Sayfa 916/916 İlkİlk ... 416816866906914915916
Arama sonucu : 7327 madde; 7,321 - 7,327 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

1. Yönetim berbat.

SAIC ile MG üretim için çalışıyoruz dediklerinden beri 1,5 yıl geçti. 8 OCak 2025 te Çin'e gidiyoruz ve süreci bir üst aşamaya taşıyacağız dedi doğantrend ceou. muhtemelen holding yönetimi sen ne halt ediyorsun biz daha pozisyonlanamadık buralarda dedi. sonucta cindeki gorusmenın sonucu hakkında hıc bır haber yapılmadı.

yonetım KY kazanmasın dıye elınden gelenı yapıyor. Bır sırkette bu kadar haber akısı olmaz mı? Hepıyı arzını dusunuyoruz dedıler 4 ay onca. baska hıc bır haber yok sonra. 4. ceyrekte karel bılanco ıyı gelecek dedıler. berbat geldı. yaptıkları tum acıklamlardan sonra ky ye mal caktılar.

Yonetım sırketı ıdare edıyor. Dıger patronlardan ne bır eksık ne bır fazla. kendılerı de guzel huzur haklarını ve maaslarını alıyorlar. ama KY alerjılerı var bunların. KY yı batırmadan gıtmeyecek.

Muhtemelen bır gun araba da ureteceklerdır. Ama hangımız bunu gorebılecek

Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    Allah belanızı versin ne yapmak amacınız ne sikim bu tahta bu ya yönünü şaşırdı

2. Mükemmel fırsatlar. Sat-al,al-sat

Gesendet von meinem SM-S928B mit Tapatalk

3. Hiç bitmeyen fırsatlar

4.  Alıntı Originally Posted by Marluk Yazıyı Oku
    Hiç bitmeyen fırsatlar

Yorum yapmayı bırakmayın lütfen

5. Yazamıyorum. Harfler saçma sapan çıkıyor

6. Türkçe karakterleri (ı,ü,ç,ğ,ö...vb) kullanmayınız.
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

7. Dogan Holding: Degerinin Altinda Bir Cevher

Borsa Istanbul'da bircok yatirimci, potansiyelinin cok altinda islem goren sirketleri bulmayi hedefler. Iste tam bu noktada Dogan Holding (DOHOL) hisseleri dikkat cekiyor. Sirketin guclu bilancosu, nakit pozisyonu, istirak cesitliligi ve buyume potansiyeli goz onunde bulunduruldugunda, mevcut hisse fiyatinin sirketin gercek degerini yansitmadigi cok net bir sekilde ortaya cikiyor.

Ozellikle medya, enerji, sanayi, otomotiv,madeencilik ve gayrimenkul gibi farkli sektorlerde saglam yatirimlara sahip olan Dogan Holding, her turlu ekonomik dongude dayanikliligini koruyabilecek bir yapi sunuyor. Bu cesitlendirme, yatirimcilar icin onemli bir guvence anlamina geliyor. Ayrica sirketin duzenli temettu odeme potansiyeli ve aktif portfoy yonetimi yaklasimi, uzun vadeli yatirimcilar icin cazibesini daha da artiriyor.

Su anki piyasa carpanlariyla degerlendirildiginde, Dogan Holding hisseleri, hem net aktif degerine hem de gelecekteki buyume potansiyeline gore oldukca iskontolu islem goruyor. Sirketin stratejik hamleleri ve disiplinli finansal yonetimi, ilerleyen yillarda degerinin daha net bir sekilde ortaya cikmasini saglayacaktir.

Bu sebeple, kisa vadeli dalgalanmalar goz ardi edilerek, Dogan Holding hisselerinin uzun vadede portfoylerde mutlaka yer almasi gerektigini dusunuyoruz. Bugunun fiyatlari, gelecekte pismanlik duymamak icin onemli bir alim firsati sunuyor.

Dogan Holding, sabirli yatirimcilar icin zamanla meyvesini verecek, kiymeti daha iyi anlasilacak bir deger hikayesidir.

Gesendet von meinem SM-X920 mit Tapatalk

Sayfa 916/916 İlkİlk ... 416816866906914915916

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •