Sayfa 525/525 İlkİlk ... 25425475515523524525
Arama sonucu : 4199 madde; 4,193 - 4,199 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

Şakir hocam bu konunun üzerine düşelim , bu sahtekarlığa nasıl dur diyebiliriz

2. Hissedarlar bir araya gelecek bagimsiz denetci gonderecek . Varsa zaten ortaya cikar yoksada yoktur.

Simdi senin yonetim kurulunda yusuf gunay diye bir adam var . Bu adam hidrojen yesil enerji donusumun baskanı .

Simdi hidrojen yatiriminada girecek . Adam akıllı seffaf duzgun olsa zorlu koç u gecer .

Ileri teknoloji vestel nikel kobalt pil batarya yapay zeka isine dusecek .

Zoren hidrojen isine girecek. Enerji kapasitelerini lisanslarla artiracak .

Bu iki mevzuda turkiyenin gelecegi ve tek gercegi . Ama adam kör . Paran yoksa ortak al yanina

Zaman aleyhine isliyor . Dunya degisiyor , buda bedelli pesinde eurbond tahvil borclanmasinin pesine dusuyor .

Zorluyu ver 1.5 m euroya . Vestel ve zorene koy . Ortak al yanina 5 milyar euroluk . Avrupada ve tr de bir dev ol . Cozum bu .

3.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Hissedarlar bir araya gelecek bagimsiz denetci gonderecek . Varsa zaten ortaya cikar yoksada yoktur.

Simdi senin yonetim kurulunda yusuf gunay diye bir adam var . Bu adam hidrojen yesil enerji donusumun baskanı .

Simdi hidrojen yatiriminada girecek . Adam akıllı seffaf duzgun olsa zorlu koç u gecer .

Ileri teknoloji vestel nikel kobalt pil batarya yapay zeka isine dusecek .

Zoren hidrojen isine girecek. Enerji kapasitelerini lisanslarla artiracak .

Bu iki mevzuda turkiyenin gelecegi ve tek gercegi . Ama adam kör . Paran yoksa ortak al yanina

Zaman aleyhine isliyor . Dunya degisiyor , buda bedelli pesinde eurbond tahvil borclanmasinin pesine dusuyor .

Zorluyu ver 1.5 m euroya . Vestel ve zorene koy . Ortak al yanina 5 milyar euroluk . Avrupada ve tr de bir dev ol . Cozum bu .
    Simdi doyebilirsnz 5 milyar euro ortak nerde . Zoren ve vestelin tek catida birlestir 1.5 milyar euro yu tahsisli iceri koy . 3.5 milyar zaten vestel ve zoren varligi eder . Yanina bulamiyorsan ben uluslararasi yatirimci bulurum .

Buda 10 milyar euroluk bir dev demek . Almanya suan yesil.enerji hidrojenin kurulumunda . Avrupaya bile ayak basabilirsin . Turkiyede oncu olursun . Gelecegin enerjisi hidrojen olacak .

Bu surecte 800 megawatt ı hizla lisanlarinla 1200 -1500 megawatt a cikarabilirsin . Lisans izinlerin hazır .

Nikel kobalt elindeyken batarya pil işi elimi guclendirecek .

Bir dev sadece uyanmasini bekliyoruz 25 yildir .

Buraya kdr milleti pesinden surukleyerek geldi harekete gecsin .

Istanbulun ici bosaltilack ama oyle ama boyle . Cosku varken verip gececeksin zorluyu .

4. 1.5 milyar Euro Zorlu Center satıştan mı gelecek hocam

5. Elif hanım ceo.oldu da ne yapiyor acaba ?? Ne gibi bir etkinligi var . Finans bolumunde iken buldugu 1.1 milyar usd lik eurobond mu ?? .

Yada lisansi alinmis santrallere ortak bulmakmi ??

Ne etkisi var suan zorlu enerjiye cok merak ediyorum . Ceo dn cok denetlemeci gibi duruyor . Isler devammi santraller aktifmi oo super okey baska ??

Buldugu finansmani bende bulurum . Hatta daha etkin bulurum . Arap.dunyasinda .

Ne gibi bir yenilik ayricalik katiyor katacak merakla bekliyorum . Sirket bedellilerle bu pd ye geldi .

Bugun sermaye artirimlari olmasa suan 20 30 milyon usd lik bir sirketti . Daha ileri gidiyorum bu santraller yoktu .

Bunlarida goz onune alarak bu ceo ne gibi yenilik ayricalik katabilir ??

Hidrojenden bahsettik jes res icin yenilerine ortak arayisi oldugundan bahsettik .

Burdan kimi koysanz duzeni devam ettirir farkli yeniligi ayricaligi nedir

6. Şakir sen genel kurula katılacak mısın

Sayfa 525/525 İlkİlk ... 25425475515523524525

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •