Sayfa 182/182 İlkİlk ... 82132172180181182
Arama sonucu : 1456 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. İlk çeyrek 221 milyon kar yazmış, sektör daha toparlanmadı, rakam mükemmel olmasa da bu zorlu şartlarda kar yazmak başarı, hisse ne yapar yarın göreceğiz, günlerdir yerin dibine düşmüş zaten, bugün bile kallavi düştü.

Hayırlı olsun.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    13.50'lerden 9.70'e düştüğüne göre kötü bilanço veya ne varsa fiyatlanmış olmalı, helvasını bile kavurdular daha ne istiyorlar.
    Birilerinin belli ki bizden önce haberi olmuş hissenin durumu zaten ortada, bakalım cenazeyi kimler kaldıracak?

3.  Alıntı Originally Posted by karbon33 Yazıyı Oku
    Birilerinin belli ki bizden önce haberi olmuş hissenin durumu zaten ortada, bakalım cenazeyi kimler kaldıracak?
    Benim bu şirkete güvenim kalmadı, günlerdir satış yapan her kimse beli ki önceden hissetmiş bunu, olumsuzluk fiyatlanmış olmalıydı.
    Lodrik de yok ortalıkta.

4. Koskoca şirketin haline bakın. Yazık ettiler

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Benim bu şirkete güvenim kalmadı, günlerdir satış yapan her kimse beli ki önceden hissetmiş bunu, olumsuzluk fiyatlanmış olmalıydı.
    Lodrik de yok ortalıkta.
    Belli ki bilanço sızdırılmış ve bazıları bunu fırsata çevirdiler, ama benim asıl anlamadığım senelerdir Yönetici ödülünü bunlara kim veriyor ve bu konularda yatırımcıya kimse fikir soruyor mu? Lodrikspor da bu düzenin bir parçası bu belli oldu. Tam dibe vurdu derken dibin de dibini mi göreceğiz bakalım.

6.  Alıntı Originally Posted by karbon33 Yazıyı Oku
    Belli ki bilanço sızdırılmış ve bazıları bunu fırsata çevirdiler, ama benim asıl anlamadığım senelerdir Yönetici ödülünü bunlara kim veriyor ve bu konularda yatırımcıya kimse fikir soruyor mu? Lodrikspor da bu düzenin bir parçası bu belli oldu. Tam dibe vurdu derken dibin de dibini mi göreceğiz bakalım.
    Hadi rakam kötü ona bir şey demiyorum, malum sektör daha düzelmedi ama tahtada olup bitenler hiç yakışmadı, kime güveneceğiz.

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Hadi rakam kötü ona bir şey demiyorum, malum sektör daha düzelmedi ama tahtada olup bitenler hiç yakışmadı, kime güveneceğiz.
    Mesele bilanço değil çoğu bist 30 şirketleri zarar açıklamasına rağmen hisselerinde böyle düşüş olmadı ama söz konusu Aksa olunca dibe vurmak için beklenenden az kar bile yeterli.Hisse sahipsiz.

8. Lord Trick

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Lodrik de yok ortalıkta.
    Sadece Lord Trick aldığı için yukarı gidiyorsa bu hisse, iyi polis görevi gereği Lord Trick negatifi fiyatlıyordur. Bu aşikar benim için artık. Zira koca hisse nin onun aldığı kadarla hareket yapması manidar değil mi? Adam bir iki villa parasına şirketi %5-10 yukarı yapıyordu. Aslında mesajı alamayan KY. Enflasyon düşecek vaadi gibi, Fake Trader da ağızlara balı sürüp, taşıyın biraz daha diyordu. Şimdi yine q2 de işler iyiye dönüyor algısını yaratacak hareketleri, Bist düşüyorken yukarı yapıp yaratırlar. As usual. Bu hissenin esas sorunu derinlik. Hisse tabanda farklı hissedarlarda depil bence. Toplu toplu denilen şey de bu bence. Oduncu da aynı iyi polis de aynı, Fake Trader da. O da isim değiştirip döner yine. Biz de adamların kendi hesaplarına nakit aktarmak için, olmayan kardan verdikleri temettü ye oynayıp taşıyoruz işte. Hoş herkesin kendi hesabı var. Bunlar şahsi görüşlerim olup, yatırım tavsiyesi içermez.
    Tüm dünyada trendleri sözüm ona kojonktürü sermaye belirliyor. Sermaye hareketlerini deşifre edebildiğin ve sermayedarlarla paralel hareket edebildiğin sürece kazanabilirsin borsada. Belki yeterince uzun taşırsan paranı ezdirmeyebilirsin.
    Ytd.

Sayfa 182/182 İlkİlk ... 82132172180181182

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •