CIN.....trump i madara ediyor....ufukta STAGFLASYON var.....yuksek enflasyon....yuksek issizlik...
kuzu SIMULASYON hazirliyor.....AYU PIYASASI....HEDEF S@P 4000 ler....ZAMANLAMA yi hisapliyorum.......bittimi ASACAGIM.....ikinci en buyuk furgunum olacak AMRIKIDE....
Orta yolu bulun üç gün var..![]()
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
TURKIYEDE.....AKLINIZLA ZINA DEVREDE.....
NEYDI.....akliniza soktuklari....sabite yakin kur....yuksek faiz....
EMLAK in yazisi geride...".AGZINA SORU VERMEK"....
veriyorlar.....
anlami....FAIZE PARALEL CIKAN KUR....YUKSEK FAIZ....
SIMULASYONU nu hazirliyorum....
Regülatörve ortakları![]()
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Sn. Kuzu bu ülke bunların elinde bitmiş artık bunu herkesin kabullenmesi lazım kolay kolay düzelmezzzzz.
Kimse dolar molar bozdurmaz faizler bu kadar yüksekken bile. Kaldı ki %50-60 çekseler bugün bozdurur faize koyar faiz indirimi başladığında dolara ucuz kaldı diye dolara döner iki uçlu bklu değnek. Ülkenin en büyük parası ile çikolata bile zor alınır hale gelmiş. Bunlar bu işin içinden tekrar diyorum hayatta çıkamaz çıkacak yöntemler belli onu da yapmazlar ne yazık ki.
Önce tüm kamuda belediyeler parti il ve ilçe başkanlıkları vs. dahil her yönüyle ayrım gözetmeksizin tasarrufa ve denetime gitmeleri.(kendilerine dokunmazlar onun için yatar anca muhaliflere)
İkincisi en önemlisi ülkenin fabrika ayarlarına döndürülmesi. Adalet, hukuk, eğitim, sağlık, liyakatı tekrar getirmeleri lazım. Bunları yaparlarsa güven gelir huzur gelir yabancı yatırımcı gelir gelirde gelir vs...bunlar olmadan onu sat bunu sat orayı burayı hukuksuzla ele geçirerek bu ülke düzelmezzzzz.
Son düzenleme : cevdet _060; 25-04-2025 saat: 14:36. Sebep: eksik cümle
Yer İmleri