Sayfa 225/228 İlkİlk ... 125175215223224225226227 ... SonSon
Arama sonucu : 1818 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    8000 e düşmeyeceğiz. Amriki ikili tepe yapmayacak. Bunu pandemiden çıkarken de dediler idi. Geçen sene 5 ağustos çöküşünden hemen sonra da. Hepsinde yeni zirveler yaptı. Yine yapacak. Stagflasyon olmayacak. Hem Türkiye de hemde ABD de. Yorumlarınız bakış açınız ne yazıkki çok yanlış.
    BOFA bunu hep yapıyor bacak karşı bacak hesabı. 10 milyarlık malı yüzde 3 zıplatarak alıyor bu 10 milyarı yüzde +-1 bantta ne hikmetse !!! dağıtıyor. Sonra yeniden 3-5 milyar malı bunlardan gerisin geri alıyor bir yüzde 3 daha çiziyor. Buna hala şaşıran eden nasıl ya diyen var mı ???
    Bıkmışbroker in analizlerine katılıyorum. Ne hikmetse topik ikinizin ama ısrarla farklı tellerden çalıyorsunuz. Acaba bilerek mi yapılıyor intibası oluşturdu bende.
    BILEREK YAPILIYOR.....karsi gorusler ortaya dokulsun diye...bak yazdin bir karsi gorus...STAGFLASYON olmaz diye...Degerlendirecegim.

2.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    emmiiii... gurban olduğum

eski düzeni unut çağa ayak uydur.

nedir o çağ ?

TAPINAKÇI KÜRESELCİLERİN YENİ DÜNYA DÜZENİ...

resesyon, sitigfilasyon... yok bu düzende

daha önce yazdım, unuttun sanırım

ne var ?

tüketim her daim kartopu şeklinde artmalıdır
    O zaman ne hikmet 9900 hemide ortavade de hedef vererek imkansız dediniz. Burada herkes bir alem ? Yoksa bakın bu dediğinizde haklısınız. 8000 borsa olsa olurdu. Mart sonu nisan başı basardı oraya. Basmadı ise daha da olmaz. Bunun hemen hemen aynısını mart 2021 de de MB başkanının beklenmedik kovulmasında yaşadık.

3. 08-05-2025, 15:21#5716 Avatarısindoma53 sindoma53 şu an forumda
    Platin Üye

Duhul
    Mar 2020
    Gönderi
    22,798
    Bu piyasada çekirge olduğum zamanlar ustam şunu söylemişti trader olduğun zamanlar böyle havalarda kapanışlara dikkat et derdi neden diye sorduğum da ya yeni bir hareket başlayacak yada yeni dipler görülücek derdi bu yüzden bugunkü kapanış önem arz edicek kendi adıma.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

geçen hafta perşembe ve cuma hareketinden dolayı pozisyonlar açtım gerekçemde yukarda ve haftalık grafta takip ettiğim formasyonla alakalı şimdilik bunu üçgen olarak yorumladım gelen havuçlara göre ters flamaya dönmesi için altı dolu haberler gerekli ne olabilir dem üzerinden chp belediyeleri de dahil edilip kayyumların kalkması hikayesi , İBB nin terörden yargılanma hikayesinin kalkması şuanki açılım hikayesinde gündeme gelebilir.

pıst 100 haftalık formasyon 2.46 üzerinde kaldığı sürece 2.62-2.63 kısa vade hedef olarak vermiştim hala beklentim devam ediyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    emmiiii... gurban olduğum

eski düzeni unut çağa ayak uydur.

nedir o çağ ?

TAPINAKÇI KÜRESELCİLERİN YENİ DÜNYA DÜZENİ...

resesyon, sitigfilasyon... yok bu düzende

daha önce yazdım, unuttun sanırım (yeniden yazmaya üşendiğim için, 200 sayfayı tarayıp bulup getireceğim )

ne var ?

tüketim her daim kartopu şeklinde artmalıdır
    dogru idi....

TRUMP a kadar....

simdi TARIFELERLE herseyin fiyati yuzde 20 artacak...VERGI BU....DUNYA HALKLARI SOYULACAK....vergiler devletlere geciyor...borclarini oduyecekler.....

DUNYA HALKLARININ TAMAMININ SATINALMA GUCU DUSURULUYOR....100 MAL ALABILEN 80 MAL ALABILECEK....

bu ise....URETIMI SATAMIYACAKSIN demektir....sirketler isci cikaracak demektir....ISSIZLIK ARTACAK....bu ise STAGFLASYON.

5.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    O zaman ne hikmet 9900 hemide ortavade de hedef vererek imkansız dediniz. Burada herkes bir alem ? Yoksa bakın bu dediğinizde haklısınız. 8000 borsa olsa olurdu. Mart sonu nisan başı basardı oraya. Basmadı ise daha da olmaz. Bunun hemen hemen aynısını mart 2021 de de MB başkanının beklenmedik kovulmasında yaşadık.
    tabii....VARLIK FONU....ve mudahale olmasa....tahminlerimiz saglikli olurdu...simdi....SAGLIKLI OLAMAZ.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    dogru idi....

TRUMP a kadar....

simdi TARIFELERLE herseyin fiyati yuzde 20 artacak...VERGI BU....DUNYA HALKLARI SOYULACAK....vergiler devletlere geciyor...borclarini oduyecekler.....

DUNYA HALKLARININ TAMAMININ SATINALMA GUCU DUSURULUYOR....100 MAL ALABILEN 80 MAL ALABILECEK....

bu ise....URETIMI SATAMIYACAKSIN demektir....sirketler isci cikaracak demektir....ISSIZLIK ARTACAK....bu ise STAGFLASYON.
    bu yazdıklarının imkanı yok
    TRUMP zaten vergilerin hepsinden vazgeçti... 90 gün moksan gün ayak çekiyor
    TRUMP'ın tüketimi düşüreceği kesinleşsin... affetmezler... öldürüler onu

şuradan hesap et dayu

COVİT'TE... bu küreselciler, AMERİKA'dan koskoca amarika'dan tek kalemde 9 trilyon dolar hortumladılar...

ÇİN ne yapıyor mesela ?

hemen tüketim, büyüme düştüğünde... bedava para veriyor, şirketler para pompalıyor

amerika 300 milyon...çin 1,5 milyar... bu 1,5 milyar kendi halkı tüketmesin, kendi kendine batar... o ihracatları falan hikaye, kendi tüketimi önemli

7. Emmi ereğli bile trend başlattı

Belkide feyza başladı

bak 20 senedir 1 kere bile ayu piyasası oluşmadı

en ufak kötü birşey olduğunda trilyon dolar paralar basılıyor.

(2022'de ayu piyayası oldu demeyin... 2021'deki fazladan köpük alışı hesap etmezseniz, oluşmadı... savaşta bile oluşmadı )

daralttığım üçün, eğim dik oluyor... % 30 de sen ona

''dayu ben diyor, amerika hissesi aldıysam bu malın altına yattıysam... 1 senede % 30 karımı koyarım üstüne diyor''

Sayfa 225/228 İlkİlk ... 125175215223224225226227 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •