Sayfa 784/801 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794 ... SonSon
Arama sonucu : 6407 madde; 6,265 - 6,272 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Piyasa burayı okuyor heralde sindoma abi, senin kaada al raporları gelmeye başladı
    5-6 ay önce ana makina aselsn dedik gırtlağa kadar vagon doldurdular.
    orada haftalık ve aylık graflar şişti geçen hafta tahta değişimleri başladı hikayesi olan endeks ağırlığı olan tahtalara KOÇ u anlatmaya gerek yok her zaman oyunda olması gereken tahtalardan dün sen sorduğun için öngörümü paylaştım .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Akşama mertabim gelir alemin şortörlerini tebrik eder, şort olup para kazanamayan tek daytradeci vobcu olaraktan bende tarihe geçerim
    Endekiste büyük fışkırtma perşembe günü yapılacak zirve toplantısında olur, olursa tabii
    Kesin bilgi olmamakla birlikte, kulaktan dolma bacaktan sallama göbekten atma ve dötünden uydurma söylentilere göre
    Trup, zelenski, potin gelicekmiş diyorlar
    Hamdım Piştim Yandım

3. Bulut hangi tahtaları taşıyorsun deniliyor 7-8 de aldığım tahtalar bımoş,eregl,kchol,thy,fener,dün tuprs sat yaptım ykbnk alımı oldu gerekçem tuprs direnç bölgesinde 136 da geçerse bakarım cds aşağı gelmesi hikayesine stoplosslu banka alımı yaptım.sabah 388 maliyetle otokar koydum birde portföye
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Papa Francis'in vasiyeti doğrultusunda yeni papa 14.leo da gelicemiş söylentileri mevcut
    Hamdım Piştim Yandım

6. �� Muhbir
    @ajans_muhbir
    ·
    5d
    CHP Lideri Özgür Özel:

“Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu partisi, bir terör örgütünün bildirisini kendisine muhatap kabul etmez.

Bu bildirinin muhatapları Erdoğan ve Bahçeli.

Çünkü o bildiri MİT'in onayı olmadan açıklanabilecek bir bildiri değil.â€
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Papa Francis'in vasiyeti doğrultusunda yeni papa 14.leo da gelicemiş söylentileri mevcut
    EMLAK'ın haberi var mı bu olaydan
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    �� Muhbir
    @ajans_muhbir
    ·
    5d
    CHP Lideri Özgür Özel:

“Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu partisi, bir terör örgütünün bildirisini kendisine muhatap kabul etmez.

Bu bildirinin muhatapları Erdoğan ve Bahçeli.

Çünkü o bildiri MİT'in onayı olmadan açıklanabilecek bir bildiri değil.â€
    sabah Fox da seyrettim net cümleler kurdu bu konu hakkında ak-mhp-dem koalisyonunu kabul etti bu konuşmalarıyla ama siyaset deyip son dakikaya kadar renk vermedi ama bugun baktım çok rahat teröristi muhatap almayız dedi
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 784/801 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •