Sayfa 655/669 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665 ... SonSon
Arama sonucu : 5348 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    O is gecti
    Erdoğan 100 yıl yönetse 1 kuruş fayda sağlamaz ülkeye
    Faydayı geçtim her gün daha kötüye gidecek
    Oy verenlerde inandı buna
    Hükumetin değişikliğinde toparlanma jet hızıyla olur
    Dibin dibinde ülke her anlamda
    bilemiyorum işin geçip geçmediğini. AKP tüm anketlerde halen enaz %30 larda, cumhur ittifakı olarak bakılınca %40 civarılar. RTE ise %40-45 den aşağı düşmüyor. neyse bakalım,ülkemiz için hayırlısı neyse o olsun
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pit 25 senedir iktidar olmuş bütün yetkiler elinde olan kişi ve partiye karşı mücadele etmek kolay değildir , kim oy verdi bu partiye halk kimi suçluyacam kaç dönemdir aynı şeyler yaşandı seçimlerde ama yine gidildi verildi , neden bir şans vereyim denmedi millet tutturmuş chp kendini sorgulasın işin kolayı , özel kendini sorgulasın yav bu soruyu soranlar hiç haber seyretmiyormu diye bende soruyorum kendime adamlar 3 gizli tanıkla chp dizayn etme derdine düştüler 3 tanıkla İBB dizayn etmeye çalışıldı bunlar 1 aydır bu ülkede olanlar.CHP iktidar olur çalışmaz ha insanlar tepki verir ozaman tamam kendini sorgulasın dersin şuanda adamların yasal haklarını savunamıyoruzatmaya gerek yok herkes bildiğini yapsın diyelim geçelim.
    ha dip not chp vs değilim sağ seçmendim 5-6 sene önce savunduğum 27 sene içinde bulunduğum parti RTE beraber olunca parti işini kapadım.Benim partim ailem bitti
    Bulut dostum bende hiçbir partiye karşı aidiyet ve önkabul beslemiyorum. Bizi bu noktaya getiren akp kadar muhalefettir de öte yandan. ne saçma stratejiler izlendi 23 yılda. Ekmeleddin diye bir adamı bile aday yaptılar ne diyeyim. daha 2 yıl önce 6 lı masa saçmalığı vs vs
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre yarından geçerli olmak üzere motorin grubunda 1,29 TL
    İndirim bekleniyormuş.

4. KemalGK
    @KemalGK35414950
    Hulusi Akar'ın kızının yatay geçişinin usulsüz olduğuna dair CİMER'e şikayette bulunulmuş sonuçta 7 yıl geçti zaman aşımına uğradı denmiş, ONLAR TV de açıklandı. İmamoğlu'nun 32 yıllık diploması nasıl zaman aşımına uğramıyor.
    ÖS 12:13 · 6 May 2025
    ·
    33
    Gör

böyle bir örnek varken daha bir sürüde var araştıran görür yanına imamoğlunun diploma hikayesini koyalım okusunlar hala burada dönen hikayeyi anlamayan adamlar çıkar sonra chp neden böyle deniliyorseçmen kendini sorgulamalı önce hem vicdanen hem kendi ekonomisine göre yaparmı yok ya montaja kanar , ya başaördü gider chp gelirse ona kanar, ya camiler kapatılacak ona kanar
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Bulut dostum bende hiçbir partiye karşı aidiyet ve önkabul beslemiyorum. Bizi bu noktaya getiren akp kadar muhalefettir de öte yandan. ne saçma stratejiler izlendi 23 yılda. Ekmeleddin diye bir adamı bile aday yaptılar ne diyeyim. daha 2 yıl önce 6 lı masa saçmalığı vs vs
    Bu yazdıklarında haklısın yalnız kaçırdığın nokta şu RTE bugune kadar siyasette muhalefeti kendine göre dizayn etti , bu iş imamoğlu ve mansur beyle bozuldu bana göre siyasi hayatının en büyük hatalarından bir tanesini yaptı imamoğlu olayı ile bunun bedelini hepimiz ödüyoruz ekonomik anlamda onlarda siyasi olarak ödüyecekdir insanlar artık uyanmaya başladı sorguluyor , bu hayata sadece nefes almak için gelinmediğini öğreniyorlar , Özgür bey naif birisi gördüğüm kadarıyla yoksa tokat yediği gün uç bir çıkış yapsa bu en kolayıydı yediği tokatı bile sineye çekti kutuplaşma tehlikeli duruma düşmesin diye ama kapalı kapılar ardında bunu dile getirmiştir.Bahçeli bile adamaın ismini söylemeden geçmiş olsun mjs yayınlıyor yap hesabını cumhur ittifakı taraftarı diyorum ülkede bu kadar şey oluyor hiç yargılamayıp neden niçindir demiyor , chp yada muhalefet kendi içlerinde hep öküz altında buza arama derdinde benim kızdığım nokta bu sorgulayacaksa bu millet her siyasetçiyi sorgulasın ama korkuyorlar yada görmezden geliyorlar .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6. İki yıldır hep tartışıp duruyoruz burada da dışarda da..

Sayın Mehmet Şimşek neden bakanlığı kabul etti .Etkenler nelerdir.Bugüne kadar neden istifa etmedi ya da görevden alınmadı.Ne kadar daha bakanlık yapacak.İstediği şeyleri yapabildi mi.Ekonomi ile hukukun siyam ikizi kadar birbirine bağlı olduğunu bilmiyor mu?

Bu ve buna benzer sorulara herkes kendince bir cevap verecektir. Bu cevaplar beni hiç bağlamaz..

Yaşadığımız süreçte Mehmet Şimşek benim gözlemlediğim ve üzerine düşündüğüm en önemli aktörlerden biridir ki...

Şu ana kadar yaptığı şey yanlızca ısınma turlarıdır....

7.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    İki yıldır hep tartışıp duruyoruz burada da dışarda da..

Sayın Mehmet Şimşek neden bakanlığı kabul etti .Etkenler nelerdir.Bugüne kadar neden istifa etmedi ya da görevden alınmadı.Ne kadar daha bakanlık yapacak.İstediği şeyleri yapabildi mi.Ekonomi ile hukukun siyam ikizi kadar birbirine bağlı olduğunu bilmiyor mu?

Bu ve buna benzer sorulara herkes kendince bir cevap verecektir. Bu cevaplar beni hiç bağlamaz..

Yaşadığımız süreçte Mehmet Şimşek benim gözlemlediğim ve üzerine düşündüğüm en önemli aktörlerden biridir ki...

Şu ana kadar yaptığı şey yanlızca ısınma turlarıdır....
    Mehmet Şimşek enflasyon muhasebesi uygulama sistminde patladı. Vergi alması gerekene vergi iadesi ödüyor. Fazla dayanamaz.

8. �� Muhbir
    @ajans_muhbir
    ·
    22d
    Prof. Dr. Naci Görür, "Halkıma Uyarı" başlığıyla bir mesaj yayınladı:

"Şili’de meydana gelen 7.6 büyüklüğünde depremde ölen yok. Bizde daha küçük depremler bile binlerce insanımızın ölümüne sebep oluyor.

Biz ne zaman deprem dirençli kentlere sahip olacağız?"
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 655/669 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •