CumhurbaŞkani erdoĞan: Dostum trump'la yenİ dÖnemde İkİlİ İlİŞkİlerİmİze Çok farkli bİr İvme kazandiracaĞimiza İnaniyorum
CumhurbaŞkani erdoĞan: Dostum trump'la yenİ dÖnemde İkİlİ İlİŞkİlerİmİze Çok farkli bİr İvme kazandiracaĞimiza İnaniyorum
Abd den alabileceği şeyler sınırlı, f35, patriot bunlar zor ve karışık, ama rahip olayının diyeti oalrak halkbank özgürdür demek kararı imzalamak çok kolay. Bunu bu yönetim değişmeden yapmak zorunda. Abd talimat verdi, avrupa hindistan ile serbest ticaret anlaşması yapıyor. Çine karşı dik durmaya devam edecek. Abd bu dik duruş sırasında diğer ülkelere iyi davranmak zorunda.
Arkadaşlar; ABD ile bir yakınlaşma olduğunu görmemek zor olmasa gerek. Ben mahkeme sürecinin resmi süreç sonlanmadan önce ki ayak izindeyim. Mahkeme süreci biterse ben zaten aranızda olmayacağım... DEMEM ŞU Kİ; en geç haftaya eğer dilekçemiz RED edilirse dosya NİHAİ/ YANİ SON / YANİ SON KARAR için FEDERAL ( BÖLGE) mahkemesine geliyor. Burada da duruşmalar başlamadan önce ANLAŞMA İHTİMALİ YÜKSEK. Dilekçe kabul mü edildi... Bu kez duruşma takvimine 2 ay içinde alınma ihtimali düşük.. 2. kez duruşma takvimine mi aldılar... Hisse ve yatırımcılar için yine olumlu... Demem şu ki; banane yazdan borandan; yolun sonu GÖRÜNÜYOR))) YTD
Yer İmleri