Sayfa 504/506 İlkİlk ... 4404454494502503504505506 SonSon
Arama sonucu : 4043 madde; 4,025 - 4,032 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,697
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Okadar gönderiyi nereye yapmış.

Yoksa yolda denizemi atmış yahu.

Ve Kur zararı yazdık buda net.

Borç kalemi avrodan dolayı şişmiş .

YTD.
    O kadar ciddiyetsiz ki yayımladığı yatırımcı sunumuna bakın!Fabrikadan foto yok hedef ne anlaşma ne alemde yeni fabrikada üretim ne olacak 2025ten ne bekliyor?Bilançoyu kopyalayıp yapıştırmış.Bir de Frotonun bfrenin kontrmatikin sunumuna bakın.
    .
    Bu da 2019 yatırımcı sunumu bir buna bakın bir de dün gelene gönderilene!!!
    https://www.egeendustri.com.tr/asset...H939V9GLFD.pdf
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    O kadar ciddiyetsiz ki yayımladığı yatırımcı sunumuna bakın!Fabrikadan foto yok hedef ne anlaşma ne alemde yeni fabrikada üretim ne olacak 2025ten ne bekliyor?Bilançoyu kopyalayıp yapıştırmış.Bir de Frotonun bfrenin kontrmatikin sunumuna bakın.
    .
    Bu da 2019 yatırımcı sunumu bir buna bakın bir de dün gelene gönderilene!!!
    https://www.egeendustri.com.tr/asset...H939V9GLFD.pdf
    Ne diyeyimki

Dingil işte

Hemde Çift Dingil

Serbest bölgede üretim yap ve hiçmi katkı yok bu kalemlerde.

Vergi

İşçi

Enerji

Kdv

Ve

Araştırma giderleri

Genel yönetim giderleri bile düşürülmüşken geçen seneye göre bu kar niye düşük.YTD.

Noktalı virgüllü sunumda açıklamaları gerekirdi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,697
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Ne diyeyimki

Dingil işte

Hemde Çift Dingil

Serbest bölgede üretim yap ve hiçmi katkı yok bu kalemlerde.

Vergi

İşçi

Enerji

Kdv

Ve

Araştırma giderleri

Genel yönetim giderleri bile düşürülmüşken geçen seneye göre bu kar niye düşük.YTD.

Noktalı virgüllü sunumda açıklamaları gerekirdi.
    Devlet ne yapsın şimdiye kadar teşvik verdi verdi ne oldu?Bu saatten sonra devlet de teşvik vermesin ne kadar verse ağladılar sonuç hala aynı!Gültepe çıkıyor şu açıklamayı yapıyor.
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe: Bir-iki yıl sonra enflasyon % 15'e inebilir ama dikkat edelim belki de sanayicinin % 20'si olmayacak.

https://x.com/barisesen/status/1920340219749970065?s=46
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. Bilanço hiç iç açıcı değil, yeni fabrika vs ye rağmen böyle ise???
    Bist ise dün verdiğini almaya başladı maalesef...
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,697
     Alıntı Originally Posted by alidimitri Yazıyı Oku
    Bilanço hiç iç açıcı değil, yeni fabrika vs ye rağmen böyle ise???
    Bist ise dün verdiğini almaya başladı maalesef...
    Çözüm basit 61 yıllık şirketin akıl hocaları vardır herhalde!Gerçi yatırımcı sunumunu çalakalem yollarken yönetim kurulundan kimse gördü mü o da muamma?Sırf bizim gönderileri günbegün kapları günbegün izleyen ky kardeşlerim bile daha güzel bir sunum hazırlardı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,697
    Ford bölündü 85ten 100 oldu bu ne bölünebiliyor ne icraat yapabiliyor!Yönetim kurulu acaba bu bilançodan dolayı ne düşünüyor?

7. Forumu uzun süredir takip ediyorum ancak ilk defa yazıyorum. Yaklaşık 1 yıldır hissedeydim. Her olumsuzlukta ve düşüte direndim, tahtacı dökmeye çalışıyor diye kendimi avuttum. Enflasyonu hesaba katmasam bile çok büyük zarardayım ancak bilançoyu da görünce canıma tak etti ve sağlam zararla hisseden çıktım. Benim direncim tükendi, kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Umarım her şey gönlünüzce olur.

8.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Ford bölündü 85ten 100 oldu bu ne bölünebiliyor ne icraat yapabiliyor!Yönetim kurulu acaba bu bilançodan dolayı ne düşünüyor?
    Borsada hissemi satacağım diyorsun ama yüksek fiyattan satman için hiçbirşey yapmıyorsun.Millet bas bas bağırıyor sermaye artır diye bak ozaman fiyat nerelere uçar.işte ozaman satış fırsatı doğar sana.Kayserili bunları düşünüyor olmalı ,demekki niyeti satmak değil satacağım deyip düşükten hisse toplamak ,başka birşey gelmiyor aklıma.
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

Sayfa 504/506 İlkİlk ... 4404454494502503504505506 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •