Sayfa 716/1200 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 5,721 - 5,728 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Ateks de rallide bende olacağım yetti gari dergibi hali var,ne dersin Üstat

Izocm geride kalmis ve yeni bir urun surmus piyasaya.Bilancoya etkisi olacaktir. +2 effekt. Kesinlikle YTD

3.  Alıntı Originally Posted by Goodbye Yazıyı Oku
    Mancinik kardes, jantlari terk ettin simdi yaya gideysun
    He sen emniyet seridinde yaya gideysun.Otostop yapsanda fayda etmez.Milletin bagaj dolu daaa
    Saka bir tarafa, Fed ve bizim MB kilini bile kipirdatmadi.Nakislayarak hedef 120 K gorunuyor. YTD
    Sayın googbye full maldayim korkum o yüzden karelden, kilerden, kardemirb den kendime göre deli para kazandım bu arada borsada olan herkes çok şükür iyi kazançlar elde etti. Biliyorsun kağıt satilmadan borsada kazandım diyemezsin.benim tek endişem s400 fuzeleri ile ilgili olarak ABD ve nato ulkelri ile bir anlaşmazlık yaşamamız. Ambargo kısıtlama gibi laflar ederlerse o zaman neler olur,ha jantsa gelince o benim psdtc ile birlikte takip ettiğim göz bebeklerim.

Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Metro haftalıkta bir önceki kesişinde 1.50 görmüş bakalım neler yapıcak ytd değildir

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

5. sacro hocam linkte bozulma var mı...dünden bugüne faka bastım...nedir durum..teşekkür ederim
    "corleoneler asla unutmaz"

6. 84 üzeri haftalık kapanış yapan bir dohol holding kendi teknik bilgime göre net bir alım sinyali üretir hatta şimdiden üretti diyebilirim ama hisse bende yok onuda peşinen söyleyeyim ne zaman bir hissem harekete başlasa mutlaka bir akrabama para lazım olur

düşüncelere kurşun işlemez.

7.  Alıntı Originally Posted by fiestaciboo Yazıyı Oku
    84 üzeri haftalık kapanış yapan bir dohol holding kendi teknik bilgime göre net bir alım sinyali üretir hatta şimdiden üretti diyebilirim ama hisse bende yok onuda peşinen söyleyeyim ne zaman bir hissem harekete başlasa mutlaka bir akrabama para lazım olur

düşüncelere kurşun işlemez.
    umarım haklı çıkarsın, zira 0,82 den hissedeyim
    [IMG][/IMG]

sktas. Borc kisminda olumlu gelisme sagladi.Sktas tekstil Turkiye + Hindistan.Efeler ciftligi.Teyid edememekle birlikte, gecmiste bu hisseyi bir kac kisinin yuklu tasidigini biliyorum.27 temmuz islem hacmine dikkat !
    Daha evvel paylasmistim, spekulatif olarak .Analizime gore bu yil temiz 4 TL.
    Kesinlikle YTD

Sayfa 716/1200 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •