Sayfa 11/213 İlkİlk ... 9101112132161111 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 81 - 88 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1. Teşekkürler vermiş olduğunuz bilgiler için üstad 👍

2.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    slm..sn. hocam karel rıca etsek..tskr
    KAREL için,
    60 dakikalık grafik verilerine göre 2,33 seviyesinin önemli olduğunu düşünüyorum. buranın üstünde kaldığı sürece 2,52 ve 2,75 bantlarına doğru hareket olabilir. aşağı kırması halinde 2,14 seviyesine kadar bir geveşeme olabilir. kendi görüşümdür. ayrıca haberlerini iyi takip etmek gerekir. geçenlerde bir takım haberler okumuştum hissenin düşüşüne sebep olan. YTD.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

3. hocam TUCLK hakkında görüşünüz nedir, gelecek vaad eden, çok iyi kar açıklayan, yeni iş ilişkilerinin peşisıra geldiği bir hisse ancak endeks 76 bin iken kağıt 4,40-60 arasındaydı, endeks geldi 90 bine hisse 4,00 lerde dolaşıyor. teknik açıdan yorumunuzu alabilirsem sevinirim. şimdiden teşekkürler

Sent from my iPhone using Tapatalk

4.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Marshall için düşüncenizi rica etsek?
    MRSHL için,
    60dakikalık grafiğe göre 38,17 bantının üstünde kaldığı sürece 39,15 kırdığı takdir de 40,05 bantına doğru bir hareket olabilir. aşağıda destek olarak ta 38,17 ve 37,73 bantlarını görmekteyim. kısa orta vade olarak. hacimi biraz düşük bir tahta. uzun vade için bilanço ve karlılıklarına bakmak gerekir. kendi düşüncemdir YTD.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

5.  Alıntı Originally Posted by Gupilya Yazıyı Oku
    hocam TUCLK hakkında görüşünüz nedir, gelecek vaad eden, çok iyi kar açıklayan, yeni iş ilişkilerinin peşisıra geldiği bir hisse ancak endeks 76 bin iken kağıt 4,40-60 arasındaydı, endeks geldi 90 bine hisse 4,00 lerde dolaşıyor. teknik açıdan yorumunuzu alabilirsem sevinirim. şimdiden teşekkürler

Sent from my iPhone using Tapatalk
    TUCLK için,
    120 dakikalık grafikte 3,99 un önemli bir yer olduğunu düşünüyorum. buranın üzerinde tutunabilirse 4,18 kırabilirse de 4,43 bantına doğru hareketler olabilir. aşağıda destek olarak ta 3,79 görmekteyim. uzun vade yatırımı için bilanço ve karlılığına bakmak önemli, iyi incelenmeli. kendi düşüncemdir. YTD.

6. Hocam DAGİ yorumu alabilir miyiz? Teşekkürler..

7.  Alıntı Originally Posted by Dolunay_34 Yazıyı Oku
    Hocam DAGİ yorumu alabilir miyiz? Teşekkürler..
    DAGI için,
    1,24 seviyesinin önemli olduğunu düşünüyorum. buranın üzerinde kalabilirse 1,28 kırabilirse de 1,32 bantlarına doğru bir hareket olur.1,32 kırılırsa 1,42 ye doğru bir hereket olabilir. destek olarak 1,19 ve 1,14 görmekteyim buralar kırılırsa 1,05 e kadar gevşeyebilir. kendi görüşümdür YTD.

Cok guzel teknik paylasimli bir topic olmus.

Takibe aldim.

Iyi calismalar.

Sent from my GT-I9060 using hisse.net mobile app
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Sayfa 11/213 İlkİlk ... 9101112132161111 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •