Sayfa 237/238 İlkİlk ... 137187227235236237238 SonSon
Arama sonucu : 1900 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    sevgili matias....

benim okuyucularim biliyor...VIOP ta sermayenin yuzde 10 u ile oynuyorum....

misal....1 milyon tl verip GARAN alsan....GARAN yuzde 10 ciktimi....karin 100 bin tl....yuzde 10 dustumu zararin 100 bin tl....

BUNUN YERINE....

viop a 100 bin tl sokuyorum....yuzde 10 ciktimi....paran ikiye katliyor....100 bin tl kar....yuzde 10 dustumu...parani komple kaybediyorsun ....100bin tl zarar.....

NEDEN garan degilde....VIOP....

endeks muhendisligi yapiliyor ondan....

VIOP ta....slow trade bu.....

1 milyon tl nin....900 000 i mevduatta para yaparken....100 bin tl ile oynuyorsun...KAZANCIN VE KAYBIN....IKISINDEDE AYNI.

BILIYORUM MALDASIN VE CANIN YANIYOR....az kaldi....temmuz basi veya agustos dip.
    O zaman en azından imzana yaz bunu. Bana kalsa viop total sermayenin yüzde 3-5 ini geçmeyecek bir miktar olmalı. 1M un varsa 30-50.000 ile max. Millet viop u hisse gibi düşünüyor. Dayanak varlığa göre hareket eder Dayanak varlık ahanda orada dururken sen viop da çok pis batarsın. Sıfırlarsın. Viop gibi özellikle kaldıraçla işlem yapıyorsan piramitleme kesinlikle batmak için olmazsa olmaz işlemdir ki senin de kene adı altında yaptığın bu. Acemiler için çok tehlikeli işler bunlar. Bir ters dalga gelir komple sıfırlanırsın. 1 sene kendine gelemezsin .
    Malda değilim. Ama özellikle borsa fonu için fırsat kolluyorum. 9000 lerin altı bana göre imkansıza yakın artık. Zirvesinden yüzde 30 40 düşmüş bankalar yüzde 50 düşmüş bir kchol yüzde 30 düşmüş sabancı holding üzerine 1.5 senedir dışarıda yüzde 50 60 enflasyon faiz varken yerinde sayan bir borsada üzerine üzerine bir ton siyasi kriz yaşanmış hala 9500 diyen borsada tutup da 8000 demek bana göre aşırılıktır. Piyasa düzler geçer mazot eder kendine.

2. sevgili mathias....

sana....borsa ve leyla yi anlatayim....

bir sinifta 50 kiz var 50 erkek.....

sen LEYLA ya furuluyorsun.....yaniorsun leyla ucun....cikiyorsun onunla....emme LEYLA bir turlu vermiyor....sen daha cok yaniorsun.....

derken....

birgun....

LEYLA veriyor....ve atliyorsun....tum askin bitiyor....gene seviyorsun emme...YANMIORSUN....

neden.....

GIBS SERBEST ENERJIN BOSALDI.....seni leylaya ceken kimyasal potansiyel oldu....

SPEKULATOR.....borsa onun leyla sidir.....LEYLAYI IKTI ULEN....ANLAMIYORMUSUN.....

benim okuyucularim herseyi biliyor....burada senin gibi yeniler var....onlarada anlatiyorum...TECRUBELERIMI NAKLEDIYORUM.....imzamda ise....hersey yazili....

3. Ben 2.5 dolarda iken eregl topiğinde milletle yaka paça oldum 1 dolar hedef verdim yine . Oldu!! frotoyu geçen sene 33 34 dolardan elden çıkarırken hisse pazarlayanlar ile yine papaz oldum. (bende geç kaldım frotoda ) 2 sene evvel 100 tl si olan adam 200 oldu hisseci 115 tl de kaldı. Yanlış yerden maliyetlenen 80 70 tl lerde kaldı. Sen diyorsun ki süremez sürerse kafasına mal yer. Bende diyorum ki basamaz basarsa leş alıcı gelir birde bunların malları ile uğraş dur. Zaman yok. 6 ay 1 sene de bu leş alıcı kitlenin mallarını eleyemez. Sürmek tek seçenek. Adam ın 100 ü 200 olmuş senin 70 80 olan malına 2 kat bile teklif eder elinden alır yine de cebinde 40 tl si kalır. Mal topladı mı da zaten vın turizm. Bu saatten sonra düşürerek kimseden zırnık alamazsın o da bunun farkında. Sürerek alırsın ama.

4. ozur dilerim....oteki koydeki imzami....GUNEYSU NAKLETMEMIS....yazdiririm....simdi sen deyince farkettim....

bu arada 11 060 lara geldik....bak ne diyorsam onu yapiyor...TECRUBELERIM....KUZU KURALLARIM...30 YIL.

istedigim tek sey var....bu bilgilerin sizlere gecmesi....BENIMLE MEZARA DEGIL....SIZE GECMESI.

5. BU FORUMDA OLUSMUS BORSA KULTURU.....tepeden tirnaga yanlis....onu degistirmek cok zor....burada genele yayilmis borsa bilgileri....SOYULACAK ADAM YETISTIRMEYE YONELIK....HEPSI....

BUNU KAZIYACAGIM....YOK EDECEGIM.

6. BAK....cikisa gucu yok....gitti dunun en dusugunu asagi kirdi....donup gidip dunun en yuksegini 11 200 u yukari kiramiyorsa....ki oyle....

SALI GUNU....FELAKETI MUSTULUYOR BU.

7. Eywallah yaz tabi. Ama unutma borsa tamamen KY nin para kaybetmesi üzerine kuruludur. Bu düzeni bireysel olarak değiştirebilirsin ama genele asla yayamazsın. En en en fazla 2-3 kişi belki okur anlar uygular da. Her sene 10000 lerce yeni acemi geliyor. Bunlar soyulacak!!
    Bu ülkede matematik net ortalaması 3-5 falan idi öss de öys de. Millet temel matematik bilmeden borsada kazanamaz!!!
    2.5 dolarda adama eregl alırsan sen zaten kaybettin dedim. Anlamadı. Üstüne malımızı elimizden almaya çalışıyor falan küfür etti.
    2.5 dolarda mal alan adamın maliyeti 5 sene sonra 3.5 dolardır. Eregl 1 dolara düşer 2 ye çıkar tam maliyeti kurtacam dersin yeniden 1 e düşer bir 5 sene daha sürünür senin 3.5 maliyetin eder 5 dolar. Kendi kuyruğunu kovalar durursun yıllar boyunca. Bu adam tahtacıyı korkutmaz. Zaten bitmiştir. Sen diyorsun ki millet bitmiş 8000 e basarak milletin elinden alacak malları. Ölmüş eşek kurttan korkmaz. Satmaz adam artık.ALAMAZSIN! Almak istiyorsan sürmen lazım gelir artık.
    Yukarıdaki matematik ile bak 100 ödedin 3 sene sonra senden 160 a alıyorum köftehör seni bu iyiliğimide unutma dersin 3-5 netten fazla mat. yapamayan adam çıkar üff iyi kazandık ya borsadan der. Bilmem anlatabildim mi ? Ha inat mı ettin satmadın mı ? Ok onda da sorun yok. Zaten maliyetin 250 tl olmuş. 70 lik malı çeker 200 e asla maliyetine getirmez bi daha basar çamaşır makinesi içinde unutulmuş ıslak don gibi döner durursun.
    Bak 2 durumda da adam karlı.

8. SEVGILI BASKARA.....

gelince graflari as.....500 puvan kar cepte....FURUSMAM SURUYOR....DIGER KADELER HALA ZARARDA....sorun yok emme...neredeyse BASABASIM.

sana cuma kapanirim dedim....kiyamadim lem....BASABAS CIKMAYI....YAKISTIRAMADIM KENDIME.....ikilmek daha serefli....

Sayfa 237/238 İlkİlk ... 137187227235236237238 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •