Sayfa 2195/2197 İlkİlk ... 1195169520952145218521932194219521962197 SonSon
Arama sonucu : 17572 madde; 17,553 - 17,560 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. İsrail Ordu Radyosu

Trump Netanyahu ile olan tüm iletişimi kesti. Kendisinin Netanyahu tarafında manipüle edildiğini düşünüyor.
    Abd- İngiltere ticaret anlaşması sonrası bu haber geldi. Ticaret anlaşması sembolik olsa da tedarik zincirlerini rahatlatma amacı taşıdığı ortada, iyi bir başlangıç. İsrail içinde, Netanyahu muhalefeti aşırı güçlendi, İsrail Ordusu istemiyor.
    Diğer taraftan, Suriye'nin Tartus'taki limanlarının yeniden inşaası ve işletmesi(350 milyon dolar) Fransa'ya verildi. Bu durum Türkiye'de eleştirilse de Fransa'da Macron da zor ayakta durabiliyor, başarılı icraatlere ihtiyacı var. Yoksa Fransa'da aşırı milliyetçiler iktidara gelir, bunlar Türkiye-AB ve ABD ilişkilerini bozarlar. Kaldı ki, Türk Firmaları taşeron çalışırlar burada.
    Türkiye'nin çıkarları için Macron'un Fransa'nın başında olması uygundur.
    Aynen İsrail'de de eli kolu bağlı bir Şeytanyahu kısa vadede iyidir. Azerbaycan'a gidecekti, gelme dediler, ziyaret belirsiz bir tarihe ertelendi. Şimdi Rusya'ya gitmeye çalışıyor. En azından pazarlıkla Refah sınır kapısı açılıp, gıda ve ilaç tedariki yapılırsa, Gaza'da yaşayan insanlar biraz rahatlarlar.
    Uzun vadede İsrail yok olacak. TSK, Doğu Kudüs'e girecek. Burada artık İsrail gibi bir musibete ihtiyaç yok. Bu pisliği finanase edecek bir devlet de yok.

Adelina Sfishta
    @AdelinaSfishta
    ·
    11s
    Trump seçilemedi ama Amerikalı bir Papa oldu..
    Kardinal Robert Prevost Yeni Papa seçildi..
    133 oy..
    Tüm hesaplar, seçilen kişinin Trump yanlısı olduğunu yazıyorlar. Biraz araştırdım, yeni Papa Trump karşıtı.
    @erefefik

2. S400'lerin vurulması teyit edilmiş değil. Doğruysa, S400'lerle ilgili parametrelerin Türkiye'den Pakistan'a aktarıldığı ortada. Savaş uçaklarının ve pilotların, hava savunma sistemlerine karşı yeteneklerinin geliştirildiği, eğitimlerinin yapıldığı dünyada 2 üs vardır. İşte bunlardan biri Türkiye'dedir. Avrupa'lı ve İsrail'li pilotlar ve savaş uçakları bu üste eğitim alırlar. Uçaklarda yapay zeka kullanıldığı için, bu üslerde pek çok hava savunma sistemine karşı, uçaklar da eğitilirler.
    S400'lerin alımıyla ilgili çok eleştiriler yapılmıştı.
    Tabii Ruslar da ahmak değiller. S600'leri çıkardıktan sonra, S400'leri verdiler.
    Eğitim üssünde, S400'ler alınmadan önce S200 vardı. S300 bile yoktu.
    S400'lerin alımı eleştirilirken yazmıştım bunu.
    @erefefik

3. https://x.com/Kadir_Yaz/status/1920517704261206341

Kadir
    @Kadir_Yaz
    Tipik Chp bakış açısı)
    Burunları neden havada şimdi anladım..
    Çöp kokusundan bu şekilde uzak durduklarını sanıyorlar😎
    Linkte video var. İzlerseniz ahmağı görürsünüz.

Atılgan Bayar
    @bayar_atilgan
    ·
    1 sa
    Mesela bizim zekamız düşük, bu ablanınki yüksek…
    Atılgan Bayar
    @bayar_atilgan
    ·
    9s
    Siz bizi gerici zannediyorsunuz. Görgünüz o kadara yetiyor.

Oysa biz CHP’ye gıcığız.
    Atılgan Bayar
    @bayar_atilgan
    ·
    10s
    Siz bizim CHP’ye, naylon elite, sahte beyaza gıcığımızı çok hafife aldınız…
    Bunlar çok doğru ama fikir değiştirmek ilazım. Bazı özel durumlarda bu ahmaklığa katlanmak icap eder.

Şayet Mahmut Özgener, Akp'nin adaylık teklifini kabul etseydi ve seçimi kazansaydı, İzmir için çok faydalı olurdu. Özgener, Beyaz Türktür ama gerçek bir elittir, lafın kısası Özgener adamdır be ya...
    @erefefik

4. Atılgan Bayar
    @bayar_atilgan
    ·
    20s
    1. Kimi dindar, muhafazakar, yerli figürletin son dönemki siyasal çalkantıdan istifade edip; karşılarında aşağılık kompleksi duydukları, sözüm ona ‘Beyaz Türk’lere yaltaklandıklarını izliyorum.
    2. Bu utanç verici halin, dandirik beyaz mahalleden görünüşü; yanaşma’dır.
    3. Bütün değerlerini harcasalar da onları hiç bir zaman kabul etmeyecekler. Kapılarında maymun edecekler.

Nereden biliyorum? Ben o beyazların göbeğinden geldim.

Her ne kılığa girerlerse girsinler, Konyalı, Kayserili, Bayburtlu olduklarını ‘Beyaz’lar unutmayacak ve gerektiğinde ima edecek.

4. Bu ‘beyazların’ ayrıcalıklarından feragat edip geldim. Çünkü ben onları naylon, yetersiz, cahil olduklarını biliyorum.

5. Onların terakkisi oraya kadar, benimki de bir ümmi emminin çay muhabbetine kadar.
    Cahil değiller. Morinho diyor ki ''yapı var ve bu yapıyla mücadele etmek çok zor''. Ulla o yapının azı dişi Ali Koç. Oligarşi bu, Batı'daki Aristokrasi gibi değil. Aristokratlar, halkları için savaşa da girerler, düello da yaparlar, ölümü de göze alırlar. Bu ''yapı'' öyle değil, çünkü aidiyetleri yok.
    @erefefik

5. Pkk silah bırakıyor. Bıraktı sayınız, sosyal medyada öyle yazıyorlar.
    @erefefik

6. Abdurrahman Dilipak
    @aDilipak
    ·
    1 sa
    CHP'DEKİ İÇ SAVAŞ ŞİDDETLENİYOR? CHP YOL AYIRIMINDA.. Partide haddini bildiren bildirene..
    Yılanı boruya sokarak düzeltemezsiniz, boruyu yılana sokacaksınız.

Murad Çobanoğlu
    @muradcobanoglu
    ·
    56d
    Özgür Özel’i CHP’nin başında beğenmeyen Yozdil’in CHP genel başkanı adayları Metin Feyzioğlu, Cumhurbaşkanı adayı da Sinan Ogan’dı…
    @erefefik

7. https://x.com/Veryansin_Tv/status/1920412095629164864

Veryansın Tv
    @Veryansin_Tv
    Ermeni Emekli İstihbarat Albayı Gevorg Minasyan ve Angela Simonyan tarafından Hakan Fidan adına kitap yazıldı.

Türkiye'nin gelecekteki Cumhurbaşkanı diye bahsedilen ve hayatı hakkında kimsenin detay bilmediği Hakan Fidan'ı, Ermeni istihbaratında görev almış birisi nasıl ve neden kaleme aldı?
    Linkte video var. Sildiğim mesajla ilgili...
    @erefefik

8. Hindistan, Salal Barajı’nın kapaklarını açtı.

Chenab Nehri Pakistan’a akmaya başladı.
    @erefefik

Sayfa 2195/2197 İlkİlk ... 1195169520952145218521932194219521962197 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •