Yo ben bu yoruma kesinlikle katılmıyorum.kk nin politik zekası sıfır demek bence çok yanlış.bu kadar hata bilinçsiz olarak yapılmaz,yapılamaz,kk yapmaya kalksa danışmanları farkeder engel olur.kk bence çok zeki politik amaçlarının hepsini gerçekleştirdi,bizim yanilgimiz adamı muhalefet lideri sanmamizda,adamın isi iktidarı el altından desteklemekti,mükemmele n işini yaptı,deşifre oldu gitti.ben berhan şimşeğ e şaştım,meğer o da kriptoymus,çok düşük düzeyde bir profil ama adam bildiğin kriptoymus.

galiba cöleliye özendi adı herkesin bildiği Hulki Cevizoğlu,cenikli malum başı mahkemelerlen belada,onu zat bir kenara attı,giresunsporu süper lige çıkarttı siyasi olarak,içini boşattı şimdi mahalli lige doğru gidiyor,bide ali temur var,onunda başı mahkemelerlen dertte tekrar millet vekili oldu,artık ne diyeyim,bunlara bizim halk nasıl inandı onu ise hiç bilmiyorum,çepnilerin özü TC kurucu önderi,kurtuluş savaşının mimarlarından Atamızın koruyucusu osmanağanın tırnağı olamazlar,onu bile yediler hilafetçi dinci gurubu,bu cengaverin başı kesildi,hilafetçiler ayaklandı asılacak dediler mezarından çıkartıldı başsız olarak asıldı,alın size din,Atamız bunlarlan ölene kadar uğraştı yine baş edemedi...

Yer İmleri