Sayfa 163/166 İlkİlk ... 63113153161162163164165 ... SonSon
Arama sonucu : 1328 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1. Aylık değil haftalık birikim deniyecez.
    Sepetimizin adı da,
    Damlaya damlaya göl olur. Olsun
    bizim yaşımıza gelince sermayenin gücünü görsünler
    Hamdım Piştim Yandım

2. Şimdi profesyonel olmadıkları için çaylak modunda birikime başlıyayım.
    Ücbeş sene sonra katlama moduna geçeriz
    Hamdım Piştim Yandım

3. Sepette ne olucak
    Sepetteki enstrümanların oranı nasıl olucak
    Düzenli birikim (ponzi yapı) nasıl olucak
    Bunları detaylandıracağız.
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Du bi konuyu dağıtmadan sıfır sermaye ile yeni birikime başlayan gençlere önerim çeşitli enstrüman ile sepet yapmaları konusunun detayına inmek için sanal portföy oluşturucaz bugün den itibaren
    Dayucum altın her zaman olmalı ki bu ekonomik savaş su savaşı fiziki savaşa dönüşebilir bu risk var. Borsa için daha erken turplar hala heybede Mayıs' 30 a kadar açığa satış yasak. Hazirana kadar turp ve faiz yüksek olduğuicub bu sene yi kaybettik gibi. Karaduman a doğru gidiyoruz

5. Öncelikle çaylak modda başlayacağımız için,
    Sepetteki enstrümanların ağırlığı eşit olucak, (çünkü piyasa okumayı henüz bilmiyorlar)
    Sepette herşey olucak (çünkü hangi enstrüman hangi olay ve zamanda agresif hareket yapar, çömez oldukları için bilmiyorlar)
    Sanal portföy takibinin şeffaf ve kolay izlenmesi adına Herhafta 5bin gayme cuma kapanış fiyatı baz alınarak deftere işlenecek. (ponzi yapı gereği ülkedeki enflasyon farkı neticesinde 6 ayda 1 düzenli ödenen prim ücretinde memur zammı oranında artış yapılacak(neden asgari işci ücreti değilde memur zammı dedim onun bir nedeni yok, takibi şeffaf olsun farketmiyo asgari de olabilü)
    Hamdım Piştim Yandım

6. Kurallarımızı yazdık
    Bu haftadan itibaren defteri tutuyorum.
    Hisse seçimini herkes kendi belirlesin.(hepisi aynı tavanın balığı, asla x12 yapıcak hisseyi bulamazsınız)
    Ben şeffaf olsun diye enerji sektöründen 1 tane formalite icabı yazıcam
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün komşumun çocuğu ile sokakta denk geldik, (yıllardır borsada olduğumuz için konu komşu tüm mahalleli olarak borsa muhabbeti bazan ara sıra sohbet konusu oluyor haliyle paraları boyuna katlayınca mahallelininde dikkatini çekiyor olmalı...) abi dedi senin portföyün içeriği nedir, nasıl paraları katladın, benim senin gibi sermayem olması için sıfırdan başlayanlara nasıl 1 yol önerirsin dedi.
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reisim hünkârım dün kahveye gittim uznn zamandır dışarı çıkmadığım için baya zorlandım kahvede yaşlı dedeler yok sayılır Necdet dayı dan g.tunu dönüp hap alan da görmedim. Demek ki baya kriz var. Ama gerçek şu kahvede bile pavyon hesabı gibi hesap geliyor yazın dört sinekle soğuk bir şeyler içilirse baya zorlar bütçeyi.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayucuğum sosyal aktiviteleri kısacaz başka çare kalmadı, 4 sinekle soğuk bişeyler içmektense 1 tavuk alıp dağa mangala çıkmak daha mantıklı gibi duruyor, semaveri de almayı unutmuyalım
    zalak tayyipçiler... size az bile... geberin üç kuruş maaş ile

çıtak dayuda kırığıynan bodrumda para ezsin

yarında monacocarlo'ya gidecem... birazda gavurlar kazansın çıtak dayudan

% 10'da garsaoniye itelemişler ya la... 100.000 gayme garson ücreti

mına goyum... çalışanları bizim eve yollayın, biz bakalım onlara

8. Damlaya damlaya göl olur sepetimiz cuma kapanış fiyatı baz alınarak,
    Her enstrümandan binikiyüzelli liralik birikim yapılarak,

Altıns1 : 28 lot (gram altında olabilir ben takibi kolay olsun diye yazdım)
    Dolar : 32,5 lot
    Vob teminat : 1250 tl (vadeli mevduatta olur, ben takibi ve gecelik getirisi kolay hesaplanır diye bunu yazdım)
    Hisse : 22 lot (ben sırf takip edebilmek adına enjsa yı baz aldım, herkes kendi belirleyecek biriktireceği hisseyi)
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 163/166 İlkİlk ... 63113153161162163164165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •