Sayfa 270/271 İlkİlk ... 170220260268269270271 SonSon
Arama sonucu : 2164 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Şuan geri alım için genel kurula gerek yok. İstediği anda alım yapabilir. Ama ciddi olsaydı zaten alıma geçerdi.
    genel kurul yetkisi olmadan nasıl alım yapacak.......

SPK II-22.1 Geri alınan paylar Tebliğ hükümlerine göre şirketin geri alım yapabilmesi için genel kurulda yönetim kurulunun yetkilendirmesi esastır. Söz konusu yetki, yönetim kurulu tarafından hazırlanan geri alım programının genel kurul toplantısında onaylanması suretiyle verilir.

2.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    ben almayacam.....sahibi alacak....hele alıma başlasın....patrondan daha mı güçlüler görelim bakalım....bu fiyatlardan 3.5 milyon lotu veren enayi gitsin kumda top oynasın.....
    Patron zaten işin içinde olmasa bu kadar kolay baskı kuramazlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    genel kurul yetkisi olmadan nasıl alım yapacak.......

SPK II-22.1 Geri alınan paylar Tebliğ hükümlerine göre şirketin geri alım yapabilmesi için genel kurulda yönetim kurulunun yetkilendirmesi esastır. Söz konusu yetki, yönetim kurulu tarafından hazırlanan geri alım programının genel kurul toplantısında onaylanması suretiyle verilir.
    SPK son düşüşlerden sonra yaptığı açıklama ile Genel Kurul olmadan yönetim kurulu kararı ile kolaylaştırılmış geri alım hakkı tanımadı mı? Zaten yönetim kurulu bir araya gelip bu geri alım açıklaması yayınlandı.

4. hayırlı olsun......bu habere tavan yakışırdı.....burdan 1.7 milyar gelir gelecek....

5. Bir tur daha 30'a doğru geliyoruz. Gedik'teki fantastik arkadaşın günlerdir takıntılı 212,128,56 lot tüm gün sürekli satışları da çok renkli. 21 Nisan'dan bu yana 266 bin lot satmış.

Sayfa 270/271 İlkİlk ... 170220260268269270271 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •