Sayfa 240/242 İlkİlk ... 140190230238239240241242 SonSon
Arama sonucu : 1935 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1. sevgili GUNEYSU....

bu caylakborsaci yi uyar.....gidip mala girdigi yerde aglasin....anlamiyorsa....3 ay kov.

vaktimizi caliyor.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,162
    .................
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

3. evettt....donelim borsaya.....

NE YAPIYOR BORSA.....

COKUYOR.....

biz ne yapiyoruz....coktukce PARA YAPIYORUZ.....

yani.....

SEVINIYORUZ....

anlatabildim mi....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    BU FORUMDA OLUSMUS BORSA KULTURU.....tepeden tirnaga yanlis....onu degistirmek cok zor....burada genele yayilmis borsa bilgileri....SOYULACAK ADAM YETISTIRMEYE YONELIK....HEPSI....

BUNU KAZIYACAGIM....YOK EDECEGIM.
    bu topik niye acildi.....

BU FORUMDA OLUSMUS YALNIS BORSA BILGILERINI.....YOKETMEK ICIN ACILDI.....

bir davetle geldim buraya....AMACI BUDUR....bu davetin.

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    citak.....

NE DIYORSAM ODUR....turkiyede 2 yildir STAGFLASYON var....yuksek issizlik....yuksek enflasyon....bunun sonucu.....7000 konkordotodur.....yani borsada en az 20 sirketin kutleyip el degistirmesidir.....buda....minumum 8000 tl endeksi MUSTULUYOR.

BEN....bu durumu PARAYA ceviriyorum....SHORTLUYARAK.

BAK....paralar ustume ustume akiyor.....ustelik TERSE DUSTUGUM POZIZYONDU BU.....shortla 100 puvan dustumu kapa....tekrar shortla....
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    sirketler.....

ilk adimlari.....CALISANLARIN YUZDE 30 UNU ISTEN CIKARMAK OLACAK.....

bu daha cok issizlik....daha az....SATINALMA GUCU....sirketler daha az mal satabilecek....cirolari....ve BLANCOLARI perisan olacak....

TURKIYE....stagflasyonda bu asamada simdi....ISTEN ADAM ATMAK....
    STAGFLASYON.....

bunlardan bihaber isen....MALA GIRIYORSAN.....kaybetmeye mahkumsun.....OGREN.

al zorlu holding....3000 kisiyi isten cikariyor.....SATINALMA GUCLERI BU AILELERIN DUSTU sifira....

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    genele....

BU TOPIC....1 dolar endekste mala girip HEDEF FEYZA diyip....3 dolar endekste maldan cikip....feyza burasi idi diyip....artik COKECEGIZ diyip....SHORTLUYANLARIN TOPIGI.....

burayi okuyanlar onlar....

bir gurup daha var....bunlar gelip bu topigi kirletiyorlar.....maldalar....perisanlar....aglama k istiyorlar....

misal....caylakborsaci.....bu kardesim...TRENDHOUND un topiginde yaziyor....orada mala girmis....ne yapmasi lazim bu garibanin...orada AGLAMASI GEREK....KAFASINI ORADA DUVARLARA VURMASI GEREK....bicagi gobegine orada sokup bagirsaklarini ve pis kokuyu orada yaymasi gerek....

burada....mutlu ve mesut insanlar var....PARA GAZANIYORLAR....senin burada ne isin var lem.....

bunlari bu topikten kovacagiz....demedi demeyin....vaktimizi calmayin....BIZE NE SENIN ZARARINDAN.

GUNAHTIR....YAZIKTIR....demeyin yaw....kafayi siyirmislar....ve biz ruh doktoru degiliz....
    Güzel kardeşim neden her fırsatta içindeki kıskançlığı açığa vurup th ye sataşıyorsun. Bu th ye sataşma işi sanırım aşağılık psikolojisi ile alakalı bir durum. Ben kimsenin aklıyla hareket edip mal almam mal satmam. Ama sen istiyorsun ki senin başlığına girenler sana göre hareket etsin.

İkincisi garan short mort diyorsun da garan viop short veya long kaldıraç oranı 5 tir.

7.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    citak.....

NE DIYORSAM ODUR....turkiyede 2 yildir STAGFLASYON var....yuksek issizlik....yuksek enflasyon....bunun sonucu.....7000 konkordotodur.....yani borsada en az 20 sirketin kutleyip el degistirmesidir.....buda....minumum 8000 tl endeksi MUSTULUYOR.

BEN....bu durumu PARAYA ceviriyorum....SHORTLUYARAK.

BAK....paralar ustume ustume akiyor.....ustelik TERSE DUSTUGUM POZIZYONDU BU.....shortla 100 puvan dustumu kapa....tekrar shortla....
     Alıntı Originally Posted by caylakborsaci Yazıyı Oku
    Güzel kardeşim neden her fırsatta içindeki kıskançlığı açığa vurup th ye sataşıyorsun. Bu th ye sataşma işi sanırım aşağılık psikolojisi ile alakalı bir durum. Ben kimsenin aklıyla hareket edip mal almam mal satmam. Ama sen istiyorsun ki senin başlığına girenler sana göre hareket etsin.

İkincisi garan short mort diyorsun da garan viop short veya long kaldıraç oranı 5 tir.
    anlasildi....YEDEK NIKISIN.....

topigin var....iki tane....biri trend....oburu caylak olarak....ORADA YAZ....BURAYA GELME....

ama beni kimse okumuyor.....herkes burada....onun icin geliyorum diyorsun....

SENI NIYE KIMSE OKUMUYOR.....kendine onu sor.....

KOVULMAYI HAKETTIN.....cunki....topigimi kirletiyorsun.

sevgili GUNEYSU....

adamin iki topigi var.....orada istedigini yazar....ve fekaat....o topikleri birakip....gelip burayi kirletiyor....

lutfen bunu kov.

8.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Hoş geldin Sn kuzu ve Sn BaBo

başlık hayırlı olsun.

başlıkta hır - gür çıkaranı tatile gönderirim, sevmeyen okumasın.

karışık günlerden geçiyoruz, değişik fikirlere ihtiyaç var.

bu konuda da 2 usta ismi ikna ederek, başlıkta yazmalarını sağladım.

baslikta.....hirgur cikarmak istiyor....

Sayfa 240/242 İlkİlk ... 140190230238239240241242 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •