Sayfa 2188/2188 İlkİlk ... 11881688208821382178218621872188
Arama sonucu : 17498 madde; 17,497 - 17,498 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,903
    100 yıl önce hukuk yoktu diye şimdi hukuk yok olsun demenin bir anlamı yok... bir müslüman adaletsizlik yapamaz tabii ki müslümansa... sen bana böyle yaptın kısas uyguluyorum demenin de Muaviye kanunu olacağı açıktır. Hz Ali kısas 1 kişiye uygulanır 40 kişiye değil demiştir. zaten muaviyenin derdi de hukuku inşa etmek değildir...

benim için bu ülkede hukuk sosyal mesafe ve toplu halde yürüme cezasını:
    yetkisiz makam belediye zabıtası
    kabahatlar kanununa dayanak yapılarak yapılmış üst sınır 100 Tl bunlar 360 Tl uygulamışlar.
    abesle iştigal kişi sayısı 2 toplu yürümeye girmezler ve sosyal mesafe uygulanacak kişi değiller çünkü karı koca...

basit bu kadar da olmaz yargı iptal eder diye gidilen yargıda birisi onanmış, diğeri onanmamış yani itiraz 2. aşamada kabul edilmişti...
    sonuç mu o zaman hiç bir siyasi parti ilgilenmemişti kişiler memur olduğu için de kendileri davul zurna çalamamışlardı... ama şimdi o partilere uygulanıyor aynı sistem... ha onaylanmayan hususu da Adalet Bakanlığına götürmüşlerdi.

yukarıdaki olay aynen vakidir. karı kocaya mamak şehitlik parkında yan yana yürürken bu ceza kesilmiş belediye hukuk işleri müdürlüğüne hangi zevzek bunu savundu kendinize de kestiniz mi cezaları diye sorulduğunda "biz Devletimizin her kararını savunuruz diye gerzekçe cevap veren hukuk işleri müdürü... Gönül belediyeciliği safsatasında bu gönülün neresine sığar diye sorduğum il genel meclis üyeleri, sözüm ona yargıçlar, işlem yapan katipler vs...
    bunlara oğlum siz manyak mısınız demeyen bütün yetkililer
    Allahın laneti üzerinize olsun...

benim bildiğim müslüman zulmetmez... buna da laf eden olur ise zulümü katmerler sadece...

Hukuk herkese lâzım Ahmet abiiiiii...!

Adalet mülkün temeli ya..
    Mülk diye gayrimenkul anlaşılıyor.
    Dilde tahribatçılar sayesinde.

Mülklerin de çimetosu az.
    Bir depremlik canımız var.

Sayfa 2188/2188 İlkİlk ... 11881688208821382178218621872188

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız