Sayfa 607/609 İlkİlk ... 107507557597605606607608609 SonSon
Arama sonucu : 4868 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Ben bilançoyu beğendim. satış öngörüsü iyi, yüksek. Çok iyi nakiti var. senenin sonrası için eur/usd sene başına göre çok yukarıda. Hisse fiyatı geçen senenin %20 altında. Bedelsiz eli kulağında. bence gider yukarı
    Bilançoya yaptığımız gibi Enflasyon muhasebesi yaparsak hisse fiyatı geçen yıl 29 nisan a göre yüzde 70 aşağıda.

2. burda bakılacak tek yer bilanço daki nakit akım tablosudur..özet rapor da kar zarar favök F/K vs şirketin içini söylemez..onlar dönemsel..sonra ağlama duvarına döner burası..para sahiplerinin baktığı yer devam edip etmeyeceğine karar verdiği yer nakit akım tablosu..
    net dönem karı.....6.487
    işletmene.faal.nakit.akışı yani ifna ....29.788
    net dönem karının yuvarlak 5 katı ifna dan nakit akışı yönetebiliyor..bu kullanılabilir,kasaya götürülebilir nakit demektir..bu devirde..

3. maddi ve maddi olmayan duran varlıkların alımı....5.800
    ifna dan 6 milyar çık
    24 milyar para...dönem karının 4 katı...

4. dönem başı girdiği para
    dönem son çıktığı para......
    .....başka şeye bakmaya gerek yok...

5.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

dönem başı girdiği para
    bende ona baktım. çok çok iyi bu zamanda

6. 920 den girdim..grafik değişmedi..
    0,618 de yarısını
    0,786 da diğer yarısını verir çıkarım...
    1052 yi geçti tekrar girerim..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,104
     Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

dönem başı girdiği para
    Bilanço çok iyi değil ama bu devirde gayet idare eder..Yukarı gidecek çok yeri olduğunu düşünmüyorum.. Zira mesele bilanço değil... Muhtemelen biraz yukarılarda bir yerlerde yataya girer.. Ama piyasa düzelince gider... Sanayiler içinde gayet iyi bence.. Baklamaya ve içinde kalmaya devam... ..Ama çok iyi bir bilançoda değil... Bilançoda belirgin bir zayıflamada var..geçicidir tahminimce.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. hep söyledim çok kişiyle tartıştık hep dediğime geldi...yine söylerim..
    temettü morfin dir..dünkü fiyatın içindeki senin parandır..temettü, froto özelinde söyleyeyim:
    10.000 lotu 200-250 tl maliyeti olan adam için iyidir...gerçi o da iyi değil...bağladığı sermayeye yazık..
    sen borsaya yeni girmişsin maaşından froto-ttrak-tuprs-eregl-vs alıyorsun ki ilerde emekli olabileyim.....
    ne oldu bu sene?işte bu sene kimsenin hesaplarına katmadığı ülke risk katsayısı devreye girdi..
    ttrak ın son bilanço su itibari ile içsel depğeri 146 tl....
    ereğli bugün geldi....thy......Allah kabul etsin....
    büyük başlardan uzak duracaksın......
    gir-çık para kazan 0 maliyet büyüme kağıtlarına yatırım yap..temettü ye kanma..öyle bir şey yok..hep dedik...demedik mi...

Sayfa 607/609 İlkİlk ... 107507557597605606607608609 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •