Sayfa 705/707 İlkİlk ... 205605655695703704705706707 SonSon
Arama sonucu : 5651 madde; 5,633 - 5,640 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

"Söz Fenerbahçe olursa babamı bile tanımam"diyen Aziz Yıldırım bile çark etti.
    Neden?
    Çünkü tuzağa düştü
    1-Morınhoyu al diyen kendisi.
    Bir şey dese,Koç,dediğini yaptım işte diyecek.
    2-Şirketler arası ilişkileri var,sesini çıkartsa ambargo yiyebilir.
    Bu durumda Koç u gönderebilecek tek bir güç kalıyor.
    Taraftar.
    Önümüzdeki maçlar,süreci belirliyecek.

Aziz Başkan , bu golleri atanı takımımda görmek istiyorum dediği kişi

Kod adı ;Uçan Hollandalı Van Persie

Sonra parayla marayla ikna edildi...

Ama 5 yıllık kontratı süresince sakatım demediği çıktığı sayılı maçta taraftara saç baş yoldurttu...

bakın işte performansı nasılmış ,kariyerinde böyle uçarak sayısız gol atmış...

video :https://x.com/i/status/1918152666037031018

Ama Fenerde " yok oram ağrıyor, yok buram ağrıyor, hoca beni çıkar..."

AMK evladı ,

Kontratı sayesinde oynamadan

KULÜPTEN milyonları

RESMEN ÇALDI
    Bir Mardinli Arkadaşın Dediği Gibi:
    " VEREK ,ŞANSE KAHPEYE..."

Cin conlar bu ikli sayesinde Kulüble dalga geçerler...

Bakalım kulübün borcu ne zaman 100.000.000.000 TL

yazıyla

Yüz milyar sınırına ulaşacak...

bok gibi borç orada duruyor ,ama başarı yerine bol bol masal anlatan birileri var...
    Bir Mardinli Arkadaşın Dediği Gibi:
    " VEREK ,ŞANSE KAHPEYE..."

Saint-Maximin Fenerbahçe'den ayrılıyor ama İstanbul'da kalıyor
    Gelecek sezon Fenerbahçe'de devam etmeyecek Allan Saint-Maximin'in menajeri İstanbul'a geldi... Hem Galatasaray hem de Beşiktaşlı yöneticilerle görüştü. Fransız yıldızın İstanbul'da kalmak istediğini anlattı. Beklediği olumlu dönüşü siya-beyazlıların Başkanı Serdal Adalı yaptı.
    E....hoşaftan ne anlar demişler,altının kıymetini sarraflar anlar.futboldan anlamayan yönetim ve morinho,futbolcudan ne anlar
    Kıymetini bilemediler.
    26 yaşındaki oyuncunun,,iyi bir teknik direktörün elinde kondisyon yüklenmesi halinde nasıl Ronaldo yapılır,bakıp göreceğiz.
    İyi oyuncuları gönderin,kazmaları almaya devam edin.,,nasıl olsa para çok.

Fenerbahçe, sezon başında 2 aylık bir uğraş sonucunda 19 milyon 500 bin euroya kadrosuna kattığı Youssef En-Nesyri'yi satış listesine koydu.Sarı-lacivertli yönetim, Faslı golcünün bedelini ise 30 milyon euro olarak belirledi.

Hey yavrum hey,,,kazma bir oyuncuya 30 milyon yuro verecek takım enayidir,,verse verse ancak Fener verir.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Fenerbahçe'nin Transfer Planı Netleşti. Fenerbahçe yönetimi, Oğuz Aydın'ın transferi için belirlediği 20 milyon euro barajının altında gelen teklifleri kabul etmeme kararı aldı. Sarı-lacivertliler, bu transferden önemli bir gelir elde etmeyi ve yeni sezonda kadroya yapılacak takviyeler için kaynak yaratmayı hedefliyor.

İyi oyuncuları gönderin,,kulübede otursunlar diye 35 yaş üstü kazma oyunculara dünyanın parasını verin
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Piyasa değeri 45 milyon Euro olan DuÅ¡an Vlahović, en son 2022 yılında 83.5 milyon Euro karşılığında Fiorentina'dan Juventus'a transfer olmuştu.

Fenerbahçe,,vlahoviçi,,oğuz takasında kullanmak istiyormuş,,,oğuzu bedavaya verirler,vlahoviçi yüksek bedelle alırlar.
    Adam iyi olsa,Juventus neden göndermek istesin.Adamın piyasa değeri düşmüş bir kere.

Bu maçtan sonra yönetim hala gitmem diyorsa,karakterleri,ahlakları Fener değil,para derim.

Sayfa 705/707 İlkİlk ... 205605655695703704705706707 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •