O zaman ne hikmet 9900 hemide ortavade de hedef vererek imkansız dediniz. Burada herkes bir alem ? Yoksa bakın bu dediğinizde haklısınız. 8000 borsa olsa olurdu. Mart sonu nisan başı basardı oraya. Basmadı ise daha da olmaz. Bunun hemen hemen aynısını mart 2021 de de MB başkanının beklenmedik kovulmasında yaşadık.
08-05-2025, 15:21#5716 Avatarısindoma53 sindoma53 şu an forumda
Platin Üye
Duhul
Mar 2020
Gönderi
22,798
Bu piyasada çekirge olduğum zamanlar ustam şunu söylemişti trader olduğun zamanlar böyle havalarda kapanışlara dikkat et derdi neden diye sorduğum da ya yeni bir hareket başlayacak yada yeni dipler görülücek derdi bu yüzden bugunkü kapanış önem arz edicek kendi adıma.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
geçen hafta perşembe ve cuma hareketinden dolayı pozisyonlar açtım gerekçemde yukarda ve haftalık grafta takip ettiğim formasyonla alakalı şimdilik bunu üçgen olarak yorumladım gelen havuçlara göre ters flamaya dönmesi için altı dolu haberler gerekli ne olabilir dem üzerinden chp belediyeleri de dahil edilip kayyumların kalkması hikayesi , İBB nin terörden yargılanma hikayesinin kalkması şuanki açılım hikayesinde gündeme gelebilir.
pıst 100 haftalık formasyon 2.46 üzerinde kaldığı sürece 2.62-2.63 kısa vade hedef olarak vermiştim hala beklentim devam ediyor
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
dogru idi....
TRUMP a kadar....
simdi TARIFELERLE herseyin fiyati yuzde 20 artacak...VERGI BU....DUNYA HALKLARI SOYULACAK....vergiler devletlere geciyor...borclarini oduyecekler.....
DUNYA HALKLARININ TAMAMININ SATINALMA GUCU DUSURULUYOR....100 MAL ALABILEN 80 MAL ALABILECEK....
bu ise....URETIMI SATAMIYACAKSIN demektir....sirketler isci cikaracak demektir....ISSIZLIK ARTACAK....bu ise STAGFLASYON.
bu yazdıklarının imkanı yok
TRUMP zaten vergilerin hepsinden vazgeçti... 90 gün moksan gün ayak çekiyor
TRUMP'ın tüketimi düşüreceği kesinleşsin... affetmezler... öldürüler onu
şuradan hesap et dayu
COVİT'TE... bu küreselciler, AMERİKA'dan koskoca amarika'dan tek kalemde 9 trilyon dolar hortumladılar...
ÇİN ne yapıyor mesela ?
hemen tüketim, büyüme düştüğünde... bedava para veriyor, şirketler para pompalıyor
amerika 300 milyon...çin 1,5 milyar... bu 1,5 milyar kendi halkı tüketmesin, kendi kendine batar... o ihracatları falan hikaye, kendi tüketimi önemli
Emmi ereğli bile trend başlattı
Belkide feyza başladı
bak 20 senedir 1 kere bile ayu piyasası oluşmadı
en ufak kötü birşey olduğunda trilyon dolar paralar basılıyor.
(2022'de ayu piyayası oldu demeyin... 2021'deki fazladan köpük alışı hesap etmezseniz, oluşmadı... savaşta bile oluşmadı )
daralttığım üçün, eğim dik oluyor... % 30 de sen ona
''dayu ben diyor, amerika hissesi aldıysam bu malın altına yattıysam... 1 senede % 30 karımı koyarım üstüne diyor''
Yer İmleri