Sayfa 123/123 İlkİlk ... 2373113121122123
Arama sonucu : 983 madde; 977 - 983 arası.

Konu: KRSTL - Kristal Kola

1. Bugün için AKD:

Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2. satışları arttı...

karı güzel arttı...

daha ne olsun...

zaten tqavanda çekti bugün
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

3. Arkadaşlar merhaba, bir süredir kristal kolayla ilgilenmekteyim. Saha analizi yaptım şok marketler kaldı birtek, bim marketin bim markalı birçok ürünün şirket üretiyor. ( il bazında değişiyor mesala Adana da başka firma, İzmir de kristal üretiyor) Şirketle ilgili X platformu üzerinden hasılat ve litre orantısını kurup birkaç bilgi eklemek istedim..

Güncel didi ihalelerini ekapta bulamadım, çaykurun web sayfasındaki ihale kısmındamı yayınlanıyor ?

https://x.com/BorsaBo50799736/status...Nwa94O2Pg&s=19

4.  Alıntı Originally Posted by yatirimveborsa Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba, bir süredir kristal kolayla ilgilenmekteyim. Saha analizi yaptım şok marketler kaldı birtek, bim marketin bim markalı birçok ürünün şirket üretiyor. ( il bazında değişiyor mesala Adana da başka firma, İzmir de kristal üretiyor) Şirketle ilgili X platformu üzerinden hasılat ve litre orantısını kurup birkaç bilgi eklemek istedim..

Güncel didi ihalelerini ekapta bulamadım, çaykurun web sayfasındaki ihale kısmındamı yayınlanıyor ?

https://x.com/BorsaBo50799736/status...Nwa94O2Pg&s=19
    Günaydın arkadaşım...

Kristal kolanın 3 tane fabrikası var. ( 4.yüde üretime hazırlıyor)

Balıkesir tesisleri ana tesis.... tr-10 ile başlayan tesis orası...

Sapancada su ve meşrubat üretiyor... ama su üretimi pek yok...

edremit ise maden suyu ve meşrubat üretimi yapılıyor...

Bim'e ve daha çok Şok marketlere pl üretim yapılıyor. Şok'a gitmedim dediniz. Deren markalı kutu soğuk çayların neredeyse tamamı Kristal üretimi .Pet üretimi devar...

Çaykur ihalelerini özel bir madde ile yapıyor. Onun için normalde göremiyorsunuz.
    İhale içinde geçen kelimeler kısmına didi ,
    en altta 4734 kapsamında yazan yeri ise istisna kapsamında seçerseniz didi ihalelerini görebilirsiniz.

bu yıl geçen yılda kalan 2 ya da 3 ihalesi var. ha Kristal İçeks şirketi ile ihaleye giriyor. direekt kristal çımazsa şaşmayın

5. Citi nin yılbaşından itibaren 5M lot yapması enterasan.Deutche yide hesaba katarsak 5.8 M lot.Her gün Ünlü menkul üzerinden düzenli alım var.Kimseler yok takip edelim bakalım.

6. 28/08/2024 tarihindeki Özel Durum Açıklamasında Kırıkkale'de yeni bir pet hattı yatırımı yapılması hususunda karar verildiği yönünde açıklama yapılmıştı. Bu kapsamda çalışmalara başlanmış ve 31/12/2024 tarihinde Yatırım Teşvik Belgesi alındığı açıklanmıştı.

Bu yatırımın ana amacı kola, portakal, gazoz vb. gazlı içecekler ile beraber son dönemde tüketim trendi hızla artan ıce (soğuk çay), limonata, şerbet, meyve suyu gibi ürünleri koruyucusuz olarak üretebilecek bir tesis kurmaktır.

Yatırım Teşvik Belgesi kapsamında 25.04.2025 tarihi itibariyle inşaat faaliyetleri ve makine montaj işlemleri %80 oranında tamamlanmıştır. 2025 yılı Haziran ayı sonuna kadar makine kurulumlarının tamamlanıp test aşamasına geçilmesi planlanmaktadır.2025 yılı Ağustos ayında test aşamasının bitirilip 2025 Eylül ayında fabrikanın seri üretime geçirilmesi planlanmaktadır.

Koruyucu içermeyen ürünlere olan talepler her geçen gün artmakta olup bu yatırım ile koruyucusuz ürün talebine cevap verilebilecek olup 250 ml, 1 lt, 1,5 lt, 2,5 lt pet ambalajlarda üretim yapılacaktır. Ayrıca tesisimiz enerji verimliliği ve yenilebilir enerji açısından da benzer tesisler açısından en üst seviyede dizayn edilmiş olup yenilebilir enerji kullanımı için çatı GES kurulumu planlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

bu önemli haber gözden kaçtı sanırım.... şirket kapasitesini önemli miktarda artıracak olan bu yatırımla cirodada önemli artışlar olacaktır diye düşünüyorum...

7.  Alıntı Originally Posted by kagula27 Yazıyı Oku
    Citi nin yılbaşından itibaren 5M lot yapması enterasan.Deutche yide hesaba katarsak 5.8 M lot.Her gün Ünlü menkul üzerinden düzenli alım var.Kimseler yok takip edelim bakalım.
    7.6 mln lot oldu.Bakalım bilanço nasıl gelecek

Sayfa 123/123 İlkİlk ... 2373113121122123

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •