Sayfa 192/192 İlkİlk ... 92142182190191192
Arama sonucu : 1534 madde; 1,529 - 1,534 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    benim okuyucularim ne dedigimi anliyor...SEN ANLAMAKTA ZORLANIYORSUN....AKLINLA ZINA EDILDIGI UCUN.....

soyle......"kol bukme" nedir.....bunu bilirmisin.....turke aittir....

turk devleti....CARRY TRADE ucun....turkiye girmis....diyelim 100 milyar dolar kolay hesap ucun....mart 2024 de girdi....bir yil kaldi...yuzde 50 faiz aldi....borsada karda....FAIZLER DUSUYOR....VE CIKACAKLAR....130 MILYAR DOLAR ALIP GIDECEKLER....

BUNA IZIN VERIR MI DEVLET....vermez....tutuklar birini....VARLIK FONU GELIR....devasa miktarda mal doser.....TABAN TABAN TABAN...yuzde 30 assagidan alir.....DOLARI 42 YE CAKAR....verir dolarlari....

CARRY TRADE UCUN....100 milyar dolar sokanlar....130 milyar dolar yerine....100 milyar dolar alir....gotlerini buze buze kacarlar....

neden....OLANLARA BOYLE BAKAMIYORSUN.....aklini kime kiraladin deyyuzzz....

beni okuyan herkes....tikir tikir anliyor ne dedigimi.....AKLINA MUKAYYET OLURSAN....sende anlarsin....ALIK.
    ayrıcana

imamoğlu olayından beri satılan para 60 milyar dolar... kuruda 38 lira (% 50 faizi karşılamak üçün 42 deel, 48'den satman lazım... senin 42 kurtarmıyor yane )

zaten adamlar 60'ını çıktı..

sen daha ne diyrosun ?

2. sevgili citak.....

boyle oldu demiyorum....BIRDE OLAYLARA BOYLE BAK.....diyorum.....

ben diyorum :

adam TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni BATIRMAK için ATANDI.

bunlar sanıyor devleti koruyor....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    sevgili citak.....

abi öyle bakı yok... bak hesap burada

şu durumda ;

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    700 milyar dolar borç...

% 65 borç/gsmh

varken ;
    kimin kolunu bükebilirsin sen ?

anca cıvık cıvık zıçarsın... kazakistanla swap imzalarsın

IMF konusunu sen kendin söylüyorsun.... IMF'ye düştüysen bitmişsin demektir... varmı ötesi

okumaya geriden başladım, gönderini görünce duman attım

bak aynen arkadaşın ve benim dediğim gibi oldu

Alıntı Originally Posted by naturalborn Yazıyı Oku
    Sen gerçeklikten kopmuşsun,kendi dünyanda yaşıyor gibisin. Carry Tradeciler Nisan 2024 de soktular parayı, %60-70 faiz aldılar
    ve 20 mart-20 nisan arasında 50 milyar usd ını en az yüzde 30-40 reel getiriyle alıp gittiler . Birinin kolu büküldüyse Türk halkının büküldü. Seni eskiden ben de okurdum ,doğruya doğru güzel laf salatası yapıyorsun ama salatayla da karın doymuyor .
    Tık sayısı filan bunları ciddiye almandan belli ..Benim burda laf yetiştirmem bana zul.

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    sevgili citak.....

Halka açıklık oranı %60 ve üzeri imtiyazlı fındık fıstık sahip olmayan tüm şirketler 30/50/100 farketmeksizin…..altında
    Bakınız; tekfen sırada bi panga ?olabilimü
    Taraf olmayan bertaraf olur son halkası yerli oligark gak guk muk mu?
    Hane halkının bu tepişme ve sevişme de kurtuluş yolu ilk çağlardan bugüne değin sarı gaci ve kapitalist sistemin son buluşu deknolojik pere soğuk cüzdan
    Servet el değiştürürken güccük mini minnacık yatırımcılar için bu ve önümüzdeki yılın borsadaki çılgınlığı halka ırz lardan sonra TAKE OVER şirketleri
    …..

Sayfa 192/192 İlkİlk ... 92142182190191192

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •