Şakir hocam bu konunun üzerine düşelim , bu sahtekarlığa nasıl dur diyebiliriz
Şakir hocam bu konunun üzerine düşelim , bu sahtekarlığa nasıl dur diyebiliriz
Hissedarlar bir araya gelecek bagimsiz denetci gonderecek . Varsa zaten ortaya cikar yoksada yoktur.
Simdi senin yonetim kurulunda yusuf gunay diye bir adam var . Bu adam hidrojen yesil enerji donusumun baskanı .
Simdi hidrojen yatiriminada girecek . Adam akıllı seffaf duzgun olsa zorlu koç u gecer .
Ileri teknoloji vestel nikel kobalt pil batarya yapay zeka isine dusecek .
Zoren hidrojen isine girecek. Enerji kapasitelerini lisanslarla artiracak .
Bu iki mevzuda turkiyenin gelecegi ve tek gercegi . Ama adam kör . Paran yoksa ortak al yanina
Zaman aleyhine isliyor . Dunya degisiyor , buda bedelli pesinde eurbond tahvil borclanmasinin pesine dusuyor .
Zorluyu ver 1.5 m euroya . Vestel ve zorene koy . Ortak al yanina 5 milyar euroluk . Avrupada ve tr de bir dev ol . Cozum bu .
Simdi doyebilirsnz 5 milyar euro ortak nerde . Zoren ve vestelin tek catida birlestir 1.5 milyar euro yu tahsisli iceri koy . 3.5 milyar zaten vestel ve zoren varligi eder . Yanina bulamiyorsan ben uluslararasi yatirimci bulurum .
Buda 10 milyar euroluk bir dev demek . Almanya suan yesil.enerji hidrojenin kurulumunda . Avrupaya bile ayak basabilirsin . Turkiyede oncu olursun . Gelecegin enerjisi hidrojen olacak .
Bu surecte 800 megawatt ı hizla lisanlarinla 1200 -1500 megawatt a cikarabilirsin . Lisans izinlerin hazır .
Nikel kobalt elindeyken batarya pil işi elimi guclendirecek .
Bir dev sadece uyanmasini bekliyoruz 25 yildir .
Buraya kdr milleti pesinden surukleyerek geldi harekete gecsin .
Istanbulun ici bosaltilack ama oyle ama boyle . Cosku varken verip gececeksin zorluyu .
1.5 milyar Euro Zorlu Center satıştan mı gelecek hocam
Elif hanım ceo.oldu da ne yapiyor acaba ?? Ne gibi bir etkinligi var . Finans bolumunde iken buldugu 1.1 milyar usd lik eurobond mu ?? .
Yada lisansi alinmis santrallere ortak bulmakmi ??
Ne etkisi var suan zorlu enerjiye cok merak ediyorum . Ceo dn cok denetlemeci gibi duruyor . Isler devammi santraller aktifmi oo super okey baska ??
Buldugu finansmani bende bulurum . Hatta daha etkin bulurum . Arap.dunyasinda .
Ne gibi bir yenilik ayricalik katiyor katacak merakla bekliyorum . Sirket bedellilerle bu pd ye geldi .
Bugun sermaye artirimlari olmasa suan 20 30 milyon usd lik bir sirketti . Daha ileri gidiyorum bu santraller yoktu .
Bunlarida goz onune alarak bu ceo ne gibi yenilik ayricalik katabilir ??
Hidrojenden bahsettik jes res icin yenilerine ortak arayisi oldugundan bahsettik .
Burdan kimi koysanz duzeni devam ettirir farkli yeniligi ayricaligi nedir
Şakir sen genel kurula katılacak mısın
Yer İmleri