Sayfa 528/548 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538 ... SonSon
Arama sonucu : 4378 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: Viop LXIV

1. Borsa İstanbul soruşturması kapsamında gözaltı kararı verilen 15 kişi:

1-Onur Yılmaz
    2-Cem Özay
    3-Cemal Çetinkaya
    4-Emre Kızılırmak
    5-Erol Demir
    6-Ferhat Ekinci
    7-Hasan Mehmetoğlu
    8-İbrahim Halil Akbey
    9-İzzet Paç
    10-Mehmet Yılmaz
    11-Mehmet Siraç Yıldırım
    12-Suat Hamarat
    13-Osman Özsoy
    14-Ömer Yazmacı
    15-Murat güler

HİÇBİRİNİ TANIMIYORUM AMA İÇLERİNDE BİRİ ÖLÜYMÜŞ HERHALDE...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. gümüş bu topiği pek ilgilendirmez ama yinede atayım...

belki birine faydası olur...

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    çıstağa dalacaksak bana mutlaka haber verin.. ben enerji harcayacak yer arıyom.

Çıtak ile seni aynı anda davet etmiş idim adaşım.
    Tek gelince dalmaya cesaret edemedik haliyle.
    Birlikde dalma teklifini not ettim.
    Bu yaz ben Çıtak'a misafir olacam.Deplasmana gidecem .

Tatil tablosu
    https://www.borsaistanbul.com/files/...il-tablosu.pdf
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4. Sn. Kuzu bist 100 endeks 8200 yolcusu diyor bakalım görecek miyiz?

kuzu Yazıyı Oku
    GORUSTU yatirimcilarla....yurt disinda....SERMAYENIN dolar olan herseyden kactigini....ALTIN diyerek...ozetledi....

ALTIN derken....TURK HANE HALKININ....bu yuzden zenginlestigini....bunun enflasyonu azdirici etkisi....AKLINDA...

FAIZ YUZDE 60 NORMAL GIBI....bu durumda.

bunu demistim....BORSA 8200....FAIZ YUZDE 60....

para BORSADA ZARARDA KILITLI....dolarizasyon azaltilip...TURKISH LIRA KRAL HALI.

birde sunu anladim....YUKSEK ENFLASYON ISTEDIGIMIZ BIRSEYDI....VERGIYI BOYLE TOPLADIK....artik enflasyonla vergi toplamayi birakacagizi....IMA ETTI.

EMISYON azaltilarak....kamu harcamalari kisilarak....kefere gelirim emme....bunlari yap demis.

5.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Sn. Kuzu bist 100 endeks 8200 yolcusu diyor bakalım görecek miyiz?

kuzu Yazıyı Oku
    GORUSTU yatirimcilarla....yurt disinda....SERMAYENIN dolar olan herseyden kactigini....ALTIN diyerek...ozetledi....

ALTIN derken....TURK HANE HALKININ....bu yuzden zenginlestigini....bunun enflasyonu azdirici etkisi....AKLINDA...

FAIZ YUZDE 60 NORMAL GIBI....bu durumda.

bunu demistim....BORSA 8200....FAIZ YUZDE 60....

para BORSADA ZARARDA KILITLI....dolarizasyon azaltilip...TURKISH LIRA KRAL HALI.

birde sunu anladim....YUKSEK ENFLASYON ISTEDIGIMIZ BIRSEYDI....VERGIYI BOYLE TOPLADIK....artik enflasyonla vergi toplamayi birakacagizi....IMA ETTI.

EMISYON azaltilarak....kamu harcamalari kisilarak....kefere gelirim emme....bunlari yap demis.
    Türkçe çevirisi yok mu.

6. Bu kadar tepki yeter bence

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    2-3 ay önce bu rakamlarda iken thy 500 olacak diye raporlar yazıldı. Burada birileri gaz verdi. 3 aydır 290-330 git gel yapıyor
    Sosyal medyada borsa ile ilgili 15 kişi göz altına alınmış onu tartışıyorlarbu ülkede THY bir bölümde daire başkanlığı yapıp görevden alınan brokratın evinde 26 kg altın 2 milyon dolar hesapta para, 270 milyon tl yer vsvs çıkıyor kimse demiyor bu vatandaş bu konumla bu paraları yaptıysa üstü neler yapmıştır bu zincirleme böyle devam eder , göz altına alınanları tartışmalarıda bana komik geliyor thy geçen gün bilanço açıkladı arpalık olduğunu gördük daha bir çok şey dönüyor büyük tahtalarda millet onları sorgulaması gerek çünkü bu tahtalara müdahale kolay değil ama birileri yapıyor bütün enstrümanları kullanarak.
    bım yukarı hedefler havada uçuşuyor 2-3 ay önce pat rekabet kurulu ceza hikayesi çıkıyor şimdi thy çalışan vatandaş gibi kulağı delikler bu tahtada kalmışmıdır sanmam 7 sülalesi bım taşıyorsada üfleme ile yol almıştır.Bence insanlar büyük resme bakmalı hele böyle ınsıder piyasasında
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    gümüş bu topiği pek ilgilendirmez ama yinede atayım...

belki birine faydası olur...

buda altın grafiği...alt çizgi çok ihlal edilmeye başlandı...

kırılsa 3,050 dolara kadar düşebilir...

akşam bir ugrarım...şimdilik ben kacar...

Sayfa 528/548 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •