Originally Posted by
sindoma53
pit 25 senedir iktidar olmuş bütün yetkiler elinde olan kişi ve partiye karşı mücadele etmek kolay değildir , kim oy verdi bu partiye halk kimi suçluyacam kaç dönemdir aynı şeyler yaşandı seçimlerde ama yine gidildi verildi , neden bir şans vereyim denmedi millet tutturmuş chp kendini sorgulasın işin kolayı , özel kendini sorgulasın yav bu soruyu soranlar hiç haber seyretmiyormu diye bende soruyorum kendime adamlar 3 gizli tanıkla chp dizayn etme derdine düştüler 3 tanıkla İBB dizayn etmeye çalışıldı bunlar 1 aydır bu ülkede olanlar.CHP iktidar olur çalışmaz ha insanlar tepki verir ozaman tamam kendini sorgulasın dersin şuanda adamların yasal haklarını savunamıyor

uzatmaya gerek yok herkes bildiğini yapsın diyelim geçelim.
ha dip not chp vs değilim sağ seçmendim 5-6 sene önce savunduğum 27 sene içinde bulunduğum parti RTE beraber olunca parti işini kapadım.Benim partim ailem bitti
Bulut dostum bende hiçbir partiye karşı aidiyet ve önkabul beslemiyorum. Bizi bu noktaya getiren akp kadar muhalefettir de öte yandan. ne saçma stratejiler izlendi 23 yılda. Ekmeleddin diye bir adamı bile aday yaptılar ne diyeyim. daha 2 yıl önce 6 lı masa saçmalığı vs vs
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri