Originally Posted by
White Knight
Paylaşımlar için teşekkür ediyorum.
İzmir Tınaztepe sağlık merkezi buranın sağlık turizmi merkezi olması oldukça önemli, revizyon imar planı artık umarız bir an önce faaliyete gecer.
Öte yandan Ünlü yatırım gibi bir kurumun ayrıntılı raporu, benim ilk baştan beri söylediklerşmin büyük bir aracı kurum tarafından rapora dönüşümü oldukça değerli benim açımdan.
Artık emekliliğin tabutta ve değersiz olduğu ekonomik bir kaos ortamında insanların yarınlar için Tınaztepe sağlık holding hissesi biriktirmesi gerekiyor.
Öte yandan artık Tınaztepe İzmir'den çıkıp ulusal bir hale gelmeninde planlarını yapmak zorunda:
İstanbul da hastane açmak yoğun rekabet fahiş gayrimenkul fiyatları deprem riski vb nedenlerle pek fizibil olmuyor.
Hükümetin Sağlık Turizmi hizmet ihracına yönelik olarak Edirne merkezli Balkan ülkelerine yapılacak sağlık turizmi yatırımlarını destekleyeceğini acıklaması oldukça önemli.
Balkanlara yapılacak Edirne merkezli yatırımlar Hem AB hemde Türk Devleti tarafından çifte tesviklenevek.
Edirne İstanbula kara yolu ile 1.5- 2 saat uzaklığı
Yakında hizmete girecek hızlı tren ile 1 saat mesafede olusu, İstanbul hava limanına yine 1 saatlik mesafede oluşu ile yeni bir sağlık merkezi olma yönünde ilerliyor. Yaşlı bakım ve bsğımlılık merkezleri ile operasyon merkezi hastane olanakları, deprem riski en düşük bölge oluşu, yavaş şehir oluşu tarihi gecmişi ile öne cıkıyor.
Aslında Osmanlı'da da sağlık merkezi yine Edirne imiş 1 murad külliyesindeki sağlık müzesini gecen hafta ziyaret ettim.
Kısaca İstanbul ile rekabeti Edirne üzerinden planması uygun olacaktır. Hükümetin yeni tesvikleri Ab tesvikleri ile Tınaztepe binde bunu degerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum.
Ünlünün raporuna tek itirazım..
Altın AVM de 24 adet Mağaza sayısı raporda büro diye gecmesidir.
Bu ekonomik kaos bitince zartık Tınaztepe gayrimenkulün kurulması ve borsada nitelikli bölünme yoluyla ayrı bir şirket olarak borsaya Kote edilmesi gerekmekte olduğunu düşünüyorum.
Sağlık ve gayrimenkul işleri bu alanda kardeş sektörler.
Genel kurul ve sonrasında inşallah iyi haberler ve iyi bilançolarımız olur.
Bol kazançlar dilerim.
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yer İmleri