Sayfa 165/185 İlkİlk ... 65115155163164165166167175 ... SonSon
Arama sonucu : 1479 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,061
    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, aynı hafta DİBS (Kesin Alım) net satımları 970 milyon dolar oldu.

Yurt dışında yerleşik kişiler piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış verilerle 18 Nisan haftasında 269,1 milyon dolar net hisse alışı yaptı.
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    İkincisi en önemlisi ülkenin fabrika ayarlarına döndürülmesi. Adalet, hukuk, eğitim, sağlık, liyakatı tekrar getirmeleri lazım. Bunları yaparlarsa güven gelir huzur gelir yabancı yatırımcı gelir gelirde gelir vs...bunlar olmadan onu sat bunu sat oraya çök buraya çökle bu ülke düzelmez.
    Konunun can alıcı noktası da bu.

Fabrika ayarlarına dönemez.

Dönerse kalan ömrünü hapiste geçirecek, sadece kendisi değil, çaluğu çocuğu dahil en az 400 kişi ile birlikte.

Vatandaş bekliyor.

Sabırla değil hınçla.

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Sn. Kuzu bu ülke bunların elinde bitmiş artık bunu herkesin kabullenmesi lazım kolay kolay düzelmezzzzz.
    Kimse dolar molar bozdurmaz faizler bu kadar yüksekken bile. Kaldı ki %50-60 çekseler bugün bozdurur faize koyar faiz indirimi başladığında dolara ucuz kaldı diye dolara döner iki uçlu bklu değnek. Ülkenin en büyük parası ile çikolata bile zor alınır hale gelmiş. Bunlar bu işin içinden tekrar diyorum hayatta çıkamaz çıkacak yöntemler belli onu da yapmazlar ne yazık ki.
    Önce tüm kamuda belediyeler parti il ve ilçe başkanlıkları vs. dahil her yönüyle ayrım gözetmeksizin tasarrufa ve denetime gitmeleri.(kendilerine dokunmazlar onun için yatar anca muhaliflere)
    İkincisi en önemlisi ülkenin fabrika ayarlarına döndürülmesi. Adalet, hukuk, eğitim, sağlık, liyakatı tekrar getirmeleri lazım. Bunları yaparlarsa güven gelir huzur gelir yabancı yatırımcı gelir gelirde gelir vs...bunlar olmadan onu sat bunu sat orayı burayı hukuksuzla ele geçirerek bu ülke düzelmezzzzz.
    cevdetim.....

turkiyede 200 milyar doviz mevduati var mi.....evet var....BU TURKIYENIN PARASIDIR....

bunu istersen bi gecede TL YAPARSIN.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    8
    elbette banane...

ama öyle mi ?

bilimciler ayatizzz yalan söyleyorlaaaaaarrr diyen hülüooğğcular olmasa.

ne işim olur

depreme doğal afet..= kader abi.

dediklerinde gelde bşiey deme.

doğanın kanunlarını doğal afet diye çevirip... kavramlarla oynarsan orada sıkıntı olur

yıldız kayması.. neden doğal afet değil ?

o da doğanın kanunu... doğanın ve evrenin değişimi.

güneş doğuyor mu hergün doğuyor.. neden güneş doğması doğal afet değil ?

kavramlar insanın düşünme şeklini oluşturur.

"ağza soru vermek " diye dışarıda bir deyim var.

nedir bu.

ben sana abi cemil ne kadar bencil biri .. sencede öyle değil mi diye sorsam.

sende soruya yol yabılmış şeklinde cvp vermeye zorlamış gibi cvp verirsin.

halbuki cemil sence nasıl biri diye de sorabilirsin.

insanoğlu anlamlandıramadığı herşeye tanrı yapıyor demekki diyip kolaya kaçar.. düşünmek istemez.

bu geçmişten gelen bir kurallı kavrama meyilli davranışı geliştirdi.

elma aşşa düştü... bana göre yer çekimi düşürdü.. sana göre tanrı emir verdi düştü.

bu şey nasıl meydana geldi ? diye sorgulamak yerine tanrı yaptı demek daha kolaya geliyor

beynin numalaralarından biri.

dünyayı kim yarattı diye sormak... ağza soru vermektir

dünya nasıl oluştu diye sorma diye.. sorgulama diye böyle kavramlar öğretildi.

bence böyle

BY EMLAK.

bu yazi burada dursun.....MUTLAK AKIL ve DUMURA UGRATILMIS AKIL....arasinda ki geciskenligi anlatirken kullanacagim....
    BU YAZI.....

yetkililer konustumu.....bu yaziya gore dinleyin onlari....

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    cevdetim.....

turkiyede 200 milyar doviz mevduati var mi.....evet var....BU TURKIYENIN PARASIDIR....

bunu istersen bi gecede TL YAPARSIN.
    İsterse yapar ama nasıl "ZORLA "benim bilmediğim başka neyle yapabilir ki 2015 den beri millet dövizin peşini bırakmıyor. Döviz almayın döviz alanın eli yanacak dedi ama millet hala alıyor. 100 -150 olacak inancı var millet de. Millet dolar, altın ve faiz üçgenin de dolanıp duruyor.

Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Rahat ol arkana yaslan kahveni iç.
    bak....BASABASA GETIRDI....kapat diyor ipne....kapatirsam NAMERDIM.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,061
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bak....BASABASA GETIRDI....kapat diyor ipne....kapatirsam NAMERDIM.
    Et koparmalısın..
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Sayfa 165/185 İlkİlk ... 65115155163164165166167175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •