YKBANK'ta bayağı içeridesin,şu sıralar22.60,gerçi kelin köre güleceği yok,bende gargiden içerideyim,acemi bunlar,müşteri çekmek için az hisseyi yukarı ekselerdi bari,bide dünkü olay var 1.94 olayı,satılmayan R'leri nasıl 2 altından satacaksınki,şu sıralar 2.01,saat 16 katılımın son saati,sanırım çokları R'yi yakabilirler,ben elimdekileri bile yakmaya göz aldım,çok beceriksiz acemice bir bedelli oldu,bunada SPK onay verdi.

,gerçi kelin köre güleceği yok,bende gargiden içerideyim,acemi bunlar,müşteri çekmek için az hisseyi yukarı ekselerdi bari,bide dünkü olay var 1.94 olayı,satılmayan R'leri nasıl 2 altından satacaksınki,şu sıralar 2.01,saat 16 katılımın son saati,sanırım çokları R'yi yakabilirler,ben elimdekileri bile yakmaya göz aldım,çok beceriksiz acemice bir bedelli oldu,bunada SPK onay verdi.
Alıntı yaparak yanıtla
aynen,2.10 üstüne tav yükselişiydi,pazartesiye bakmak lazım salı netleşir,iyi bir tahtacı bulmaları lazım,yoksa işler kesat,çok yüksek bedelli yapıp R fiatını 1 değil 2 yaparlarsa olacağı budur.

Yer İmleri