Sayfa 545/585 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555 ... SonSon
Arama sonucu : 4678 madde; 4,353 - 4,360 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    orada polise denecek şey, belindeki silahı dizayn eden bir okumuş, üstündeki üniformayı, ayakkabıyı diken makinayı da çizen eden ayrı bir okumuş

biz olmasak ghötün başın açıkta gelecektin emniyete, elindeki copu belki odundan kanırtarak yapardın ki kanırttığın çakıyı yapan makina da, buraya gelirken kullandığın araç ta okumuşların eseri..
    Bu bahsettiklerin çok değerliyse ben neden onların iki-üç katı maaş alıyorum derse?...

2. İşlerine geldiğinde her yerde ilahi işaretler gören kıymetli mütedeyyin AKP seçmeninin bakış açısından İmamoğlu meselesinin bir değerlendirmesi:

Rabbim, gönül gözü kapanmamış kulları için tüm işaretleri gönderiyor. İmamoğlu tutuklandıktan sonra başımıza gelmeyen musibet kalmadı.

- Ekonomik Yıkım: iki yılda halkın çektiği çileyle toplanmış elli milyar dolar, alınan yanlış kararların diyeti olarak satıldı ve ülke ekonomisi yine alt üst oldu. mehmet şimşek yine ve yeniden abiyeyim, abyayarım, tüyküye'ye yatıyım yapmak istemez misiyiz diye yollara düştü. ( https://t24.com.tr/haber/ekonomist-i...i-asti,1232858 )

- Zirai Don Felaketi: başta akp'lilerin yoğun olduğu iller olmak üzere 34 ili etkileyen tarihin en büyük don olaylarından biri yaşandı, ürünler ziyan oldu. önümüz yaz, turizmle birlikte yeme-içme talebi artınca gıda enflasyonu tavan yapacak ve ithalat yoluna gidilip cari açık artırılacak. ( https://www.bloomberght.com/yumakli-...asadik-3746224 )

- Kuraklık: kuraklık haritası mart ayı itibariyle son üç ayda rekor kuraklık gösteriyor. başta akp, mhp ve ekibin yeni üyesi olmaya namzet dem parti olmak üzere iktidar kanadının seçmeninin yoğun yaşadığı yerlerde kuraklık ağırlıklı olarak "olağanüstü kurak" seviyesinde. ( https://www.mgm.gov.tr/veridegerlend...k-analizi.aspx )

- Deprem: bunların üstüne, insanların suçu olmadığı için sanki uyarı mahiyetinde, kanal istanbul adlı felaket projesinin yeniden başlatıldığı esir şehir istanbul'da büyük ama yıkıcı olmayan bir deprem oldu.

Ey İnananlar, aklınızın başına gelmesi için Tanrının gazabını daha kaç kez tatmanız lazım? bu olaylardaki hikmeti görmez misiniz? düşünmez misiniz? tüm ilahi işaretler ortada.

3.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Bu bahsettiklerin çok değerliyse ben neden onların iki-üç katı maaş alıyorum derse?...
    maddi bir değerden bahsetmiyorum ki orada, erich fromm sahip olmak ya da olmak kitabında bu farkı anlatır, ne kadar olduğun önemlidir aldığın maaş veya servetinin büyüklüğü değil, o soruyu anca dangalak biri sorabilir..

aynı kafa demirel, ecevit, erdal inönü aile değildi, zürriyetsiz ... çocuklarıydı deseler alkışlayarak bravo deyicek milyonlarda olduğu gibi..

4. CİNER Grubu CAN ailesine satılmış.

Bu CAN ailesi kimdir?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5. KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6. Bir süredir bu Can ailesinin nasıl olup Bilgi Üniversitesi ve Doğa koleji ile Habertürk u satın aldıklarını merak ediyorum , bu kadarla kalmıyor Tekfen inde ortağı asıl işleri bunlar olsa zaten tanirdik .

Asıl hangi sektörde para kazanmış ve bu kuruluşları almışlar , Doğubeyazıt lilar imiş , kış zamanı çok zaman önce gitmişim Ağrılı çok tanıdığım müteahhit belediye başkanı vb var , Can ailesinin bu nispette para sahibi olduğunu asla duymadım isimleri gibi.

Neyse şimdi duymuş olduk .Daha bilmediğimiz ne kadar çok zengin çıkar bu ülkede, millet 3-5 ini bilir sadece .

Para bir burada yazanlarda yok boş yere lak lak bak adamlarda para var böyle işlere zamanları yok , dertleri başka

Bunlara Habertürk u satan Turgay Cinerin bir oteli var İstanbul'da 2008 de orada sahne alan bir sanatçı yi dinlemeye gitmiştik , bizi düzgün ağırladılar, sonra otelin oda fiyatları nedir diye baktım burası önemli , otelin hiç bir yerde odası satilmiyordu yani sanki T.Ciner sadece kendisi için koskoca oteli tutuyor gibiydi.
    Şimdi de öyle mi bilmem ama tadilat vb. hariç asla bir otel kapalı gibi isletilmez .Bunlar ne acayip adamlar.

Belki şu an fiyat alınır, kalınabilir ,bilmiyorum.Yalan Söylemeyeyim.Turgay Ç. de yedek parça işinden sifirdan yükselmiş Türkiye'nin en büyük soda üreticisi kamyonları İstanbul Ankara arasında tren vagonu gibi arka arkaya gider.Şans işte ,insanda şans olmalı...

Sen git MHRS den randevu almaya çalış , 6 aylık enflasyon kaç olacakta mayış kaç lira artacak diye hesap yap dur
    Hepsi şans bu işlerin

Sayfa 545/585 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •