Sayfa 799/829 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809 ... SonSon
Arama sonucu : 6627 madde; 6,385 - 6,392 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Oğlum bir haftadır yokum abin nerede ne iş yapıyor sıkıntısı ne demedin hayırsız kardeş seni
    Site yöneticiliğ nasıl gidiyor dayucuğum, işlerin yoğundur vaktin yoktur deye ses etmedimdi. biraz çekirdekten yetiş, sonra konu komşu tüm mahalleli olarak muhtar yapalım sonrada belediye başkanı yaparız daha sonrada cb olun ondan sonrada jubileni yapar emekliye ayrılırsın.
    Şaka la şaka
    Mayyakmısın olm saa kim dedi yönetici ol deye, aldın mı başına püsküllü belayı
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Site yöneticiliğ nasıl gidiyor dayucuğum, işlerin yoğundur vaktin yoktur deye ses etmedimdi. biraz çekirdekten yetiş, sonra konu komşu tüm mahalleli olarak muhtar yapalım sonrada belediye başkanı yaparız daha sonrada cb olun ondan sonrada jubileni yapar emekliye ayrılırsın.
    Şaka la şaka
    Mayyakmısın olm saa kim dedi yönetici ol deye, aldın mı başına püsküllü belayı
    Yav gül gibi dürüst çalışkan becerikli yeni yönetici seçtik. Delinin biri aidat ödemiyor diye zehir zıkkım olsun dedi bıraktı. Hırsıza geçmesin diye atladık. Sorunları çözmek için baya da var. Çatı izolasyonu, kapıcı dairesi tadilatı, site içi boyası, asansör ışıklandırmasinin olduğu yerin tadilatı, kazan daki sorun, bahçe duvarı ve garaj kapısı otomatiği yapılması bunlar yapılacak. Çok eski yönetici bunu yaparsa bir sene mayış ona gider. Onları halledip devredecem.

3. şİmdi görüştüm trumpla yarın gelmicem dedi neden dedim putin gelmiyormuş ben paranın peşindeyim arapları biraz sağacam ama istediğim parayı toplayamıyorum dedi .Ne kadar lazım dedim 9 trilyon dolar , senin yerine kim gelecek dedim dış işleri bakanı gelecek dedi seneryomuz bu
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. ALPER ile şimdi görüştüm.(iki gündür yokdu).
    Hastaymış.perşembe anca gelirim foruma dedi.
    Selam söyledi.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    ALPER ile şimdi görüştüm.(iki gündür yokdu).
    Hastaymış.perşembe anca gelirim foruma dedi.
    Selam söyledi.
    geçmiş olsun dileğimi iletirmisin adaşım. !!

ha birde papalığı ALBERTO ya hediye ediyorum... faltaylıyı izledim.

papa olmadan önce kadın olmadığından emin olmak için.. kurul taşaklarını elliyormuş.

papa işi bana göre değil baba...

alperden yeni sektör fikirlerini bekliyoruz

6. İlettim.
    Pera pera pera.Git çöplükde ara.: )

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    ilettim.
    Pera pera pera.Git çöplükde ara.: )
    sağol varol.. ne diyoru anlamadım.

pera gyo mu şifre

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sağol varol.. ne diyoru anlamadım.

pera gyo mu şifre
    Abi nereden çıkarıyorsun töbe töbe.
    https://eksisozluk.com/tak-tak-kim-o...-memo--4961913
    Ben sermaye piyasasında senet özelinde konuşmayı keseli yıllar oldu.
    Son düzenleme : pisyedili01; Dün saat: 22:20.

Sayfa 799/829 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •