Sayfa 215/216 İlkİlk ... 115165205213214215216 SonSon
Arama sonucu : 1725 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    tessekkurler birtanem....bolinger alt...kafayi asagi dondurmus sende....benimki hala surunuyor....

HEDEF KESIN 8400,,,,,,seninkinde.

lem olum....IKILECEGIZ....git telli baba ya bir HOROZ kes....ikimiz adina.
    kuzu emmiye HATIRLATMA :

tamam ''buraya kadar gelmişken, şu 225 domar.. 87 bing gaymeden alurun...'' hesabındasın o gözümüzden kaçmıyor (çıtak dayunun gözünden heçbişey kaçmaz ama o ayrı konu )

aralık 2023 'te, bende senin gibi şu 238 dolardan alırım diye beklemiş... 245 dolardan dönünce ralliyi kaçırmıştım

çizgiye illaki dokunacak deye şartlanma... bazen üç aşşa beş yokarı dokundu saymak lazım

bak oraya neden inemediğimizi de buldum...

evropa bazlı desteğe gelmişiz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,116
     Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    XU030 HAZIRAN
    Graf ne demiş 10.500 destek üstünde 10.750/10.850/10.965 hedefte ....N.Ş.A da
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

tabi şimdi 225 dolar gelmedi... rallinim dibini kaçırdıkmı lem diye akıllara soru gelecektir...

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Bu bollinger dar versiyon (ortalama 8, stdsapma1.8). Forex piyalarından aparttım, trendi en iyi gösteren bollinger parametreleri.

standart olandan istiyorsan çıtak'ı uyar..
    başkara dayının ''biz bilmeyiz... herşeyi olduğu gibi, bolingeride en iyi çıtak dayu bilir '' dediği gibi

bolinger analizlerim geliyor...

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    başlık kilitlenmeden şu yazımı bi arşive alayım tenkrardan

90'lı yıllarda özel radyoların ardıa ardına açıldığı zamanlarda radyo şakaları vardı.
    bir arkadaşım bir şakayı, internetten biryerden bilgisayarına indirmişti, dinlerdik
    (ben bulamıyorum pc özürlü olduğum için, belki hala vardır internetin biryerinde, bulup indiren birisi olsa )

şimdi İzmir'de bizim bir yavri (bizim deyince mhp'li oluyoru ) işte ege'mi, 9 eylül'mü ne ise, ünversitede, yok ben ''mhp'de bilmem ne başkanıyım, yok ülkü ocakları bilmem neyiyim '' diye sıkarak üniversitede hegomonya kurma peşine girmiş.
    (öyle olmadığı şakayı yapan radyodaki dj'in sözlerine karşı takındığı tutumdan belli, o sözleri gerçek bir ülkü ocakları üyesine söyleyeceksin, giderler o radyonun bulunduğu binadan, radyoyu söker alırlar, bina 8 katlı, radyo 3'te ise... 3. katı alırlar, binayı 2 kat, üstünde boşluk, boşluğun üzerinde havada asılı duran 5 kat olarak görürsün ayhan başkan iyi bilir meepe'lilerin ne manyak olduklarını )

diğerleride bunun kofik olduğunu anlayıp, buna şaka yapalım diyorlar... radyoyu arıyorlar... dj'ye ismini telefonunu veriyorlar

çocuğun ismi serkan turan bunu çok iyi hatırlıyorum
    gerçek ocak başkanının ismini hatırlamıyorum, HAKAN olsun misal
    dj... kendini hakan olarak tanıtıp, buna iyi bir gömecek... şakanın amacı bu

- bana bak çocuk, serkan turan'mısın sen ?

- evet

- lan sen, ''ben meepe'de başkanım, ülkü ocakları başkanıyım felan diyormuşsun

- yok abi öyle birşey

- sus lan, bana geldi... biliyorum, diyormuşsun işte

devamında 1-2 cümle daha geçiyor işte hatırlayamadığım... devamında şurasını çok net hatırlıyorum

- ulen, bu alemin, İzmir'in tek başkanı.. tek ocak başkanı vardır.. oda (kendi ismi ) HAKAN'dır diyeceğine...

- ulen, bu alemin, İzmir'in tek başkanı.. tek ocak başkanı vardır.. oda Serkandır, değil Hakan'dır diyor.

bunu neden anlattım, bu son cümledeki anektod bazen aklıma geliyor, tam ona uygun malzeme çıkıyor karşıma

o malzemeyi kullandığımda, evveliyatını bilin diye söyledim.

NOT : konuşmanın devamında dj'yin söylediklerine (+18 ) belki denk gelenimiz olmuştur

ama ben ...oda Serkandır, değil Hakan'dır.. burasını seviyorum
    ulem bu alemin, İzmir'in tek bolingercisi vardır... oda kuzudur... değil çıtak dayudur :drv:

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ITTIR ET....o serefsizi....

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Bu bollinger dar versiyon (ortalama 8, stdsapma1.8). Forex piyalarından aparttım, trendi en iyi gösteren bollinger parametreleri.

standart olandan istiyorsan çıtak'ı uyar..
    resim gayet net aslında... hiçbirşey yazmama gerek yok

burada anlatmak istediğim mavi diktörtgen

ne oluyor burada ? dimdik şekilde yukarıya açılarak büyük bir trend yapan ÜST BOLİNGER, tepeye gittikten sonra aşağı dönüp... alt ve üst bolingerin arası daralıyor.

işte bu daralma ; ''gücüm kalmadı... trend bitti... durup dinlenip... yeniden düşünmem '' lazım demektir.

üstteki haftalık grafikte bu dinlenme ve düşünme aşamasını görebilirisiniz

renkli çizgiler ile çizdiğim hareketlerin birbiri ile tamamen benzer olduğuda yine grafikte görülüyor.

aylıkta şuanda , magenta çizgi atıldı

devamının ise üstteki haftalık grafikte gerçekleştiği şekilde olması BEKLENİR.

''o zaman, orta bolingeri geçemeyip alt bolingere (7500 ) mi gideceğiz ? '' sorusu akla gelir.

HAYIR... oraya asla gitmez

nerden biliyon ?

İKTİDAR İTİ... iş yatırımınan, ak yatırım... oraya müsade etmez

ederse hükümet yıkılır
    Son düzenleme : çıtak; Dün saat: 19:37.

hadi üşenmeyeyim , onuda çizeyim

8500 'e çok yaklaşmadan son 1 kere bi 8'li rakam yakabilir

ondan sonra 9900 ün üzerine geçip 10100--10200 leri zorlayacaktır...

UNUTMAYIN bu hareket yalandır... sırtındaki şortçuyu dökmek için yapılacak hamledir.

çünkü: bist orta vade de 9900'i asla geçemez

en sağdaki sarı direk neyin nesi peki ?

umutlar iyice kırılır... herkes şorta inandırılır... işte o zaman o direk atılır...

onun zamanı bilinmez, PALA bilir onu... 4 ay sonrada olabilir, 1 sene sonrada
    Son düzenleme : çıtak; Dün saat: 20:13.

en sağdaki sarı direk neyin nesi peki ?

umutlar iyice kırılır... herkes şorta inandırılır... işte o zaman o direk atılır... onun zamanı bilinmez, PALA bilir onu
    bist ile fspx'in 2022 yılı grafiklerine bakarsanız bunu anlarsınız

SAVAŞ var...

fspx %25 düşmüş

ülkede enflasyon % 70-80

borsası 1900 gaymeden, 5500 gaymeye.. neredeyse % 200 yükselmiş

zaten : şuan bistin yükselmemesinin sebebide bu 2022-2023 yılı barları... onlar çok şişik, çok köpüklü atıldı

bist ile fspx'in 2022 yılı grafiklerine bakarsanız bunu anlarsınız

SAVAŞ var...

fspx %25 düşmüş

ülkede enflasyon % 70-80

borsası 1900 gaymeden, 5500 gaymeye.. neredeyse % 200 yükselmiş

zaten : şuan bistin yükselmemesinin sebebide bu 2022-2023 yılı barları... onlar çok şişik, çok köpüklü atıldı
    bu yazdığımın hepsinide şu grafik doğruluyor

enflasyon bazlı...

2022 ve 2023'te çevrilen dalaverenin... hepsi geri verilmiş

enflasyon % 70... şirket karları artıyor.. o zaman şirket hisseleri % 100 yükselmelidir teorisi dalaveredir

çünkü: bir ülkede enflasyon % 70 ise, o ülke batmıştır

batık ülkeninde şirketlerine bakılmaz

Sayfa 215/216 İlkİlk ... 115165205213214215216 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •