Sayfa 470/606 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon
Arama sonucu : 4841 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: Viop LXIV

bizde herşey özel oldu.. resmen kazıklanıyoruz.

tonla para kazanan haberleşme .. voda..turkcell.. ttkom.

hiç bir altyapısını yenilemediği zerre yatırım yabmadıkları istanbul depreminde ortaya çıktı. iletişim küt diye gitti 1 2 saat.

kaldıki ortada birtek yıkılmış bina yok.. elektirik kesintisi yok.. vs vs.

demekki sağlam bir depremde en az 1 ay haberleşme mimkin deel.

rastgele yaşanılan bi memleket.

kardeşim bana normal günde lazım değilsin.. ben aileme normal bir günde 15 dk sonra ulaşsamda olur.

bana deprem veya afette lazımsın..

burada haberleşme sağlayamıyorsan ne boka yararsın.

borsa kapandı herif hala veriyoru....

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ülkemin borsası da her şeyi gibi.

uzadı sanırsın, uzamaz. don lastiği gibi.

2-5 dolar arasında gider gelir.

geçen sene mayıs ayında çok sağlam bir ayı barı gösterdi, bir daha iflah olmadı.
    Geceye akepe borsayı tutuyordan daha spastikce bir söz birakin

5. Elektrik üretimi şubatta yüzde 6,5 arttı

Türkiye'nin lisanslı elektrik üretimi şubatta önceki yılın aynı ayına göre yaklaşık yüzde 6,5 artarak 27 milyon 326 bin 453 megavatsaat oldu.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) şubata ilişkin "Elektrik Piyasası Sektör Raporu"na göre, lisanslı elektrik üretiminin yüzde 29,1'i doğal gaz santralleri, yüzde 24,1'i ithal kömür santralleri, yüzde 15,2'si hidroelektrik santralleri, yüzde 11,1'i rüzgar santralleri, yüzde 10,6'sı linyit santralleri ve yüzde 3,7'si jeotermal santrallerinden sağlandı.

Bu kaynakları sırasıyla biyokütle, güneş, taş kömürü, asfaltit ve fuel-oil izledi.

Türkiye'nin lisanslı elektrik üretimi şubatta önceki yılın aynı ayına göre yaklaşık yüzde 6,5 artışla 27 milyon 326 bin 453 megavatsaat oldu.

Faturalanan elektrik tüketim miktarı ise aynı dönemde yaklaşık yüzde 4 artarak 23 milyon 191 bin 824 megavatsaat olarak gerçekleşti.

Tüketimin yüzde 40,5'i sanayi, yüzde 30'u mesken aboneler, yüzde 26'sı kamu ve özel hizmetler sektörü ile diğer aboneler tarafından yapıldı. Aydınlatmanın payı yüzde 2,2, tarımsal faaliyetlerin payı ise yüzde 1,3 olarak kayıtlara geçti.

- Tüketici sayısı ve kurulu güç arttı

Elektrikte tüketici sayısı şubatta önceki yılın aynı ayına göre yüzde 2,1 artarak 50 milyon 855 bin 279'a ulaştı.

Bu dönemde Şubat 2024'e göre, tarımsal faaliyet tüketicilerinin sayısında yüzde 2,5, mesken tüketicilerinin sayısında 2,1 yükseliş görülürken, kamu ve özel hizmetler sektörüyle diğer tüketicilerin sayısında 1,8, aydınlatma tüketicilerinin sayısında 1,5 ve sanayi tüketicilerinin sayısında da yüzde 1 artış kaydedildi.

Türkiye'nin lisanslı elektrik kurulu gücü ise bu dönemde yaklaşık yüzde 1,6 artarak 97 bin 633 megavat oldu.

Kurulu gücün yüzde 25,1'ini doğal gaz santralleri, yüzde 24,4'ünü barajlı hidroelektrik santralleri, yüzde 13,3'ünü rüzgar santralleri, yüzde 10,7'sini ithal kömür santralleri, kalan bölümünü ise diğer enerji kaynaklarından elektrik üreten tesisler oluşturdu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kardeşim bana normal günde lazım değilsin.. ben aileme normal bir günde 15 dk sonra ulaşsamda olur.

bana deprem veya afette lazımsın..

burada haberleşme sağlayamıyorsan ne boka yararsın.
    Memlekette düzgün olan tek bir şey söyle.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Memlekette düzgün olan tek bir şey söyle.
    ganimet.. çökme... zam..

bunlar tek düzenli ve istikrar sağlanan şey

hiç bir aksama yaşaması mimkin deeel.

8. KAP: TOASO [ ] TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Finansal Durum Tablosu (Bilanço)

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1430488

https://kapatt.matriksdata.com/40283...967d1dd7607c5f

https://kapatt.matriksdata.com/40283...967d1dd76c7c60

Net Dönem Karı veya Zararı -140,454,000
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Sayfa 470/606 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •