Sayfa 642/644 İlkİlk ... 142542592632640641642643644 SonSon
Arama sonucu : 5147 madde; 5,129 - 5,136 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Bilmediğim için soruyorum,factoringi örtülü ödenek mantığında gibi mi kullanmışlar.
    Factoring Detaylandırmasını soralım o zaman mali işlerine.Bu işlerden anlayan bir arkadaşın sorması daha makbule geçer.

2. Biz borçlar kapanacak düze çıkacağız diye düşünürken; komisyon, prim, yönetim gideri v.s. adı altında gelen paranın hatırı sayılır bir kısmını eritmişler. Kalan kısmında gittiği yer biraz bulanık bana göre. 3.2 milyar tl. Para girişi oldu bankaya borç neredeyse aynen duruyor. Paynet satışına rağmen ciddi bir yükseliş olmazsa çok büyük hayal kırıklığı olacak. Hayırlısı bakalım göreceğiz.

3. Bakınca Kavun gibi ikiye ayırdılar görüş olarak ky yi.
    Bakalım nasıl ilerleyecek vaziyet.

4.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Sn Emirhan06,

Aciklamalariniz icin tesekkurler ancak ozellikle faktoring alacaklariyla ilgili belirsizlik bence hala devam ediyor soyle acikliyayim..

Sirkette bunu deklare etmis genel kurulda biz faktoring alacaklarini kapadik diye buyuk oranda diye ve bu kalem finansal tablolarda net borc kisminda gosterilmeyebiliyormus genel kurulda da bu konu gecmis.

Simdi bu para buyuk oranda ticari alacaklar kismina gitmis evet ama faktoring alacak detayi sizin aciklamaniza gore tamamen sirket insiyatifine kalmis.O kalemi istedigi gibi gosterip gelen parayi veya kazandigini yine faktoring borcumu kapattim diyebilir bundan sonras icin de.Ay ortasinda daha yuksek olabilir vs diye bakarsak burada suan gorunen 31 Mart itibariyle 1.2 milyar hala faktoring borcu kaldigi gorunuyor belki suan daha artti haberimiz yok buraya kadar hem fikir miyiz?

Bu faktoring borcunu da kendi insiyatifinde sirket istedigi gibi seffaf olmayacak sekilde kullaniyor gibi yorumluyorum ben ve bu hic hosuma gitmedi.

Yani sunu demek istiyorum.Burda bence bir onceki bilancolarda cok daha yuksek borclari olmasina karsin bunu ticari alacaklarda faktoring alacagi dip notuyla yatirimcilardan gizleyerek hatta ne kadar faktoring borcu kaldigi durumu da net anlayamadigimiz bir kurguda yatirimcilari kandirmislar gibi okuyorum bu durumu..

Kisisel gorusumdur.Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.Alan da satan da kendi bilir..
    Factoring yaparak ve varlıga dayalı menkul kıymet çıkararak, alacaklarını satmışlar ve bunu da pasifte borç artışı olarak göstermemişler. Bunun yerine alacaklarını azaltarak göstermeyi tercih etmişler. Yani borç alınca, aktife artı pasife eksi yazmak yerine ,sadece aktif tarafında artı eksi yapmayı tercih etmişler.

5. Hindistan ve Pakistan ateşkes
    Rusya ve Ukrayna ateşkes derken
    Borsalar için harika bir haber daha geldi

ABD den Çin ile kritik ticaret adımı: Anlaşma Cenevre de duyuruldu

Amerika Birleşik Devletleri ile Çin arasında yürütülen ticaret görüşmelerinde önemli bir aşamaya gelindi. Beyaz Sarayın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Cenevre de gerçekleştirilen müzakerelerde ticaret anlaşmasına varıldığı bildirildi.

https://www.dunya.com/dunya/abdden-c...-haberi-776014

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Hadi hayırlı olsun bakalım. Borsalar için harika bir haber daha geldi

ABD den Çin ile kritik ticaret adımı: Anlaşma Cenevre de duyuruldu

Amerika Birleşik Devletleri ile Çin arasında yürütülen ticaret görüşmelerinde önemli bir aşamaya gelindi. Beyaz Sarayın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Cenevre de gerçekleştirilen müzakerelerde ticaret anlaşmasına varıldığı bildirildi.

https://www.dunya.com/dunya/abdden-c...-haberi-776014
    Haber için teşekkürler.Hayırlı olsun.

7.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Bakınca Kavun gibi ikiye ayırdılar görüş olarak ky yi.
    Bakalım nasıl ilerleyecek vaziyet.
    Mavi kuş ikiye bölünmüş durumda.Bakalım fonlar ne düşünüyor belli olur bu hafta.

Sayfa 642/644 İlkİlk ... 142542592632640641642643644 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •