Sayfa 662/688 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672 ... SonSon
Arama sonucu : 5500 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kardeş gizemliliği bi kenara bırak... yaptığın tüm örneklemelerde cehapeyi örneklendirme.. birazda akapeden örneklendir.

zira bilmiyosan söyleyim.. ülkeyi chp değil akp yönetiyor..

ortadoğuda kuşu vursalar ben akpden bilirün..... chp den değil.

niye ? bi sor kendine.. niye acabaaaa

neeeeeeeeeeeee

meeeeeeeeeeeeeee

bak altınıda bold yabdım...

hadi gene iyisin...
    Kuşu neden vuruyorlar

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hulusinin kızının diplomasına zaman aşımı diyorlar 7 sene 35 senelik diplomayı siliyorlar
    Bunu bildiği halde hala o iğrenç zihniyeti savunan aşağılıklar var

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Takasbank da bizim lotlari caart diye silebilir mi
    Menfaatleri varsa ülkeyi bile kütükten silerler

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Sinsi sinsi yalicam diye yırtınıyor günlerdir
    yahu şurada herşeyden bağımsız doğruya doğru diyebilecek üç beş kişi var onlarada etiketi yapıştıralım.. kutuplaştıralım diye çabalayıp duruyorlar.

binkere söylemişimdir.. ben partizan değilim kişileri umursamam.. kişilere baksak tarih kendisini yiyen timsahlara tapan bilgelerle dolu kardeşim.

bu ülkeyi reyiz isterse son nefesine kadar yönetsin... ama ülkede hukuk adalet ülke çıkarlarını insana değer veren özgürlükçü bir gelir dağımında üstlerde TÜRK milletinin hakkettiği şekilde yaşanmasına izin verilsin.. varsın babadan oğla geçsin sonra bilal yönetsin..

umrum olmaz...

samimiyim umrum olmaz..

sistem ne fark etmez. ingiltere krallıkla yönetiliyor ona bakarsan.

ama adamların parası senin paranın 50 katı kardeşim... onlara gavur demesini biliyonuz sadece.

bunu söylediğim için bana chp etiketi taksan ne takmasan ne.. şeyimde bile değil.

ülkenin nereye gittiği belli.. tabela ortada.. aç bak dolar kaç faiz kaç .. insanhaklarında adalette en sondan kaçıncı sıradasın.

bu kadar basit yahu.

zihniyet dediğimşey bu işte...

4. Benim bir şey bildiğim yok..

Kendi halimde bir şeyler yazıyorum,herkesin istediğini yazma hakkı var sonuçta..

Anlamadığım bazılarına ne oluyor,neden bu kadar dokunuyor yada batıyor benim yazdıklarım.

Ben yazmayınca kendinizi daha iyi hissedecekseniz,açık açık söyleyin,burada yazma kardeş diye..

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Kuşu neden vuruyorlar
    kuşu havada şaapıyorlar demek istedin heral

6. Normal de polemik yapmam..

Ama bazen ayrılık için bahane gerekir..

size bol muhabbetler..

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kuşu havada şaapıyorlar demek istedin heral

Kalkmış ondankuş kuş

8. benim araba gelmiş...ilgilenenlere duyrulur...

Tesla Model Y'nin tekrar satışa açılacağı tarihler paylaşıldı!

Tesla Türkiye, 1,8 milyon liradan satışa sunduğu yeni Model Y'yi sınırlı stokla yeniden envanter sayfasında listeleyecek.

7, 9 ve 14 Mayıs tarihlerinde saatler 18.00'i gösterdiğinde Tesla'nın resmi internet sitesinden yeni Model Y siparişi verilebilecek.

Yoğun talep nedeniyle ilk listelemelerde stoktaki araçlar dakikalar içerisinde tükenmişti. Yeni envanter satışlarıyla birlikte talebin dengelemeye başlayacağı kesin.

İlk Model Y Standart Menzil teslimatları iki hafta sonra gerçekleşecek. 7-14 Mayıs'ta sipariş vermeyi başaran müşteriler ise muhtemelen en geç Haziran ortasında araçlarına kavuşacak.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 662/688 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •