Sayfa 385/385 İlkİlk ... 285335375383384385
Arama sonucu : 3077 madde; 3,073 - 3,077 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Turktelekom harcine bakmak lazım,çünkü bu kurumun yakasında iktidar var,her an herÃ…Ÿeye yasak getirme durumu mevcut yani kısıtama adına herÃ…Ÿeye ulaÃ…Ÿmamak engeli koyabilir,Turkcell çok pahallı,geriye Vodafon kalıyor,oda heryerden çekmiyor anladığım kadarıylan,bide bimcell var ama ne kadar iletiÃ…Ÿime açık bilmiyorum.
    Bimcell Turk Telekomun sanal operatoru. Bimcell kullaninca Turk Telekom kullaniyorsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,079
     Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Allah rahmet eylesin...

Hepimiz bu dünyadan geçiyoruz işte.
    Nisan ayında bir ölüm olayından bahsetmiştim galiba bu vatandaşa aitmiş,gerçi mayıs başında oldu,yinede nisan sonu oldu,böyle ön görülerim vardır,işterdimki bu olay zata olsa iyiydi hiç olmazsa ülke nefes alırdı,sistematik olarak kötüye kolay ölüm yoktur,onlar çok beddua aldıklarında yürüyen ceset gibidirler,onlar çekerken acısınıda ülkemize yansıtırlar...

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Nisan ayında bir ölüm olayından bahsetmiştim galiba bu vatandaşa aitmiş,gerçi mayıs başında oldu,yinede nisan sonu oldu,böyle ön görülerim vardır,işterdimki bu olay zata olsa iyiydi hiç olmazsa ülke nefes alırdı,sistematik olarak kötüye kolay ölüm yoktur,onlar çok beddua aldıklarında yürüyen ceset gibidirler,onlar çekerken acısınıda ülkemize yansıtırlar...
    refaba ustad,

Ölümden hiç korkmadım, kimisine göre son, kimisine göre başlangıç, asıl üzüldüğüm nokta milyonlarca insanımız geliyor geçiyor günün sonunda güzel ülkemiz bir arpa boyu yol alamıyor.

Ölüm değil bu geri kalmışlık insanı kahrediyor, zaten bizi bu durumda bırakanlar gece gündüz beddua yiyor, ama bu çözüm değil.

Gelişime yönelik bir kırılım gerçekleşebilse biz yaşayamasak ta gelecek nesiller çok daha güzel yaşardı, bu da hepimizi mutlu ederdi.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,079
     Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    refaba ustad,

Ölümden hiç korkmadım, kimisine göre son, kimisine göre başlangıç, asıl üzüldüğüm nokta milyonlarca insanımız geliyor geçiyor günün sonunda güzel ülkemiz bir arpa boyu yol alamıyor.

Ölüm değil bu geri kalmışlık insanı kahrediyor, zaten bizi bu durumda bırakanlar gece gündüz beddua yiyor, ama bu çözüm değil.

Gelişime yönelik bir kırılım gerçekleşebilse biz yaşayamasak ta gelecek nesiller çok daha güzel yaşardı, bu da hepimizi mutlu ederdi.
    Biz neyizki,öncü kolu sadece yol gösteririz,anlayana sivri sinek saz,anlamayana davul zurna az,davul zurnalıkta bu ülkede bol bulunur onların sayesinde bu haldeyiz,utanmadanda reisimizi kimseye yedirmeyiz diyorlar,onu davul zurnalık olanlar artık demiyor gerçeği iyi kötü gördükleri için,diyenler zattan geçinenler ve hepsi süper zenginler,zaten devamlı öne sürüyorlar bize bir mok olmasın diye,bende diyorumki NEREYE KADAR !!!

5. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Sayfa 385/385 İlkİlk ... 285335375383384385

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •