Sayfa 881/998 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon
Arama sonucu : 7984 madde; 7,041 - 7,048 arası.

Konu: Viop LXIV

1. koç grubu ile bugun piyasa yapıyorlar .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Boşta nakiti olmuyanda hisse satıp gramaltınmı alıyor, bu talep nerden geliyor, bu sarıgaciya neden bu kadar düşkün olduk asdassdas
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bizim burada kuyumcuların önünde kuyruk oluşmuş, gramaltın 4500 den 4bin altına düşünce hurrra yetişen kapıyor durumları oluştu. Şahit abi duymasın asdassdas
    garib gurabayı altın sahibi etmesin bunlar .

uzun süre yataya bağlar mıkine.

bizim ülkede de gram yorumu yapılmaz. yeşil soğan bi yandan dayanıya.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bizim burada kuyumcuların önünde kuyruk oluşmuş, gramaltın 4500 den 4bin altına düşünce hurrra yetişen kapıyor durumları oluştu. Şahit abi duymasın asdassdas
    Elleşme bol bol alsınlar

5. Kamudan milyarlarca liralık yapım ihalesi almasıyla tanınan Ekpet İnşaat'ın ortağı Abdurrahman Reşitoğlu'nun Londra'da Mehmet Şimşek ile ortak şirket kurduğu ortaya çıktı.

bu hBahadır Özgür / Halk TV

6. sayın karaduman iyice kabak tadı verdiniz borsa düşecek bunu sağır sultan da biliyor,eyvallah sana kimse al yada alma diyor.hele ki viop sayfasında.yabancı gelmez bu sartlarda neden gelsin yuzde 45 net faiz var bizler de az az treyd yapmaya çalışanlarız.kalp attığı sürece burda hayat her zaman var.sizden ricam almıyorsan da beklemeye devam et ama sıkma ben şahsen sıkıldım.kağıt bazlı hareketler var.diğer taraftan da eko başkan suçsuz orda baska saucsuz yıllardır mahkum olanları düşünürsek hak hukuk maalesef yok.karnın acıkınca yemek yersin tahliye etme zamanında da wc ye mecbursun.olay budur.

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    garib gurabayı altın sahibi etmesin bunlar .

uzun süre yataya bağlar mıkine.

bizim ülkede de gram yorumu yapılmaz. yeşil soğan bi yandan dayanıya.
    Yeşilsoğanı sabitlemişler, heray yüzde 2 getirisi net, faizler düşerse talep o tarafa meyleder o zaman getiri yüzde 3 üzerine çıkar... şuan ppfonu gibi günlük 0.2 ortalamayla gidiyeahh
    Hamdım Piştim Yandım

8. Eski barış ğörüşmelerinde anlaşma saglanmıştı, inğiltere çok sevdiği için Ukranya halkınj,vaz geçirdi barıştan, o kadar çok medeniyet seviyesi yüksek bir ülkeki, her aklıma geldiğinde, hamını sevesim geliyor,

Sayfa 881/998 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •