN 2021
Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, ABD de devam eden Halkbank davasının düşmesi için gerekli girişimleri yaptıklarını, anlaşma zemini bulmak için savcılıkla da temas halinde olduklarını söyledi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD
Yer İmleri