Sayfa 226/230 İlkİlk ... 126176216224225226227228 ... SonSon
Arama sonucu : 1840 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    dogru idi....

TRUMP a kadar....

simdi TARIFELERLE herseyin fiyati yuzde 20 artacak...VERGI BU....DUNYA HALKLARI SOYULACAK....vergiler devletlere geciyor...borclarini oduyecekler.....

DUNYA HALKLARININ TAMAMININ SATINALMA GUCU DUSURULUYOR....100 MAL ALABILEN 80 MAL ALABILECEK....

bu ise....URETIMI SATAMIYACAKSIN demektir....sirketler isci cikaracak demektir....ISSIZLIK ARTACAK....bu ise STAGFLASYON.
    Trump müthiş bir manipülatör/spekülatör. Herşeyin fiyatı yüzde 20 artmayacak. Vergi de bir miktar artış var ama bunda da geri adım atıldı 90 gün falan iş sulandırıldı. Uygulanacak birşey de değildi. Trump ve ekibi borsa çok sağlam bir manipülasyon yaptılar. Hani kendi ekibine ucuzdan mal aldırdı diyeceğim de çüş diyeceksiniz. Trump seçildiği gün arkasındaki ekibe dikkat. elon musk a dikkat. Bunlar vergi artışına falan durmuyorlardı o başkanın ardında.
    İlerideki aylarda NASDAQ 24000 26000 leri yakarsa TRUMP "seçilmiş" sektörlere yatırım!! "teşvik" leri açıklarsa şaşırmayın. O arkada duranların neden durduğunuda anlamış olursuz. Trump ile RTE çok benzer adamlar diyim. Gerisini siz anlayın.
    Şunu da yazmadan olmaz. ABD de yaşıyorsunuz. ABD de en çok konuşulan artık bu borçların çevrilemez duruma gelmiş olduğu. Öğrenci kredileri patlamış durumda kredi kartı kredileri keza. Ev kredileri aynı (orada araç kredisi çok düşük) . Nas ekonomisine de geçirebilir Trump abd yi. Powel e ne dedi. Enflasyon falan yok indir faizleri.Bir örneğini bizde gördük. Buda bir not olarak dursun. Olur olmaz bakarız.

DEVAM....bak guzel gorusler geliyor.....

benim gicik tarzim....sizdeki tembelligi yok ediyor...URETGEN OLUYORSUNUZ....8000 dedim mi....gozleriniz donuyor...GAVATLAR...ha ha ha

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    O zaman ne hikmet 9900 hemide ortavade de hedef vererek imkansız dediniz. Burada herkes bir alem ? Yoksa bakın bu dediğinizde haklısınız. 8000 borsa olsa olurdu. Mart sonu nisan başı basardı oraya. Basmadı ise daha da olmaz. Bunun hemen hemen aynısını mart 2021 de de MB başkanının beklenmedik kovulmasında yaşadık.
    burada anlatmak istediğim şu :

kuzu emminin beklediği (ve olması gereken ) % 10-20 düşüş... değil mi ?

''o kadar düşüşe müsade etmezler... yatay-hafif artı veya daha az düşüş ile zaman kazanırlar...''dı

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    emmiiii... gurban olduğum

eski düzeni unut çağa ayak uydur.

nedir o çağ ?

TAPINAKÇI KÜRESELCİLERİN YENİ DÜNYA DÜZENİ...

resesyon, sitigfilasyon... yok bu düzende

daha önce yazdım, unuttun sanırım (yeniden yazmaya üşendiğim için, 200 sayfayı tarayıp bulup getireceğim )

ne var ?

tüketim her daim kartopu şeklinde artmalıdır
    taaa... bir uruspu çocuğunun piyasaları tekrar yukarı manipüle etmesine kadar

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    O zaman ne hikmet 9900 hemide ortavade de hedef vererek imkansız dediniz. Burada herkes bir alem ? Yoksa bakın bu dediğinizde haklısınız. 8000 borsa olsa olurdu. Mart sonu nisan başı basardı oraya. Basmadı ise daha da olmaz. Bunun hemen hemen aynısını mart 2021 de de MB başkanının beklenmedik kovulmasında yaşadık.
    mayıs başından bugüne bistteki net işlem :

BOFA... 9200 endeksten aldığı 7 milyarlık malı bugün % 5,5 yukarıdan 9700'den piyasaya dağıttı

yükseliş genele yayıldı yani

vadelide çevirdiği işlemler ilede 104.000 kontrat şortunun 10786 olan maliyetini, 10968'e yüksseltti...

180 puan iyileştirdi.. şortunda eksilme yok... aynen duruyor

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ne on sevismesi lem....ADAM...vazelinsiz gecirdi....yan yan yuruyorum.....

durumum bu....hala ustumde....donup donup ikiyor...SEN ON SEVISMEDEN BAHSEDIYORSUN...

KENE.....

birinci kademe.....10 550

ikinci kademe.......10 700

ucuncu kademe.....10 800

dorduncu kademe ...11 300....

HEPSI ELIMDE....ve meletiyor ikerken....
    emmi... bisti saydım

rahat ol melediğin falan yok... 10835 maliyetin var (aslında yarın fırsat versede 11250'ten 1 kademe daha gömçürtsen 10920 olur maliyetin...)

bistte sıkıntı yok

şenlik ha başladı ha başlayacak

amerika'yı söylüyorum... eyi dinle

nazdakıs... 20650... aktif 21300... % 3 küsür üstündeyiz (takip etmedim, neyle manipüle ettiler bunu bilmiyorum )

esenpi... 5865... aktif 5895 (bugün 5900 üstünü zorladı, dowcu bırakmadı) bu ya bu gece ya yarın zabaha mokoko olur

tom jones... 43150 ... aktif 42300... bu zaten zıçık.... bu mına godumun oğlu kendiliğinden yıkılır zaten

7. [IMG][/IMG]

Vadeli.

[IMG][/IMG]

Otuz endeks.

8. 24 marttan beri devam eden hareket bir yarı yol formasyonu gibi görünüyor mu?

Spot endeks vadeliden daha belirgin..

Sayfa 226/230 İlkİlk ... 126176216224225226227228 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •