YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
BAK....cikisa gucu yok....gitti dunun en dusugunu asagi kirdi....donup gidip dunun en yuksegini 11 200 u yukari kiramiyorsa....ki oyle....
SALI GUNU....FELAKETI MUSTULUYOR BU.
Eywallah yaz tabi. Ama unutma borsa tamamen KY nin para kaybetmesi üzerine kuruludur. Bu düzeni bireysel olarak değiştirebilirsin ama genele asla yayamazsın. En en en fazla 2-3 kişi belki okur anlar uygular da. Her sene 10000 lerce yeni acemi geliyor. Bunlar soyulacak!!
Bu ülkede matematik net ortalaması 3-5 falan idi öss de öys de. Millet temel matematik bilmeden borsada kazanamaz!!!
2.5 dolarda adama eregl alırsan sen zaten kaybettin dedim. Anlamadı. Üstüne malımızı elimizden almaya çalışıyor falan küfür etti.
2.5 dolarda mal alan adamın maliyeti 5 sene sonra 3.5 dolardır. Eregl 1 dolara düşer 2 ye çıkar tam maliyeti kurtacam dersin yeniden 1 e düşer bir 5 sene daha sürünür senin 3.5 maliyetin eder 5 dolar. Kendi kuyruğunu kovalar durursun yıllar boyunca. Bu adam tahtacıyı korkutmaz. Zaten bitmiştir. Sen diyorsun ki millet bitmiş 8000 e basarak milletin elinden alacak malları. Ölmüş eşek kurttan korkmaz. Satmaz adam artık.ALAMAZSIN! Almak istiyorsan sürmen lazım gelir artık.
Yukarıdaki matematik ile bak 100 ödedin 3 sene sonra senden 160 a alıyorum köftehör seni bu iyiliğimide unutma dersin 3-5 netten fazla mat. yapamayan adam çıkar üff iyi kazandık ya borsadan der. Bilmem anlatabildim mi ? Ha inat mı ettin satmadın mı ? Ok onda da sorun yok. Zaten maliyetin 250 tl olmuş. 70 lik malı çeker 200 e asla maliyetine getirmez bi daha basar çamaşır makinesi içinde unutulmuş ıslak don gibi döner durursun.
Bak 2 durumda da adam karlı.
Emmi
Ereğliyi de Tosyalıya satıyorlarmış
Bizim borsada hikaye olmayınca her ay bir şirketi satıyorlar diye spekler hareket yapıyor
Adamı mezarında ters çevireceksiniz diyecektim ama baktım adam ölmemiş.
Üstelik ölmediği gibi ayağınıza çağırıp hele gel bi anlat nedir şu bantlar demişsiniz. Valla sizden korkulur.
https://www.borsaistanbul.com/tr/duy...larini-anlatti
Koli bandı ile ağda yapanlar bant görünce dayanamıyor. Yapıştırıyor.
Ne bant sevdasıymış be.
istediğin hayat sana verilmez. onu inşa edersin, tuğla tuğla, gün gün.
Yer İmleri