Sayfa 176/185 İlkİlk ... 76126166174175176177178 ... SonSon
Arama sonucu : 1477 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1. bu furusma on is gunu idi....yani nisan vade....toplam 650 puvan karda furusma suruyor....hedef 800 puvan kar....bugun ulasacagiz....

2. tabiii....SIMSEK konustu....borsa dustu....dedirtmek istemezse OTORITE....bu yarina kalabilir....

3.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Dolar 69 yapar mı
    dedi ki.....

tum dunyada RISK ISTAHI dustu....

anlami....BIZE HEMEN GELMIYECEKLER....

derin anlami....GELDIKLERINDE YUKSEK KURLA GIRMEK ISTERLER....ve sonra 6 ay sabit....

bize dusen....NE ZAMAN RISK ISTAHI DUZELIR....ne zaman KUR ona adapte oluru bulmak....

cevdetim....TERMODINAMIKTE....reversible ve irreversible olaylari yeniden hatirlarsan....CUGAP ORADA....

4. Faizi alın oturun diyor yani

5.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Faizi alın oturun diyor yani
    GORUSTU yatirimcilarla....yurt disinda....SERMAYENIN dolar olan herseyden kactigini....ALTIN diyerek...ozetledi....

ALTIN derken....TURK HANE HALKININ....bu yuzden zenginlestigini....bunun enflasyonu azdirici etkisi....AKLINDA...

FAIZ YUZDE 60 NORMAL GIBI....bu durumda.

bunu demistim....BORSA 8200....FAIZ YUZDE 60....

para BORSADA ZARARDA KILITLI....dolarizasyon azaltilip...TURKISH LIRA KRAL HALI.

birde sunu anladim....YUKSEK ENFLASYON ISTEDIGIMIZ BIRSEYDI....VERGIYI BOYLE TOPLADIK....artik enflasyonla vergi toplamayi birakacagizi....IMA ETTI.

EMISYON azaltilarak....kamu harcamalari kisilarak....kefere gelirim emme....bunlari yap demis.

6. onemli uyari.....ALTIN 2400 e cakilmaz ise....DOLAR cokecek.....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    simsek i dinliyorum.....iyi dinleyin....

KUR ne kadar oynak olacak.....aradigimiz sey bu....
    TL faize park etmiş (benim tahminim ) 100 milyar dolar üstü para var
    merkez bankası bunun 50 milyar dolarını 38 tl'den sattı... kalan 50 milyar dolar daha var
    onlarda 38,5-39'dan satılmadan kur yerinden oynayamaz

çünkü : verilen sözler var

ne o sözler ?

''ben senin dolarına Türkiye'de % 30 kılçıksız net kazanç vereceğim... '' sözü

devalüasyon işine, bu 50 milyar dolarında el değiştirmesinden sonra bakacağız

çünkü : adamın elinde bu sefer 100 milyar dolar olacak...

100 milyar dolara dünyanın neresine giderse gitsin en fazla alacağı 4 milyar dolar... hiç işine gelmez

bunu 60-70 tl'den Türkiye Merkez bankasına geri satacak... bu seferde eline geçen tl'yi % 150 faize koyacak

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    tabiii....SIMSEK konustu....borsa dustu....dedirtmek istemezse OTORITE....bu yarina kalabilir....
    fdaxi
    14.04.2025'ten beri 9. yeşil barı atıyor
    bugünde artı
    ve bu amerika endekslerini yatayda tutuyor
    az kaldı çökecem dax'a... yoruldu, zorlama artıları yapıyor şuan.

o zaman hiçbiryerde daş üstünde daş kalmayacak

Sayfa 176/185 İlkİlk ... 76126166174175176177178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •