Sayfa 483/485 İlkİlk ... 383433473481482483484485 SonSon
Arama sonucu : 3880 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Enflasyonu yenmek icin küçülmek lazım.
    Alarko kime hitab ediyor?

Elektrik üretimi iç pazar
    Elektrik dağıtımı iç pazar

Otel, zengin takımı
    Gyo, iç dış pazar kiracılar
    Alcar iç-dış pazar (hisse azaltmaktan bahsediyor)

Enerji depolama, kurarsa iç pazar
    Uçak revizyon, dünya

Inşaat, dış pazar, kendi ihtiyacı

Sera, dış pazar

BAKAD dış pazar

Var mı unuttuğum?

Ne kadar etkilenebiliriz?

Rakamla ifadesi nasıl olabilir?

2. Hiç sekmez.Hacim düştümü sela okunuyor.Ve cenaze merasimi başlıyor.28 nisandan beri düzenli hacim düşüşü var.Ve %100 tuttu tezim.Alarkoda yukarı giderken 3 gün üst üste 15-20 milyon lot hacim olmuyorsa çıkış trendi yoktur.Hacim 5-6 milyon olarak düşmeye başlamışsa da el fatiha.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,923
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Enflasyonu yenmek icin küçülmek lazım.
    Alarko kime hitab ediyor?

Elektrik üretimi iç pazar
    Elektrik dağıtımı iç pazar

Otel, zengin takımı
    Gyo, iç dış pazar kiracılar
    Alcar iç-dış pazar (hisse azaltmaktan bahsediyor)

Enerji depolama, kurarsa iç pazar
    Uçak revizyon, dünya

Inşaat, dış pazar, kendi ihtiyacı

Sera, dış pazar

BAKAD dış pazar

Var mı unuttuğum?

Ne kadar etkilenebiliriz?

Rakamla ifadesi nasıl olabilir?
    ben söyleyeyim kendi adıma,
    herkes 1 etkilenecekse en fazla 1 etkileneceğiz...
    ama benim derdim etkilenmemek değil aslandan kaçan japonda olduğu gibi senden hızlı koşsam yeter de değil...

bu arada para yönetimini koymamışsınız... mesela şişe camda bu durum gerçekten çok problemdi bir zamanlar...

kabuk değiştiren bir şirket var ve mükemmel iş yapmasa da dükkan dönüyor. zamanında iyi para kazanıp borçları ödemiş... şimdiki kazançlarla ve teşviklerle de üzerine yaklaşık 1.5- 2 milyar dolar yatırım yapıyor ( bu yatırım tahmini, turizm, uçak, depolama, sera ).
    işte benim hedefim bu büyümeyi yakalayarak diğerlerinden önde olmak.
    rakamları sn fuma vermişti. bu süreçten 5 milyar dolarlık bir şirket olarak çıkma ihtimaliniz var ise beklenir..

4. Bence dünya ekonomisi resesyon vs hikaye.Spek istesin %20 daha düşer.İstesin %60 çıkar.

5.  Alıntı Originally Posted by fuma Yazıyı Oku
    Bence dünya ekonomisi resesyon vs hikaye.Spek istesin %20 daha düşer.İstesin %60 çıkar.
    spekleri içeri aldılar uzun süre cıkamaz, hem senetlerin hemde endeksin genel sahibi muhtemelen varlık fonu izni ile onların gözetimindeki kişiler, çıkış başlarsa uzun süreli başlar, bakalım borsa ne zaman dönecek.

6. Toparlananlar başka adamlar.Alark'ın speki falan tutuklandı diye düşünme.Spekülasyon suç değil zaten.Manüpülasyon suç

...

Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 20.03.2025 tarihli kararı ile başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında; Şirketimizce 07.05.2025 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 88,15 TL - 86,25 TL (ağırlıklı ortalama 87,27 TL) fiyat aralığından toplam 572.928 TL nominal değerli ALARK payları geri alınmıştır.

Bu işlemle birlikte Şirketimizin sahip olduğu ALARK paylarının toplam nominal tutarı 20.760.567 TL'ye ulaşmış olup bu payların sermayeye oranı % 4,773'dür.

Ne güçlü satıcılar varmış, ne güçlü ....Hala, Holding aldıkça mal geliyor, aldıkça geliyor, küp dolu, bitmez tükenmez Alarko Holding hissesi varmış piyasada...
    ...

Sayfa 483/485 İlkİlk ... 383433473481482483484485 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •